مدرسه دولتی بهتر است یا مدرسه غیرانتفاعی؟
آنچه مطالعه خواهید کرد
مدارس دولتی و غیردولتی چه تفاوتها و شباهتهایی با هم دارند؟ مدرسه دولتی بهتر است یا غیرانتفاعی؟ اکثر پدر و مادرها دست کم یکبار این سوالات را از خود و اطرافیانشان پرسیدهاند و یکی از این مدارس را برای فرزندشان انتخاب کردهاند. شما کدامیک را برای فرزندتان انتخاب میکنید و دلیلتان چیست؟
هر کدام از این مدارس نقاط مثبت و منفی دارند و باتوجه به شرایط دانشآموز و پدر و مادرش یکی از این انواع مدارس برایش مناسب است. در ادامه به بررسی امکانات مدارس غیردولتی و دولتی میپردازیم و همینطور نقاط ضعف آنها را نیز با هم مقایسه میکنیم. و البته ویدئویی را برای شما تهیه کردهایم که خانوم نجمیه رستمی معلم دبستان استادبانک و روانشناس کودک در آن به مقایسه مدارس دولتی و غیرانتفاعی پرداخته است. در ادامه با ما همراه باشید تا بهترین مدرسه را باتوجه به شرایطی که دارید برای فرزندتان انتخاب کنید.
تفاوت مدارس غیر انتفاعی و دولتی
مدرسه غیرانتفاعی چیست؟ تا سالها قبل که مدارس غیردولتی وجود نداشتند، تمام بچهها کنار هم در مدارس دولتی مشغول به تحصیل شده و فارغالتحصیل میشدند. اما چند سالی است که این مدارس حضور فعالی در صنعت آموزش دارند و توانستند دانشآموزان زیادی را جذب کنند. آیا این موضوع فقط به خاطرِ کیفیت بالای این مدارس است؟
متاسفانه خیر. گاهی خانوادهها و والدین به اصطلاح به خاطرِ “چشم و هم چشمی” فرزندشان را به مدارس غیردولتی میفرستند. با این تصورِ غلط که مدارس غیرانتفاعی 100% بهتر از مدارس دولتی هستند و شرط موفیت فرزندشان ورود آنها به مدارس غیرانتفاعی و پرداخت شهریههای سنگین است. بعضی از والدین به خاطر رقابت با اقوام، دوستان و آشنایان فرزندشان را به مدارس غیردولتی میفرستند، برای اینکه از آنها جا نمانند. این طرز فکر بسیار خطرناک بوده و آینده تحصیلی و روابط اجتماعی کودک را تحت تاثیر قرار میدهد.
مدارس غیرانتفاعی در شروع کار برای کسانی طراحی شدند که توانمندیهای کمتری دارند. به این ترتیب با خلوت کردن کلاسها دبیران میتوانستند بیشتر با دانشآموزان کار کنند و پایۀ تحصیلی آنها را تقویت کنند. اما امروز شرایط تغییر کرده و این موضوع برعکس شده است. والدین اگر احساس کنند فرزندشان توانایی زیادی دارد تلاش میکنند او را به مدارس خاص (تیزهوشان، نمونه دولتی و غیره) یا مدارس غیردولتی بفرستند تا در کلاسهای شلوغ 30 تا 40 نفره مدارس دولتی، استعدادِ فرزندشان از بین نرود!
امروز مدارس غیردولتی تا حدی بیشتر درگیر بیزینس و تجارت شدند. متاسفانه گاهی شاهد این هستیم که مدارس غیردولتی به شکلی با دانشآموز کار میکنند که فقط در این مدارس خوش بدرخشد و اگر والدین او را به مدرسه دیگری ببرند دچار مشکل شود. با این سیاست تلاش میکنند دانشآموز را سالهای بیشتری نزد خودشان نگه دارند.
البته این موضوع نسبی بوده و شاملِ تمام مدارس غیردولتی ایران نمیشود. تعداد زیادی مدرسه غیرانتفاعی حرفهای و بسیار قوی در سطح کشور وجود دارد.
مدرسه دولتی بهتره یا غیر انتفاعی؟
اگر خیلی ساده بگوییم، بهتر است بچهها حداقل برای دوران ابتدایی به مدارس دولتی بروند. چون در مدارس دولتی از تمام اقشار جامعه دانشآموزان حضور دارند و مهارتهای اجتماعی کودک رشد پیدا میکند. به این ترتیب میتواند تعامل بهتری با سایر کودکان داشته باشد.بخش ایمنسازی و مراقبت کلی باید در تمام مدارس رعایت شود. برای اطلاعات کامل درمورد انواع مدارس در پایه ابتدایی و نحوه ثبت نام آنها مقالهی “شرایط ثبت نام در مدارس ابتدایی” را بخوانید.
آیا امکانات مدارس غیردولتی واقعا کاربردی است؟
شما هم متوجه تبلیغاتِ سرسامآور بعضی از مدارس غیرانتفاعی بزرگ در کلانشهرهای کشور شدید. این مدارس از امکانات بسیار زیاد و متنوع مدرسه خود صحبت میکنند. امکاناتی مثل:
- آموزش موسیقی و یادگیری چند ساز؛
- آموزش زبانهای خارجی و یادگیری یک یا چند زبان خارجی؛
- کلاسهای ورزشی مختلف مثل شنا، یوگا، والیبال، کاراته و غیره؛
- سالنهای شطرنج و برگزاری مسابقات مختلف شطرنج؛
- آموزشهای تخصصی کامپیوتر؛
- و…
اما اثربخشی این دورهها و برنامههای فوقبرنامه این مدارس جای تامل دارد. به ندرت پیش آمده که این دورهها برای دانشآموزان مفید واقع شوند و برگزاری این کلاسها توسط مدارس غیردولتی بیشتر جنبۀ تبلیغاتی دارد. اشاره به این دورهها هنگام ثبتنام والدین تاثیر روانی مناسبی روی آنها گذاشته و خانوادهها را ترغیب میکند که فرزندشان را به مدارسی بفرستند که بیشترین امکانات موجود را بین رقبا دارد.
البته نباید منکر این شد که بعضی از امکانات مدارس غیردولتی به کشف استعدادهای کودکان و شکوفا کردن آنها کمک بسیار زیادی کرده است. در مدارس غیردولتی معمولا دورههای فوق برنامۀ زیادی در گرایشهای معتدد (ورزشی، هنری، علمی و غیره) برگزار میشود و کودک میتواند عمیقتر خودش را بشناسد و علایق خودش را کشف کند.
مزایای مدارس غیردولتی و معایب مدارس دولتی
چون بعضی از والدین شاغل هستند و کمتر در خانه حضور دارند، با ثبتنام فرزندشان در مدارس غیردولتی خیالشان راحت است که تا پایان ساعت کاری، فرزندشان تنها نیست و در مدرسه مشغول فعالیت است.
جدیدا در مدارس غیردولتی رسم شده که این مدارس از روش “کیف در مدرسه” استفاده میکنند. به این ترتیب والدین بعد از رسیدن به خانه دیگر نیازی نیست درگیر مسائل آموزشی با فرزندشان بشوند.
تعداد ثبتنامها در مداس دولتی زیاد بوده و این مدارس شلوغ هستند. به همین خاطر ظرفیت کلاسها برای تسلطِ کامل به مسائل آموزشی و حتی مسائل پرورشی بیش از اندازه است. در این شرایط معلم به تنهایی نمیتواند نیاز تمامِ دانشآموزان را پوشش دهد و کیفیت آموزش کمرنگ میشود.
آیا میدانید بهترین مدرسه برای فرزندتان کدام است؟
بهترین مدرسه برای فرزندتان، گرانترین و لوکسترین مدرسه دنیا نیست! بهترین مدرسه برای فرزندتان جایی است که او در آن محیط احساس آرامش داشته باشد و بتواند تواناییهای خود را بروز دهد. انتخابِ صحیح مدرسه نقش مهمی در رشد و شکوفایی فرزندتان دارد. خانوادههای زیادی فرزندشان را تحت فشار قرار میدهند که حتما در مدارس خاص مثل تیزهوشان درس بخوانند؛ در صورتی که این مدارس مناسبِ بسیاری از دانشآموزان نیست و آنها را از درس و مدرسه دلزده میکند. توصیه میکنم برای آشنایی بیشتر با این موضوع مقالۀ زیر را مطالعه بفرمایید:
ویدئو تفاوت مدرسه دولتی و غیر انتفاعی
تفاوتهای مدارس دولتی و غیرانتفاعی در یک نگاه
تا اینجا درباره بسیاری از ویژگیهای مدارس غیرانتفاعی و دولتی صحبت کردیم. اما بیایید یکبار دیگر و به صورت کلی با هم به تفاوتهای این دو نوع مدرسه نگاه کنیم. در ادامه بعضی از مهمترین تفاوتهای این دو مدرسه را با هم مرور میکنیم.
1-کیفیت آموزش
از نظر آموزشی، همه مدارس موظف هستند که طبق دستورالعمل آموزش و پرورش، برنامههای آموزشی را برای دانشآموزان پیش ببرند. اما در بعضی موارد، مدارس دولتی ممکن است به دلیل شلوغ بودن کلاسها، نبودن تجهیزات کافی و سایر موارد، نتوانند آموزش لازم را برای همه دانشآموزان به صورت یکسان پیش ببرند. اما به این آن معنا نیست که کیفیت آموزش در همه مدارس دولتی و برای همه دانشآموزان پایینتر از مدارس غیرانتفاعی است.
2-منابع مالی
در بسیاری از موارد، مدارس غیرانتفاعی، منابع مالی گستردهتری دارند که باعث میشود از نظر تجهیزات و وسایل کمک آموزشی، پیشرفتهتر از مدارس دولتی باشند.
3-زمان آموزش
از نظر زمان آموزشی، هر دو نوع مدارس، موظف هستند زمان کافی برای آموزش دانشآموزان در نظر بگیرند.
4-تعداد نفرات
مسلما، تعداد دانشآموزان در مدارس دولتی بیشتر از مدارس غیرانتفاعی است. اما این موضوع نمیتواند تاثیر مستقیمی در میزان یادگیری دانشاموزان داشته باشد.
5-کادر آموزشی
کادر آموزشی در مدارس دولتی براساس قوانین و ضوابط وزارت آموزش و پرورش تعیین میشود. این در حالی است که ممکن است در مدارس غیرانتفاعی کادر آموزشی اندکی با مدارس دولتی تفاوت داشته باشند. به عنوان مثال ممکن است سن معلمها در مدارس غیرانتفاعی نسبت به معلمها در مدارس دولتی کمتر باشد.
6-فعالیتهای فوق برنامه
جمعبندی و نتیجهگیری
بیشتر والدین هنگام ثبتنام فرزندشان در مدارس یک سوال اساسی از خودشان میپرسند. فرزندم را مدارس دولتی ثبتنام کنم یا مدارس غیردولتی؟ تفاوت مدرسه دولتی و غیر انتفاعی چیست؟ در این مقاله سعی کردیم به بهترین شکل جواب این سوال را بدهیم. هر دو مدرسه دولتی و غیرانتفاعی مزایا و معایب خودشان را دارند و باید با بررسی این موارد بهترین تصمیم را برای فرزندتان بگیرید.
بیشتر بخوانید:
نظرِ شما راجع به مدارس دولتی و غیردولتی چیست؟
فرزندتان را کدام مدارس ثبتنام کردهاید؟
آیا از فرآیند آموزشی و خدمات مدرسه راضی هستید؟
آیا استدلال ما درمورد ثبت نام نکردن دانشآموزان ابتدایی در مدارس غیرانتفاعی درست است؟ سپاسگذاریم اگر نظرات خود را با ما و دیگر خوانندگان این مقاله در میان بگذارید.
فرزندم را مدرسه دولتی بفرستم یا مدرسه غیرانتفاعی؟
اگر خیلی ساده بگوییم، بهتر است بچهها به مدارس دولتی بروند. حداقل چند سال اول تحصیل را. چون در مدارس دولتی از تمام اقشار جامعه دانشآموزان حضور دارند و مهارتهای اجتماعی کودک رشد پیدا میکند. به این ترتیب میتواند تعامل بهتری با سایر کودکان داشته باشد.
مزایای مدارس غیردولتی نسبت به مدارس دولتی چیست؟
چون بعضی از والدین شاغل هستند و کمتر در خانه حضور دارند، با ثبتنام فرزندشان در مدارس غیردولتی خیالشان راحت است که تا پایان ساعت کاری، فرزندشان تنها نیست و در مدرسه مشغول فعالیت است. تعداد ثبتنامها در مداس دولتی زیاد بوده و این مدارس شلوغ هستند. اما مدارس غیرانتفاعی کلاس های خلوت تری دارند.
آیا امکاناتی که مدارس غیردولتی ارائه میکنند واقعا کاربردی است؟
برخی از مدارس غیرانتفاعی امکانات بسیار زیاد و متنوعی دارند، اما اثربخشی این دورهها و برنامههای فوقبرنامه این مدارس جای تامل دارد. به ندرت پیش آمده که این دورهها برای دانشآموزان مفید واقع شوند و برگزاری این کلاسها توسط مدارس غیردولتی بیشتر جنبۀ تبلیغاتی دارد. اشاره به این دورهها هنگام ثبتنام والدین تاثیر روانی مناسبی روی آنها گذاشته و خانوادهها را ترغیب میکند که فرزندشان را به مدارسی بفرستند که بیشترین امکانات موجود را بین رقبا دارد.
من پسرم رو مدرسه دو زبانه ثبت نام کردم خیلی هم راضی هستم اتفاقاً زبانش هم تقویت میشه و دیگه کلاس بیرون ثبت نامش نمی کنم اما الان که مدارس تعطیله یه مقدار به درس خوندن بچه ها ضربه خورده که اونم ربطی به نوع مدرسه نداره
درسته متاسفانه شیوع کرونا و تعطیلی مدارس ضربهی بدی به پایهی تحصیلی بچهها زده به همین دلیل هم مبارزه با این ضعف درسی دغدغهی اصلی خیلی از والدین شده، میتونید مقاله ما رو با عنوان “افت تحصیلی دانش آموزان” بخونید. توی این مقاله به افت تحصیلی دوران بچه ها توی دوران کرونا هم پرداختیم که میتونه براتون مفید باشه.
دختر من کلاس پنجمه امسال مدرسه عادی ثبت نامش کردم چون کلاسا آنلاین بود و تو مدرسه غیرانتفاعی من فقط پول اضافه میدادم و دخترم هم اصلا درسا رو متوجه نمی شد دست آخر هم خودم باید باهاش کار می کردم
سلام
به نظر من اگر وقت و حوصله بذاریم تا مدارس دولتی خوبی پیدا کنیم بهتر هست.
خیلی از مدارس غیر انتفاعی اونقدر که ادعا میکنند خوب نیستند.
سلام، ویدیئو رو تماشا کردم خیلی مفید بود، فقط یه سوالی ذهن بنده رو مشغول کرد که با توجه به شرایط کرونا، من پسرم و نتونستم پیش دبستانی بفرستم،و خودم باهاش کار کردم،و الان قصدم این که مدرسه دولتی بنویسم،ایا پسرم که قراره کلاس اول تو مدرسه دولتی بخونه،با مشکل مواجه میشه؟
سلام من دوران دبستان و راهنمایی رو در مدارس دولتی خوندم تو دوران راهنمایی بعضی معلما کیفیت تدریسشون خیلی پایین بود و کلاس نهم خیلی کلاسمون شلوغ بود و این باعث شد من دبیرستان رو غیر انتفاعی ثبت نام کنم به نظرم شما هم دبیرستان چون خیلی مهم هیت غیردولتی ثبت نام کنید
مدارس دولتی خیلی به قرآن و مباحث دینی میپردازن.به جای تقویت ریاضی برای قرائت قرآن وقت میزارن.مدارس غیرانتفاعی تعادل بیشتری نسبت به دولتی دارن و اهمیت بیشتری به تقویت ریاضی و فارسی میدن. این تجربه شخصی من هست.
مدرسه غیر دولتی خیلی سخته مثلا الان من اونجام در حد تیزهوشان بامون کار میشه ولی خیلی سخته:)
سال بعدمو ترجیح میدم برم دولتی
خدایی غیر انتفاعی ینی زجر
فقط میخوام تجربمو به اشتراک بزارم.
دخترمو پیش دبستان مدرسه غیردولتی فرستادم به هوای کلاسهای فوق برنامه که الان متوجه شدم تو این سن هیچکدوم واسه اش لازم نبوده گذشته از اینکه جو خشک و فاقد صمیمیتی داشت، کلاسها تنگ حیاط۶۰متری که بچه ها نمیتونستن راحت بازی کنن چه برسه به اینکه بدوند، شهریه نجومی، جشن های من درآوردی که بیشتر فشن شو مادرها و اولیا مدرسه بود…
مهم تر از مدرسه معلم و کادر خوبه بعضی وقتا معلم یه مدرسه دولتی خیلی بهتر از معلم مدرسه غیرانتفاعی درس میده یا برعکس به نظر من باید بگردید معلم خوب پیدا کنید و ملاکتون برای انتخاب مدرسه معلم و کادر خوب باشه
دقیقا همینطوره معلم مدرسه خیلی خیلی مهمه اما همهی ماجرا نیست!
ما توی مجله استادبانک مقالهای داریم که توی اون همه فاکتورهایی که باید برای انتخاب مدرسه مناسب مدنظر قرار بدیم رو آوردیم. میتونید مقالهی “بهترین مدرسه کدام است؟” رو بخونید و فاکتورها رو اونجا ببینید.
همینطور مقالهی دیگهای هم داریم که نقش معلمهای مدرسه در یادگیری کامل دانشآموزانشون رو به چالش کشیدیم و مورد بررسی قرار دادیم که شاید خوندنش براتون جالب باشه. مقالهی “چرا یک معلم مدرسه (به تنهایی) نمیتواند نقش پررنگی در یادگیری دانشآموز داشته باشد؟“
من میخواستم برای سال ششم در مدرسه غیر انتفاعی اطراف منطقه دو ثبت نام کنم به اسرار مادرم. به مدرسه رفتیم و خواستیم ثبت نام کنیم. اول از اینکه من یه شال کوتاه سرم بود و بهم گیر دادند برای اینکه تیپم مناسب نیست! و بعد ازم هیچ چیزی نپرسیدن و فقط بعد از یک ساعت معطلی ازم یه امتحان ریاضی گرفتن! فقط و فقط ریاضی. امتحان خیلی ساده بود. شهریه رو پرسیدیم و گفتن برای سال ششم (ابتدایی!) هزینه میشه سالی ۲۸ میلیون تومان جدا از هزینه کلاس های فوق برنامه، سرویس و… بنظرتون این قیمت برای پایه ششم یکم نجومی و تخیلی نیست؟ من نمیفهمم مگه تو این مدرسه واسمون پتو پهن میکنن اب پرتغال میدن دهنمون و باهامون فورتنایت بازی میکنن انقدر پول میگیرن اخه؟! شاید شاید و شاید مدارس غیر دولتی کمی خوب باشن اما با این قیمت اصلا خوب نیست! و من برای اینکه فقط هشت ماه توی یک محیط که همه ی بچه ها لوس و به اصطلاح کسی هستن که خیلی جنبه ی فرهنگی بالایی دارن درس بخونم😒 و این مقاله خوب حرفی زد که تو مدارس دولتی ادم با همه ی قشر های جامعه اشنا میشه. حداقل تو مدارس دولتی نمیشه با پول کارنامه خیلی خوب با معدل بیست گرفت و همه چی بستگی به تلاش بچه داره! هر کی بچش رو به مدارس غیر دولتی میفرسته فقط در حق اون ظلم کرده همین و بس!
به نظر من بیشتر از مدارس خود معلم ها مهم هستند.
اگر معلم خوب باشه آدم خیالش از مدرسه راحت هست.
متاسفانه من امسال نتونستم مدرسه خوبی برای پسرم تا این لحظه پیدا کنم.
ممنون ازتون
ویدئو خوبی بود
سلام ممنونم که نظرتون رو نوشتید مقالهی “بهترین مدرسه کدام است؟” ممکنه بتونه برای انتخاب مدرسه مناسب کمکتون کنه. همینطور مقالهی “طبقه بندی انواع مدارس کشور” درمورد انواع متفاوت مدارسی که توی کشور وجود داره اطلاعات کاملی به شما میده.
سلام.
نظر شما که میگید معلم ها مهم تر هستند تا مدرسه تا حدودی درسته. من هم اول همین فکر رو میکردم.البته من دبیرستانی هستم. از شرای خودم میگم شاید کمکتون کرده باشم. تو شهر ما چند دبیرستان دولتی و ۲ دبیرستان غیر دولتی هست. که فقط یک دبیرستان غیر دولتی بهترین معلم های شهر رو در اختیار داره و بقیه معلم های ضعیفی رو دارن. پس من برای کنکور بهترم رفتم مدرسه ای که ملم های خوبی داره….اما….شاید بگم از وقتی وارد اون مدرسه شدم وارد یک کابوس شدم. و به هیچ عنوان سال بعد اون جا نمی مونم…سه ما اول که برنامه هفتگی نداشتیم، اون موقع ها هم که داشتیم هی تغییرش میدادن..معلم ها توی این سه مال اول هی عوض میشدن. مدرسه هیچ نظم و انضباطی نداشت. نسبت به بی ادبی بچه ها هیچ واکنشی ندارن. یک مدرسه ای که کاملا بی بند و باره و سر مسائلی سر سوزن اهمیت نداره بچه هارو میدوئونن که مثلا خیلی به نظم و انضباط پای بند اند، نمره هایی که سر ترم میدن وحشت ناکه..یا خیلی کم میدن یا خیلی زیاد. اعتراضات به نمره ها تو ماه امتحان خیلی زیاده.
تو این مدرسهما دانش اموز ها با این که معلم ها خوبن ولی باز هم نیاز به کلاس رفتن داریم.
زمانی که مدرسه دولتی بودم از این خبر ها نبود.
فوق فوقش سر دو هفته ای برنامه ردیف میکردن.
یک مدرسه منظم با مدیر و کادر برجسته. شاید معلم ها کمی ضعیف تر عمل کنن ولی اون پولی که برای غیر دولتی میدادم این بار برای کلاس خصوصی میدم. البته بماند که وقتی مدرسه غیر دولتی میرفتم باز هم کلاس خصوصی میرفتم……از این که با این حجم مطالم سرتون رو درد اوردم شرمنده ام.
دقیقا منم امسال رفتم به حساب مدرسه غیرانتفاعی ای که خیلی ازش تعریف میکردن، کاملا همین بود تازه موقع امتحاناتم که بود همه بچه ها اعتراض میکردنو نمیومدن 😑 اونوقت من بدبخت خودم تنهایی میفرستم و تهشم همه اعصابشونو سر من خالی میکردن که چرا تو رفتی و فلان و پشمان، آخه من تا قبل اون همیشه دولتی بودم و این قرو فرا نبود. تازشم من کلا امسال نصف کتاب تحصیلیم رو یاد نگرفتم امتحانم که میخواستن بگیرن میگفتن کل کتابو بخونین بچه ها میگفتن چرا باید کل کتابو بخونیم، شما باید بگید چیارو بخونیم و ما هم همونارو بخونیم… آخه یعنی چی؟!!!! من امسال فقط چون دیر برای ثبت نام رسیدم رفتم غیر انتفاعی ولی به غلط کردن افتادم، و اینکه در آخر با این همه ناز و ادا منی که توی دولتی درس خونده بودم تا حالا، درنهایت معدلم از بقیه بالاتر شد! به نظرم دولتی درسته که یکم شلوغ تره و ناظمم معمولا سخت گیره و سر صف حنجرشو جر میده تا به ما یه چیزی زو بگه ولی خیلی بهتره از غیر انتفاعی ای که مدیریت و برنامه درست نداره! توی دولتی آدم رو موظف میکنن یه چیزی رو به درستی یاد بگیره اما توی غیر انتفاعی میگن نمیخوای یاد نگیر، تهشم برو دانشگاه آزاد! منی که دوست دارم توی یک دانشگاه خوب درس بخونم چی پس؟ آیا شما نباید به ازای این همه پولی که میگیرید منو تاحد امکان کاملا ساپورت و آماده کنین؟؟؟؟ وقتی هم بهشون میگی میگن هرکی اومده غیر انتفاعی اومده پول بده تا ۲۰ بگیره!!!! من که دیگه عمرا برم غیر انتفاعی… حالا بازم هرکی یک نظری داره، ببخشید سرتونو درد آوردم👐
در کل تو مدرسه ها و دانشگاهای ایران چیز درستی یاد نمیدن
ادم باید خودش درس بخونه و مطالعه ازاد داشته باشه تا موفق شه
باسلام
بنظر بنده مدارس نمونه دولتی و بعد هیات امنایی درمرحله بالاتری از بقیه قرار دارند ،من پسرم را با اینکه تک فرزند هم بود مدرسه دولتی نوشتم و هرکجا اشکال داشت برایش دبیرخصوصی گرفتم تا کمکش کنه ،درواقع باراصلی درس خوندن برعهده
خودش بوده همیشه ،خدارو شکر توی این ده سال خیلی موفق و راضی هستیم.ارنظر محیطی هم مدارس دولتی نمونه اجتماع هستن بنظرم ما خودمون باید بیشترروی تربیت و امادگی و پذیرش فرزندامون بیشترمطالعه و وقت بگذاریم .با سپاس و تشکر فراوان
بزرگترین اشتباه من این بود که غیردولتی ثبت نام کردم
سلام خانم دکتر عزیز : من خانومم اصرار داره که پسرمونو برا پایه ششم غیر انتفاعی ثبت نام کنیم ! می خواستم از شما راهنمایی بگیرم اگر محبت بفرمایید
سلام من زیاد درباره پوشش مدارس دولتی نمیدونم
آیا پوشیدن هودی تو مدرسه ممنوعه؟ یا تبعیض بین دانش اموزان که مدیر ما انجام میده اوکیه؟
ویدئو خیلی خوبی بود به نظر من هم خیلی از امکاناتی که مدرسه های غیر انتفاعی میدن واقعی نیست
پدر مادرها بچه هاشون رو میزارن مدرسه غیرانتفاعی بخاطر اینکه کلی کلاس ورزش و زبان فوق برنامه دارن و دیگه مجبور نیستن بچه رو کلاس های بیرون هم ثبت نام کنند اما اگه بچتون رو کلاس های مختلف ثبت نام کنید و بزارید مدرسه دولتی تو هر کدوم از این کلاسا دوستای مختلف پیدا میکنه و اجتماعی تر میشه
چرا هی میخواید بگید غیر انتفاعی بهتره؟
هم دولتی و هم غیرانتفاعی خوب و بد دارن و نمیشه گفت دقیقا کدوم بهتره
خیلی مدارس غیرانتفاعی هستن ک ضعیفتر از دولتین
از نظر من نمونه دولتی ها از همشون بهترن من ۹سال تو نمونه دولتی درس خوندم خیلی راضی بودم.
سلام من به عنوان یک روانشناس بالینی در مقطع ارشد( فوق لیسانس) تمام صحبت های ایشان در این مورد و در این ویدئو تایید می کنم من خودم نه مهدکودک یا همان پیش دبستانی رفتم نه غیراتنفاعی! البته اون زمان واسه چند دروس من مدارس غیرانتفاعی ثبت نام کردم که معلم زیست شناسی علنا شماره حسابش رو پایه تخته نوشت گفت کسی که می خواد نمره کلاسی اش از پنج نمره پنج باشه پنجاه هزار تومن به حسابم واریز کنه این موضوع برای سال ۱۳۷۹ بود و گفت “نمره رو نباید داد و اگرم داد باید پول خوبی بگیره!” اگر پانزده نمره پایان ترم که نهایی دست او بود خدا می دونست چقدر می خواست بگیره پنجاه هزار تومان واسه پنج نمره بیست و سه سال پیش یک رقم خیلی زیادی بود خلاصه من برای پاس کردن چند واحد هیچ خیری از این دو مدارس غیرانتفاعی ندیدم و بعضی معلمانشون یا خیلی پیر بودن که قبلا بازنشسته مدارس دولتی بودند و یا خیلی جوان که از فیلتر رد نشده بودند که کیفیت اشون خوب نبود متاسفانه خواهرم بچه اشو که دختر باشه هم پیش دبستانی و هم امسال دخترش رو فرستاده مدرسه غیرانتفاعی که من کاملا مخالفم چون می گه ” تا یکماه تو خونه بهشون تکلیف نخواهند داد و همه تکالیف در کلاس انجام خواهد شد دقیقا همین دیگه از نظر روانشناسی تکلیف باید در خونه ارائه بشه اما بتدریج از ساده به سخت( روش حساسیت زدایی منظم در یکی از تئوری های مطرح روانشناسی) و کودک مسئولیت پذیر باشه و از همه مهمتر اگر علمی به موضوع نگاه کنیم کودک یا حتی بزرگسال هم اگر این تکالیف واسش تکرار نشه دچار فراموشی می شونند از طرفی چون بچه ها عموما تمایلی به تنبلی دارند این مدارس رو بنظرم طراحی می کنند که کودک تحت فشار درس نباشه و به تفریحاتش برسه و نمره خوب بهش بدن تا والدین هم با دیدن این نمرات راضی باشند و چند سالی این بچه ها رو در سیطره خودشان احاطه کنند من اگر بچه داشتم تا قبل دبیرستان کودکم رو می فرستادم به مدارس دولتی و بجای آن که پول هنگفت رو بدهم به مدارس غیرانتفاعی و کارکرد مناسب نداشته باشه اون پولا رو سیو یا پس انداز می کردم برای دروس خیلی مهم مثل ریاضیات، علوم(فیزیک، شیمی، هندسه، زیست شناسی و…)
که اگر بچه ام به مشکل برخورد کلاس خصوصی براش بگیرم اگر می دیدم واقعا به مشکل برخورده تو دبیرستان مخصوصا دو سال آخر دبیرستان می فرستادمش مدرسه غیرانتفاعی.
عالی بود من با مادرم برای اینکه خواهرم رو تو چه مدرسه ای بنویسیم خیلی مشکل داشتم..
بازهم از این ویدیو ها بزارید