برنامه ریزی درسی متوسطه اول استادبانککلاس هفتم متوسطه اول استادبانک

برنامه ریزی درسی تابستان هفتم | روش نوشتن برنامه هفتم شخصی

5425 0
23 خرداد 1401
برنامه ریزی درسی تابستان هفتم

برنامه‌ریزی درسی تابستانی برای دانش‌آموزی که به‌تازگی پایه هفتم را تمام کرده است، کمی محال به‌نظر می‌رسد! تصور بچه‌ها از تابستان در این سن معطوف به بازی، تفریح و اسراحت مطلق است و تعداد کمتری از آن‌ها تن به مطالعه و درس خواندن می‌دهند. اما روزهای تابستان طولانی هستند و می‌توان با مدیریت درست زمان هم به تفریحات رسید و هم درس خواند و به‌فکر پیشرفت تحصیلی بود. استفاده از بهترین برنامه‌ریزی درسی راه‌حل رسیدن به این هدف است.

برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم به دانش‌آموز کمک می‌کند تا نظم و ترتیب بهتری در 93 روز تابستان داشته باشد و به بهینه‌ترین شکل این فصل را پشت‌سربگذارد و وارد پایه هشتم شود. مجله استادبانک در این مقاله روش نوشتن جدول برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم را به والدین و محصلان آموزش می‌دهد و چند نکته مهم را در مورد نحوه برنامه‌ریزی کردن، اهمیت مشاوره تحصیلی و نیاز به معلم خصوصی  را به شما یادآوری می‌کند.

تعیین بهترین برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم با مشاوره تحصیلی

حقیقت این است که درس خواندن در تابستان راحت نیست و از نظر روانی پذیرش این موضوع برای دانش‌آموز پایه هفتم دشوار است. یک مسئله‌ی مهم دیگر در مورد برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم، مشخص کردن دروس براساس توانایی‌ها و نقاط قوت و ضعف هر محصل است. مطالعه تابستانی باید مفید و بدون فشار ذهنی باشد تا عملکرد دانش‌آموز مناسب باشد و نتیجه‌ی دلخواه نیز به دست بیاید. برای رسیدن به این دو هدف، توصیه می‌شود از جلسات مشاوره تحصیلی کمک بگیرید.مشاوره تحصیلی استادبانک

یک مشاور باتجربه و کاردان در ابتدا از نظر روحی و ذهنی دانش‌آموز را آماده‌ی درس خواندن در تعطیلات طولانی تابستان می‌کند و به نوعی اهمیت این موضوع را برای او شفاف جلوه می‌دهد تا اجرای برنامه تابستان هفتم راحت‌تر باشد. مشاور تحصیلی در گام بعد با بررسی توانایی‌های محصل، بهترین و موردنیازترین دروس پایه هفتم و هشتم را به او پیشنهاد می‌دهد. به همین ترتیب، بهترین برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم برای دانش‌آموز شکل می‌گیرد. بنابراین کمک گرفتن از مشاور یک اقدام هوشمندانه و مفید است تا زمان ارزشمند دانش‌آموز در طول تابستان هدر نرود.

تابستان یک فرصت طلایی برای درس خواندن با خیال راحت است!

مزایای داشتن برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم را می‌توان به چند دسته‌بندی تقسیم کرد. اولین نکته این این است دانش‌آموز فرصت مرور و رفع نقاط ضعف پایه هفتم را به اندازه کافی دارد و می‌تواند با خیالی راحت دروس را بخواند و عجله‌ای در کار نیست! دومین ویژگی مثبت، نیم‌گاهی به درس‌های مهم‌تر پایه هشتم است. فرض کنید، مباحث مهم‌تر ریاضی هشتم را پیش‌ از شروع سال تحصیلی جدید بخوانید و با آمادگی سر کلاس مدرسه حاضر شوید. انجام این‌کار تاثیر فوق‌العاده روی عملکرد شما در طول سال تحصیلی می‌گذارد و به طور کلی یادگیری را بسیار ساده‌تر می‌کند.

سومین مزیت درس خواندن در تابستان هفتم، چشم‌اندازی طولانی مدت‌تر دارد. هدف نهایی همه‌ی بچه‌ها ورود به دانشگا‌ه‌‌ها برتر کشور است. مطالعه‌ی تابستانی به دانش‌آموز کمک می‌کند، آمادگی تحصیلی خود را حفظ کند و ذهنی فعال داشته باشد. رسیدن به این اهداف با داشتن برنامه‌ریزی درسی تابستانی هفتم ممکن است. کافی است چند ساعت در روز درس بخوانید و ریتم مناسبی داشته باشید. خواندن مقاله‌ی چگونه ساعات مطالعه را بالا ببریم؟ مجله استادبانک در این زمینه راه‌حل‌های خوبی را به شما پیشنهاد می‌دهد.

پیش‌نیازها و منابع کمک آموزشی برای اجرا برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم

چیدمان جدول برنامه‌ریزی تابستان هفتم، اولین گام برای درس خواندن در تابستان است. اما اجرای این برنامه نیاز به پیش‌نیازها و امکاناتی دارد. استفاده از کتاب‌های کمک آموزشی معتبر و باکیفیت، روند مطالعه و یادگیری را برای هر دانش‌آموزی ساده‌تر می‌کند. وقتی سرعت مطالعه و راندمان محصل بالا برود، انگیزه و حس خوبی در او ایجاد می‌شود و رسیدن به اهداف برنامه راحت‌تر به نظر می‌رسد. اما یک چالش قابل پیش‌بینی وجود دارد.

یاد نگرفتن دروس یا داشتن مشکل در برخی از درس‌ها که همچنان همراه دانش‌آموز است. در چنین وضعی استفاده از کتاب یا مقالات آموزشی کفایت نمی‌کند و دانش‌آموز باید از معلم خصوصی کمک بگیرد. اصرار به تنهایی درس خواندن و رفع اشکالات، زمان دانش‌آموز را در تابستان هدر می‌دهد و والدین باید بهترین تصمیم را برای حل این مشکل بگیرند. شرکت در جلسات تدریس خصوصی معلمان باکیفیت، کمک می‌کند دانش‌آموز سریع‌تر مباحث دشوار را یاد بگیرد و اشکالاتش رفع شود. بنابراین داشتن معلم خصوصی، پیش‌نیازی مهم و کمکی بزرگ برای اجرای بهتر برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم است.

لینک دسترسی به بهترین معلم خصوصی هفتم

نحوه‌ی نوشتن جدول برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم

برای نوشتن جدول برنامه‌ریزی تابستان هفتم باید چند اصل و گام مهم را رعایت کرد. برنامه‌ی خوب باید به همه‌ی جوانب نیازهای دانش‌آموز توجه داشته باشد تا بتوان نتیجه‌ی مناسبی از آن گرفت. تابستان شرایط، مناسبات و حال و هوای خود را دارد و برنامه‌ریزی درسی متوسطه اول در آن باید دقیق و با کمی وسواس انجام شود. در ادامه چند گام مهم برای نوشتن یک برنامه‌‌ تابستانی خوب را به شما معرفی می‌کنیم:

1.برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم باید شخصی باشد

برنامه‌ی هر دانش‌آموز باید شخصی و مناسب با نیازهای آموزشی او نوشته شود. متاسفانه بسیاری از محصلان عادت کرده‌اند از منابع کمک آموزشی آماده استفاده کنند. خرید کتاب یا دانلود نمونه سوال و گام‌به‌گام، متفاوت از چیدمان جدول برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم است و دانش‌آموز یا والدین باید با صرف اندکی زمان آن را بنویسند.

شناخت نقاط ضعف و قوت و توانایی‌های دانش‌آموز در زمان برنامه‌ریزی درسی بسیار مهم است و اهداف کلی برنامه را مشخص می‌کند. برای مثال، دانش‌آموزی که مشکل جدی در درس ریاضی یا عربی دارد، باید مدت‌زمان بیشتری را به این دروس اختصاص دهد و جدول خود را براساس نیاز‌هایش بچیند. در حالی‌که جداول آماده، بدون توجه به این نکات یک ساختار تکراری را برای هر محصلی بکار می‌برند.

2.شناسایی نقاط ضعف و قوت در پایه هفتم

ورود به پایه هفتم برای دانش‌آموزان چالش‌برانگیز است و گاهی، تغییر پایه تحصیلی باعث افت تحصیلی برخی از شاگردان می‌شود. پایه هفتم درس‌های جدید به دانش‌آموزان تدریس می‌شود که بیش از این با آن‌ها سروکار نداشته‌اند. یاد نگرفتن درس‌ها و مشکالات آموزشی، ممکن است تا تابستان ادامه پیدا کند و همچنان همراه دانش‌آموز باشد. به همین دلیل باید قبل از برنامه‌ریزی تابستان پایه هفتم، همه‌ی نقاط ضعف محصل شناسایی شود.

تابستان فرصت خوبی است تا با برنامه‌ریزی دقیق این اشکالات رفع شود. والدین باید نسبت به این موضوع حساس باشند و به طور پیوسته عملکرد فرزندشان را بررسی کنند. هدف از درس خواندن در تابستان، رفع همین اشکالات است. اگر شناسایی نقاط ضعف و نیازهای دانش‌آموز برای شما دشوار به نظر می‌رسد از یک مشاور تحصیلی خوب با معلم باتجربه کمک بگیرید.

توجه به دروس مهم پایه هشتم برای برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم

3.توجه به دروس مهم پایه هشتم برای برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم

هرچند هدف اولیه‌ی برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم، رفع اشکالات درسی همین پایه است. اما نباید فرصت عالی برای آشنایی با مفاهیم و مباحث دروس هشتم را به سادگی از دست داد. تابستان قبل از سال هشتم، می‌توانید سکوی پرتاپ دانش‌آموز برای موفقیت و کسب نمرات درخشان در این سال باشد. بنابراین بهتر است برنامه‌ریزی درسی هشتم از تابستان شروع شود. توجه به درس‌های ریاضی، عربی و علوم تجربی و خواندن مهم‌ترین یا سخت‌ترین مباحث این دروس، کمک می‌کند تا دانش‌آموز در طول سال تحصیلی راحت‌تر درس بخواند و پیش‌زمینه‌ی خوبی داشته باشد.

4.منعطف بودن جدول برنامه‌ریزی و اهمیت به استراحت و تفریح

انعطاف‌پذیر بودن برنامه، یک ویژگی عالی است که نشان از حرفه‌ای بودن جدول برنامه‌ریزی تابستان هفتم می‌دهد. نمی‌توان انتظار داشت همه‌ی بخش‌های برنامه به‌طور منظم و دقیق اجرا شود و هیچ‌وقت مشکل یا عقب‌افتادگی پیش نیاید. در عوض با در نظر گرفتن بخش‌های جبرانی در جدول برنامه‌ریزی به راحتی می‌توان آماده‌ی اتفاقات یا تصمیمات ناگهانی باشید.

از طرفی دیگر، باید به ساعت‌های تفریح و استراحت دانش‌آموز توجه داشت. برای ایجاد انگیز در محصل، توصیه می‌شود تا زمان‌های استراحت، بازی یا تفریحات دانش‌آموز را در برنامه‌ریزی تابستان هفتم مشخص کنید. فرزندان به ساعت‌های تفریحی و غیر درسی بسیار نیاز دارند و این مسئله روی روحیه و نشاط آن‌ها اثرگذار است. شرکت در کلاس‌های تابستانی و غیردرسی هم اوقات جذابی را برای بچه‌ها رقم می‌زند و تنوع خوبی در روتین برنامه‌ درسی آن‌ها ایجاد می‌کند. مقاله‌ی برای تابستان چه کلاسی برویم؟ مجله استادبانک، پیشنهادهای جذابی برای نوجوانان به همراه دارد.

5.ساعات مطالعه‌ی منطقی

مدت زمان هر بخش از برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم را متعادل در نظر بگیرید. برای مثال بخش‌های زمانی 1 ساعته کافی به نظر می‌رسد. البته تعیین مقدار این زمان به توانایی و استعداد دانش‌آموز نیز بستگی دارد. نکته‌ی مهم این است که ساعات مطالعه مفید و کافی باشد تا باعث خستگی، بی‌حوصلگی و در نهایت بی‌انگیزگی محصل نشود. استفاده از بهترین نرم‌ افزار برنامه ریزی درسی می‌تواند کمک خوبی برای نظم دادن به ساعات مطالعه دانش‌آموز باشد. این نرم‌افزارها به سادگی روی تبلت و گوشی‌ها نصب می‌شوند و کار کردن با آن‌ها بسیار راحت است.

نکات نهایی برای برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم در تابستان

نکات نهایی برای برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم در تابستان

درباره‌ی روش نوشتن برنامه‌ریزی و همه‌ی نیازمندی‌ها و پیش‌نیازهای آن صحبت کردیم و اصول چیدمان جدول برنامه‌ریزی را شرح دادیم. هدف از این برنامه‌ریزی موفقیت دانش‌آموز در مسیر تحصیلی است. امکانات بخش استادبانک هشتم نیز به والدین و دانش‌آموز کمک می‌کند تا راحت‌تر این مسیر را طی کنند.

اما توجه به یک موضوع دیگر باقی مانده است. برنامه‌ریزی درسی تابستان پایه هفتم از دو جنبه حساسیت بیشتری نسبت به سال‌های بالاتر دارد. اول اینکه به طور کلی درس خواندن در تابستان کمی برای دانش‌آموزان سخت است و راحت با این موضوع کنار نمی‌آیند. دومین مسئله هم، سن بچه‌های سال هفتمی است. با اینکه مقطع متوسطه اول جدی‌تر از سال‌های ابتدایی است، اما همچنان سربه‌هوا بودن و بازیگوشی همراه دانش‌آموز است.

در ادامه به چند نکته جزئی اشاره می‌شود که در زمان اجرای برنامه‌ریزی هفتم کارایی دارند:

1.رفع بی‌حوصلگی دانش‌آموز

دانش‌آموز در شروع اجرای برنامه دچار بی‌حوصلگی می‌شود. این حالت طبیعی است و رفع آن کمی زما‌ن می‌برد. برنامه‌‌ی روزهای اول تابستان را با فشار کمتری تعیین کنید و در طول این فصل سعی کنید برنامه متنوع و جذاب باشد. در صورتی که روزهای متوالی برنامه تکراری باشد، دانش‌آموز بی‌حوصله شده و از درس خواندن فراری می‌شود!

2.ساعات مطالعه‌ی کم ولی متوالی

بهتر است محصل هر روز 2 ساعت ولی به طور پیوسته و روزانه درس بخواند تا اینکه فقط یک هفته، روزی 8 ساعت در حال مطالعه باشد و ناگهان برنامه را برای کل تابستان کنار بگذارد! اگر هم قصد افزایش زمان مطالعه را دارید، ابتدا به تونایی دانش‌آموز نگاه کنید و سپس آهسته و کم کم زمان درس خواندن را بالا ببرید.

3.ورزش و تفریحات

حتما به ورزش و تفریحات دانش‌آموز توجه نشان دهید. بچه‌ها به ساعت‌های تفریحی و غیر درسی بسیار نیاز دارند و این مسئله روی روحیه و نشاط آن‌ها اثرگذار است. شرکت در کلاس‌های تابستانی و غیردرسی هم اوقات جذابی را برای بچه‌ها رقم می‌زند و تنوع خوبی در روتین برنامه‌ درسی آن‌ها ایجاد می‌کند. در مقاله‌ی برای تابستان چه کلاسی برویم؟ مجله استادبانک، پیشنهادهای جذابی برای نوجوانان وجود دارد.

برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم با کمک خدمات آموزشی استادبانک

نوشتن جدول برنامه‌ریزی درسی هفتم، جزئیات و مهارت خاص خود را می‌خواهد که به طور کامل در این مقاله به آن‌ها اشاره شد. به دلیل اینکه، بچه‌ها در پایه هفتم هنوز توانایی کامل برای جدول‌بندی و زمان‌بندی را ندارند، بهتر است والدین برنامه‌ریزی را در حضور فرزندشان انجام دهند. این‌کار کمک می‌کند تا هم جدول برنامه دقیق و مناسب تهیه شود و از سمت دیگر، دانش‌آموز کم کم با روش چیدمان جدول برنامه‌ریزی آشنا شود.

تیم استادبانک امکانات آموزشی مختلفی را آماده کرده است. کمک گرفتن از معلم خصوصی استادبانک به صورت آنلاین و حضوری، مقالات آموزشی، گام‌به‌گام کتب درسی، نمونه سوالات امتحانی و اپلیکیشن استادبانک در دسترس دانش‌آموزان سراسر کشور قرار دارند تا اجرا برنامه‌ریزی درسی تابستان هفتم برای آن‌ها راحت‌تر باشد.

اگر برای انتخاب معلم خصوصی به راهنمایی نیاز دارید یا در صورت داشتن هرگونه مشکل یا سوال با شماره 91005343  021 تماس بگیرید. تیم پشتیبانی استادبانک، آماده‌ی پاسخگویی به سوالات و نظرات شما کاربران عزیز است. مشاوره تحصیلی استادبانک

برنامه‌ریزی تابستان یازدهم تجربی چگونه است؟

برای نوشتن برنامه‌ریزی تابستان هفتم باید چندین نکته مانند: شخصی‌سازی، انعطاف برنامه، توانایی دانش‌آموز و شناسایی دروس و مباحث مهم را در نظر بگیرید. در این مقاله به طور مفصل درباره‌ی این موضوع توضیح داده شده است.

آیا بهتر نیست از جداول برنامه‌ریزی تابستان هفتم آماده استفاده کنیم؟

مهم‌ترین نکته همین است که دانش‌آموز یک برنامه تابستان پایه هفتم شخصی داشته باشد. برنامه‌های آماده بدون در نظر گرفتن نیازها و نقاط قوت و ضعف دانش‌آموز نوشته می‌شوند. بنابراین باید زمان کافی برای تهیه‌ی جدول برنامه‌ریزی شخصی صرف شود تا دانش‌آموز نقشه راهی دقیق و مناسب برای خودش داشته باشد.