انتخاب رشته کنکور انسانیانتخاب رشته کنکور تجربیانتخاب رشته کنکور ریاضیانتخاب رشته کنکور زبانانتخاب رشته کنکور هنرمشاوره تحصیلی کنکور

رشته‌های دارای مصاحبه کنکور + لیست دانشگاه‌های دارای شرایط خاص

12019 0
24 خرداد 1401
رشته‌های دارای مصاحبه کنکور + لیست دانشگاه‌های دارای شرایط خاص

شرایط پذیرش در برخی از رشته‌های تحصیلی دانشگاهی، خاص است و کسب رتبه مناسب برای ورود به این دسته از دانشگاه‌ها کافی نیست! رشته‌های دارای مصاحبه کنکور، روش پذیرش و قوانین مشخص خود را دارند و متقاضی مجبور در جلسه مصاحبه یا مرحله‌ای مشابه‌، شرکت کند.

فاکتور مصاحبه در رشته‌های نیمه متمرکز، علامت سوال و دل‌نگرانی بخش بزرگی از داوطلبین و متقاظیان رشته‌های دارای مصاحبه کنکور است. بچه‌های نمی‌دانند کدام دانشگاه‌ها این شرایط را دارند و به طور کلی در روز مصاحبه چه روندی طی می‌شود و باید چگونه از پس آن بربیایند.

مجله استادبانک در این مطالب از مجموعه مقالات برنامه‌ریزی درسی و موفقیت تحصیلی به سراغ لیست دانشگاه های دارای شرایط خاص رفته است. شما با خواندن این متن، ابتدا متوجه می‌شوید منظور از رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص (رشته‌های نیمه متمرکز) چیست و سپس با دانشگاه‌های دارای مصاحبه کنکور و لیست رشته‌های نیمه متمرکز آشنا می‌شوید و در آخر مهم‌ترین نکات برای موفقیت در مصاحبه رشته‌های متمرکز دارای شرایط خاص را یاد می‌گیرید.

قبولی در رشته‌های دارای مصاحبه کنکور با مشاور تحصیلی

دانش‌آموزان برای پذیرفته شدن در آزمون کنکوری سراسری، مدت طولانی درس می‌خوانند و هزینه‌ کلاس و منابع آمورشی متعدد را می‌پردازند. اما داوطلبی که یکی از رشته‌های مصاحبه‌دار را انتخاب می‌کند، باید یک خوان دیگر را هم با سربلندی پشت‌سر بگذارد تا بالاخره مجوز ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه موردنظرش را به دست آورد. این خوان، مصاحبه دانشگاه های دارای شرایط خاص است.انتخاب رشته کنکور سراسری استادبانک

داوطلبین تصور شفافی از فضای جلسه‌ی مصاحبه ندارند و آگاهی آن‌ها از جزئیات و سوالاتی که در این جلسه پرسیده می‌شود، محدود و حتی شاید غلط باشد. شرکت در جلسات مشاوره تحصیلی و کمک گرفتن از یک فرد متخصص و کاربلد، می‌تواند شانس قبولی دانش‌آموز را در رشته‌های دارای مصاحبه کنکور به طور چشمگیری بالا ببرد. مشاور، چهارچوب مصاحبه رشته‌های نیمه متمرکز را برای متقاضی توضیح می‌دهد و از نظر اطلاعاتی و روحی و روانی به او کمک می‌کند.

منظور از رشته‌های نیمه متمرکز یا رشته‌های مصاحبه‌دار چیست؟

رشته‌های نیمه متمرکز دانشگاه‌های دارای شرایط خاص، یک تفاوت بزرگ با سایر دانشگاه‌های سراسر کشور دارند. برای قبولی در این رشته‌ها، ابتدا داوطلب باید نمره لازم در آزمون کتبی (کنکور سراسری) را به دست آورد و سپس در آزمون عملی یا علمی (تحقیقی)، گزینش یا مصاحبه حضوری و یا معاینات پزشکی شرکت کند. این رشته‌ها به رشته‌های متمرکز با شرایط خاص نیز شهرت دارند و ممکن است در دفترچه یا سایت‌های مختلف با این نام معرفی شوند.

توجه داشته باشید که در زمان انتخاب رشته، می‌توانید چند رشته‌ مصاحبه‌دار را انتخاب کنید، ولی فقط به 2 مصاحبه دعوت می‌شوید. این رشته‌ها در دانشگاه‌های مختلفی ارائه می‌شوند که هرکدام از آن‌ها قوانین و شرایط خاص خود را دارند که در این مطلب به آن‌ها خواهیم پرداخت. پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با مراکز علمی متنوع ایران، مقاله‌ی انواع دانشگاه ها در ایران را مطالعه بفرمایید.

دانشگاه های دارای شرایط خاص همراه با لیست رشته‌های نیمه متمرکز

در این بخش لیست دانشگاه‌های دارای شرایط خاص را به شما معرفی می‌کنیم. برخی از این دانشگاه‌ها قوانین سفت و سخت‌تری دارند و داوطلب قبل از انتخاب رشته باید به خوبی آن‌ها را مطالعه کند. این قوانین تحت عنوان قوانین رشته‌های نیمه‌ متمرکز شناخته می‌شوند که در بخش مربوبط به هر دانشگاه آورده شده است.

1. دانشگاه فرهنگیان یکی از مشهورترین دانشگاه‌های داری شرایط خاص

دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربيت دبير شهيدرجايی تهران از مشهورترین دانشگاه‌های دارای شرایط خاص هستند. داوطلبین برای پذیرش در کلیه‌ی رشته‌های پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان باید در جلسه‌ی مصاحبه شرکت نمایند. برخی از مهم‌ترین قوانین پذیرش در دانشگاه فرهنگیان:

  1. داشتن حداقل معدل کل 14 در دوره متوسطه دوم
  2. نداشتن هیچ گونه رابطه استخدامی یا تعهد خدمت
  3. کسب حداقل نمره علمی کل 6500
  4. داشتن حداکثر 24 سال تمام
  5. برخورداری از سلامت کامل تن و روان و شرایط مناسب جسمانی برای حسن انجام وظیفه معلمی
  6. برخورداری از استعداد، علاقه و انگیزه معلمی
  7. احراز توانایی در مهارت‌های پایه و علوم فناوری اطلاعات
  8. برخورداری از حسن شهرت، عامل بودن به اخلاق و رفتار نیکو و متناسب با شان و جایگاه معلمی

تعهد دیگری که از متقاضیان رشته‌های دانشگاهی فرهنگیان دریافت می‌شود، ضمانت محضری برای خدمت به مدت حداقل 5 سال در سازمان آموزش و پرورش کشور است. در ادامه به معرفی رشته های دانشگاهی مشابه می‌پردازیم که دارای مصاحبه و قوانین منحصربه‌فردی هستند.

2. دانشگاه شاهد با کلیه رشته‌های نیمه متمرکز

دانشگاه شاهد یکی دیگر از مراکز علمی با شرایط پذیرش خاص است که همه‌ی رشته‌های آن به صورت نیمه‌ متمرکز و با مصاحبه از متقاضی، ورودی می‌پذیرد. مهم‌ترین شرایط پذیرش در دانشگاه شاهد شامل موارد زیر است:

  1. پذیرش نهایی منوط به کسب نمره لازم در مصاحبه
  2. اعتقاد به حجاب برتر (چادر) برای خواهران

داوطلبانی که نمره لازم در مرحله کتبی آزمون سراسری را کسب می‌کنند، برای آگاهی از زمان مصاحبه (با هدف بررسی صلاحیت‌های عمومی) می‌توانند به سایت www.shahed.ac.ir مراجعه نمایند.

3. دانشگاه شهید مطهری

دانشگاه شهید مطهری در زمینه رشته‌های علوم سیاسی فعالیت می‌کند و هم در واحد برادارن و هم در واحد خواهران دانشجو می‌پذیرد. نکته مهم این است که همه‌ی رشته‌های دانشگاه شهید مطهری، نیمه متمرکز هستند و داوطلبین ورود به این دانشگاه باید از مرحله‌ی مصاحبه عبور کنند.

برخی مهم‌ترین قوانین رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص این دانشگاه به شرح زیر است:

  1. متقاضیان تحصيل در رشته فلسفه و كلام اسلامی، كليه واحدهای رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی را نيز می گذرانند.
  2. متقاضیان تحصيل در رشته روانشناسی عـلاوه بـر واحدهای تخصصی، باید 22 واحد حوزوی را نيز بگذرانند.
  3. پذيرفته شدگان برادر پس از فراغت از تحصيل، در صورت تمايل و داشتن شرايط لازم می توانند به لباس مقدس روحانيت ملبس شوند.
  4. اين دانشگاه برای دانشجويان خواهر فاقد خوابگاه است.

رشته‌های این دانشگاه برای براداران فقه و حقوق اسلامی و در واحد خواهران فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و حکمت اسلامی و روانشناسی است.

رشته‌های نیمه متمرکز یا رشته‌های مصاحبه‌دار

4. شرایط خاص پذیرش دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

دانشکده‌های صداوسیما از مشهورترین دانشگاه‌ها با لیست رشته‌های نیمه متمرکز است. انجام مصاحبه و بررسی صلاحیت عمومی متقاضی از مهم‌ترین فاکتورهای پذیرش دانشجو در دانشگاه صدا و سیما است.

برخی از مهم‌ترین قوانین این دانشگاه شامل موارد زیر است:

  1. داشتن حداكثر 25 سال سن (با احتساب دوران خدمت نظام وظيفه)
  2. عـدم اسـتخدام و تعهد خدمت به هيچ یک از سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و غيردولتی.
  3. پذیرفته‌شدگان، باید در مراكزی كه سازمان تعيين می‌كند به ميزان دو برابر مدت تحصيل مشغول به خدمت شوند.

توجه داشته باشید که همه‌ی رشته‌های این دانشگاه از رشته‌های دارای مصاحبه کنکور محسوب می‌شوند و اسثنایی میان رشته‌های مهندسی یا هنری نیست. تنوع دانشکده‌های صداوسیما خوب است و رشته‌های متنوعی برای دختران و پسران وجود دارد. هرچند برای ورود به بهترین رشته‌های مهندسی برای خانم و آقایان، دانشگاه‌های تخصصی و مناسب‌تری وجود دارند.

5. دانشگاه علوم قضایی و خدمات (اداری) به کلیه رشته‌های مصاحبه دار

دانشگاه علوم قضایی در زمینه‌ی آموزش و پرورش افراد متخصص در رشته‌ علوم قضایی فعالیت می‌کند و از دانشگاه‌های دارای شرایط خاص است. داوطلبین بعد از کسب رتبه لازم به جلسه مصاحبه دعوت می‌شوند. برخی از مهم‌ترین قوانین جذب دانشجو دانشگاه دانشگاه علوم قضایی و خدمات:

  1. داشتن حداقل معدل کتبی دیپلم 14 و معدل پیش دانشگاهی 14 برای پذیرش در رشته کارشناسی علوم قضایی
  2. پذيرفته شدن در گزينش عمومی.
  3. سپردن تعهدخدمت به قوه قضاييه به ميزان دو برابر مدت تحصيل.
  4. داشتن حداكثر 24 سال سن.
  5. داشتن حداقل معدل كتبی ديپلم 17 برای مقطع كارشناسی ارشد پيوسته علوم قضایی.

نکته مهم این است که این دانشگاه فقط دانشجو آقا می‌پذیرد و شرایط جذب متقاضی برای خانم‌ها وجود ندارد.

6. دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله | لیست رشته‌های مصاحبه دار

دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌اله یکی دیگر از دانشگاه‌ها با شرایط خاص است که رشته‌های متنوع علوم پزشکی در آن تدریس می‌شود. رشته‌های مصاحبه‌دار این دانشگاه به صورت زیر است:

  • پزشكی، داروسازی، پرستاری، مهندسی بهداشت محیط، كاردانی فوريت های پزشكی پیش بیمارستانی بورسیه سپاه
  • پزشکی و داروسازی بورسيه نیروی انتظامی

البته ورود به مرحله‌ی مصاحبه این دانشگاه نیز ساده نیست و داوطلب باید عملکردی خوبی در کنکور داشته باشد و آزمون موفقی را پشت‌سر بگذارد. برخی از شرایط پذیرش در دانشگاه بقیه اله:

حداقل سن در هنگام پذيرش داوطلبان 16سال و حداكثر سن 22 سال.

  1. معدل كل ديپلم 16 و بالاتر از آن برای داوطلبان رشته‌هـای پزشـكی و بورسـيه پزشـكی، دندانپزشكی و بورسيه دارو سازی.
  2. كسب نمره و تراز علمی بالاتر از 9000 در رشته پزشكی، دندانپزشكی و داروسازی در آزمون سراسری.
  3. معدل كل ديپلم 16 و بالاتر از آن برای داوطلبان رشته‌های پرستاری و كارشناسی پيراپزشكی و كسب نمره علمی بالاتر از 7000 در آزمون سراسری.
  4. معدل كل ديپلم 16 و بالاتر از آن برای داوطلبان رشته‌های كاردانی فوريت‌های پزشكی و تكنسين سلامت دهان.

باید بدانید که در شرایط مساوی، اولویت با اعضای درجه یک خانواده محترم ایثارگران، جانبازان، شهدا، آزادگان، رزمندگان و اعضای بسیج است.

 لیست رشته‌های نیمه متمرکز

7.لیست رشته‌های نیمه متمرکز دانشگاه علوم پزشكی ارتش

دانشگاه علوم پزشکی ارتش یکی دیگر از دانشگاه‌های دارای شرایط خاص است که بیشتر مدنظر داوطلبین رشته علوم تجربی است. لیست رشته‌های مصاحبه دار دانشگاه علوم پزشکی ارتش مطابق زیر است:

  • پزشکی
  • دندانپزشکی
  • داروسازی
  • پرستاری
  • ساخت پروتزهای دندانی
  • تکنسین اتاق عمل
  • هوشبری
  • پرتونگاری
  • کاردانی فوریت‌های پزشکی
  • فناوری اطلاعات سلامت (HIT)

این دانشگاه نیز قوانین اختصاصی خود را برای پذیرش دانشجویان دارد که در کنار مصاحبه اهمیت خاصی دارند. برخی از مهم‌ترین مواردی که صلاحیت متقاضی را تایید می‌کنند، شامل موارد زیر است:

  1. داوطلبان در بدو ورود به دانشگاه باید حداقل دارای 16 سال سن و حداکثر 22 سال سن باشند.
  2. حداقل دارای قد 165 سانتی متر باشند.
  3. محکومیت و محرومیت از خدمات دولتی نداشته باشند.
  4. به انقلاب جمهوری اسلامی ایران باور داشته باشند.
  5. کارت معافیت پزشکی از حوزه نظام وظیفه نداشته باشند.

قبولی در این دانشگاه نیز ساده نیست و دانش‌آموز باید تراز بین 7000 تا 9000 کسب کند و رتبه‌ی خوبی در آزمون کنکور سراسری به دست آورد.

8. دانشگاه‌ها و دانشكده‌های علوم پزشكی

دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، هدف اصلی بسیاری از داوطلبین تجربی هستند و آن‌ها برای ورود به این دانشگاه‌ها زحمت فروانی می‌کشند. میان رشته‌های متنوع پزشکی، چند رشته در مقطع کاردانی یا کارشناسی مصاحبه (عملی و گزینش) دارند:

  • رشته فوريت‌های پزشكی پیش بیمارستانی
  • کاردانی بهداشت عمومی بهداشت خانواده
  • کاردانی بهداشت عمومی مبارزه با بیماری ها
  • کاردانی بهداشت و محیط – (دانشگاه علوم پزشکی کرمان)
  • کاردانی علوم آزمایشگاهی (دانشکده علوم پزشکی تبریز)

داوطلبین بعد از انتخاب و قبولی در این رشته‌ها، باید در آزمون عملی و معاينه و يا ساير مراحل گزينش این رشته شرکت نمایند.

9. دانشگاه اطلاعـات و امنيت ملی و رشته‌های دارای مصاحبه کنکور

دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی ایران با هدف پرورش و تربیت افسر اطلاعاتی فعالیت می‌کند و علاقه‌مندان به حوزه‌های نظامی و نیروی انتظامی برای تحصیل در آن اقدام می‌کنند. رشته‌های که در این دانشگاه آموزش می‌شوند، همه از رشته‌های نیمه متمرکز و دارای مصاحبه هستند که در لیست زیر به آن‌ها اشاره شده است:

  • امنیت اطلاعات
  • امنیت اقتصادی
  • امنیت بین الملل
  • امنیت نرم
  • پژوهشگری امنیت
  • حفاظت اطلاعات
  • ضد تروریسم
  • علوم فنی امنیت
  • فناوری اطلاعات و ارتباطات

داوطلبین برای ورود به این رشته باید ابتدا در آزمون کنکور سراسری شرکت کنند و سپس بعد از انتخاب رشته و به شرط قبولی، وارد مراحل مصاحبه و گزینش شوند.

10. مركز آموزش عالی تربيت مربی عقيدتی سياسی سپاه – قم

مرکز آموزش عالی تربیت مربی عقیدتی سیاسی قم در دو رشته‌ی زیر از طریق آزمون کنکور سراسری داوطلب می‌پذیرد. هر دو رشته از رشته‌های دارای مصاحبه کنکور محسوب می‌شوند:

  • تربیت مروج سیاسی
  • مربیگری عقیدتی

این رشته‌ها میان داوطلبین هر سه گروه ریاضی، تجربی و انسانی مشترک است، ولی ظرفیت پذیرش بالایی ندارد.

11. دانشكده غيرانتفاعی رفاه تهران

دانشکده غیرانتفاعی رفاه تهران یک مرکز آموزشی مخصوصی خواهران است که در رشته‌های مختلفی دانشجو می‌پذیرد. اما برخی از رشته‌های این دنشکده به صورت رشته‌های دارای مصاحبه کنکور ارائه می‌شوند و شامل لیست زیر هستند:

  1. علوم ارتباطات اجتماعی و مطالعات فرهنگی
  2. آموزش ریاضی
  3. روانشناسی عمومی
  4. علوم تربیتی
  5. حقوق خانواده و فقه
  6. مشاوره خانواده

متقاضیان برای آشنایی بیشتر با دانشگاه و نحوه‌ی مصاحبه، می‌توانند به سایت www.refah.ac.ir مراجعه نمایند.

12. رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

این دانشگاه یکی از مشهورترین دانشگاه‌های ایران است رشته پزشکی آن از رشته‌های دارای مصاحبه کنکور سراسری محسوب می‌شود. جالب است بدانید، رشته پزشکی فقط در دو دانشگاه شهیدبهشتی و دانشگاه ارتش مصاحبه دارد و در سایر دانشگاه‌ها از این موضوع خبری نیست.

دانشگاه های دارای شرایط خاص همراه با لیست رشته‌های نیمه متمرکز

13.رشته علوم ورزشی در دانشگاه‌های سراسر کشور

این رشته در دانشگاه‌های سراسر کشور (هر دانشگاهی که در این رشته دانشجو می‌پذیرد) یکی از رشته‌های متمرکز با شرایط خاص شناخته می‌شود. بنابراین داوطلبین بعد از قبولی باید برای پذیرش نهایی در آزمون عملی، معاینات و مصاحبه حضور پیدا کنند.

14.رشته مدیریت بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی تهران

دانشگاه‌های علامه طباطبائی یکی از دانشگاه‌های دولتی مشهور ایران است که فقط یک رشته مصاحبه دار دارد. رشته مدیریت بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبایی از رشته‌های دانشگاهی ویژه‌ی ایران است که دانشجویان خود را از میان علاقه‌مندان‌ کشورهای‌ عضو پیمان‌ منطقه‌ای‌ اکو انتخاب می‌کند.

نکات مهم برای موفقیت در مصاحبه رشته‌های دارای شرایط خاص کنکور

شرکت کردن در مصاحبه می‌تواند کمی استرس‌آور باشد و در داوطلب دلهره و نگرانی ایجاد کند. اما باید بدانید که گزینش یا مصاحبه‌ی شما، یکی از مراحل اصلی ورود به دانشگاه و رشته‌ی موردعلاقه‌تان است و آزمون کتی کنکور سراسری پایان کار شما نیست. برای داشتن یک مصاحبه موفق به این چند نکته توجه کنید:

  1. اعتمادبه‌نفس شما برگ برنده و بزرگ‌ترین دارایی شما در روز مصاحبه است. بنابراین به توانایی‌ها، ذهن و جسم خود اطمینان داشته باشید و به سراغ مصاحبه، گزینش، معاینات و آزمون عملی و علمی بروید.
  2. مدارک موردنیاز برای روز مصاحبه را با دقت و وسواس آماده کنید و این‌کار را برای دقیقه نود نگذارید. برای این‌کار به سایت سازمان سنجش و سایت دانشگاه مراجعه کنید و لیست مدارک را بررسی نمایید تا چیزی جا نماند.
  3. اگر مقام، افتخار علمی، مقالات یا هر دستاورد مرتبط با رشته‌ انتخابی‌تان دارید، همراه با مدارک‌ ارائه دهید.
  4. دقایق ابتدایی مصاحبه مهم است و تصویر اولیه شما را در ذهن مصاحبه‌گران ایجاد می‌کند. آرام باشید و به سوالات به دقت پاسخ دهید.
  5. برای آمادگی بالاتر به مشاور در تماس باشید و به توصیه‌های او عمل کنید. خواندن سوالات مصاحبه‌های سال‌ها گذشته نیز در این زمینه به شما کمک می‌کند.
  6. سوالات را کامل و دقیق پاسخ دهید و آرامش خود را حفظ کنید. البته در صحبت کردن حاشیه نروید و مختصر ولی مفید صحبت کنید.
  7. صادق باشید و یک تصویر غیرواقعی از خودتان نسازید!

مجموعه‌ی این نکات کمک می‌کند تا جلسه مصاحبه شما بهتر و راحت‌تر پیش برود. به عنوان یک داوطلب کنکور، زحمت بسیار می‌کشید تا به روز مصاحبه و برسید و انتظار شما موفقیت و ورود به دانشگاه است. اما قبل از همه‌ی این مسائل، خوب به انتخاب رشته‌ی موردنظر خود فکر کنید تا زحمات، فشارهای روحی، هزینه‌ها و زمانی که صرف کردید هدر نرود. بخش انتخاب رشته کنکور سراسری استادبانک با امکانات آموزشی مختلف در این مسیر همراه شما است.

قبولی در رشته‌های نیمه متمرکز بهترین دانشگاه‌های کشور با کمک خدمات آموزشی استادبانک

در این مقاله به طور کامل با دانشگاه‌های دارای شرایط خاص و همین‌طور رشته‌های دارای مصاحبه کنکور آشنا شدید. ورود به این نوع دانشگاه‌ها تا بعد از اعلام نتایج کنکور زمان می‌برد و داوطلب باید آماده‌ی گذراندن مرحله یا مراحل مصاحبه، آزمون عملی و علمی و معینات باشد.

استادبانک به عنوان سامانه جامع آموزشی، خدمات مختلفی را در دسترس شما قرار می‌دهد. کمک گرفتن از معلم خصوصی استادبانک به صورت آنلاین و حضوری، نمونه سوال امتحانی و کنکور، گام‌به‌گام کتب درسی، مقالات آموزشی، روش مطالعه و برنامه‌ریزی درسی و همین‌طور اپلیکیشن استادبانک، درس خواندن را برای هر دانش‌آموزی ساده‌تر می‌کنند.

اگر برای انتخاب معلم خصوصی به راهنمایی نیاز دارید یا در صورت داشتن هرگونه مشکل یا سوال با شماره 91005343 021 تماس بگیرید. تیم پشتیبانی استادبانک، آماده‌ی پاسخگویی به سوالات و نظرات شما کاربران عزیز است. انتخاب رشته کنکور سراسری استادبانک

منظور از رشته‌های دارای مصاحبه کنکور چیست؟

رشته‌های نیمه متمرکز یا رشته‌های دارای مصاحبه کنکور به رشته‌های گفته می‌شود که بعد از آزمون کتبی کنکور سراسری و کسب نمره مناسب برای ورود به دانشگاه، متقاضی باید در مصاحبه، گزینش، آزمون علمی و عملی شرکت کند.

کدامیک از دانشگاه ها دارای شرایط خاص برای پذیرش هستند؟

چندین دانشگاه در سراسر کشور رشته‌های نیمه متمرکز دارند یا به طورکلی یک دانشگاه با شرایط پذیرش خاص شناخته می‌شوند. دانشگاه فرهنگیان، برخی از رشته‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی و غیره. در این مقاله لیست کامل رشته‌های متمرکز با شرایط خاص و دانشگاه‌های آن‌ها را مطالعه می‌کنید.