معرفی و ثبت نام مدارس

تراز لازم برای قبولی در نمونه دولتی | شرایط قبولی در مدارس نمونه دولتی

ملیحه فراهانی نویسنده
27752 54
02 فروردین 1402

تراز یا درصد لازم برای قبولی در نمونه دولتی برای دانش آموزان چقدر است؟ این سوال ذهن خیلی از دانش‌آموزان و اولیا را درگیر کرده است. خیلی از دانش‌آموزانی که می‌خواهند در آزمون مدارس نمونه دولتی شرکت کنند در مورد شرایط قبولی و کسب تراز لازم برای قبولی در نمونه دولتی با سوالات زیادی رو به رو می‌شوند. در این مطلب از مجله استادبانک بررسی می‌کنیم چه ترازی برای قبولی در آزمون نمونه دولتی ششم و نهم نیاز است. همچنین می‌توانید لیست مدارس نمونه دولتی تهران را ببینید.

تراز لازم برای قبول در مدارس نمونه دولتی نهم به دهم چند است؟

خوب است یک نکته مهم را درباره تراز لازم قبولی بدانید. اینکه تراز لازم برای قبولی براساس عملکرد سالانه دانش‌آموزان تعیین می‌شود. بنابراین هر ساله تراز لازم برای قبولی تفاوت دارد. یعنی به عنوان مثال تراز لازم برای قبولی شما براساس عمکلرد سایر دانش‌آموزان محاسبه می‌شود. این یعنی اگر اکثر دانش‌آموزان امتحان را خوب نداده باشند و شما عملکرد خوبی داشته باشید، تراز قابل قبولی کسب می‌کنید و برعکس.

یک نکته مهم دیگر برای قبولی، ظرفیت مدارس نمونه دولتی است. بنابراین این موضوع هم عامل مهمی در قبول شدن است و روی تراز قبولی تاثیر می‌گذارد. پس به طور کلی دو عامل مهم برای تراز قبولی در مدارس نمونه دولتی مهم هستند:مشاوره تحصیلی استادبانک

  • عملکرد سالانه دانش‌آموزان
  • ظرفیت مدارس نمونه دولتی

پس یکی از بهترین روش‌ها برای قبول شدن در آزمون مدارس نمونه دولتی این است که از معلم خصوصی نهم کمک بگیرید. معلم خصوصی می‌تواند به شما کمک کند بهتر برنامه‌ریزی کنید. همچنین نقاط ضعف خود را بشناسید و تقویت کنید.

 

چگونه در آزمون نمونه دولتی ثبت نام کنم؟

فرآیند ثبت نام در آزمون نمونه دولتی نهم به دهم هر سال از تاریخ 15 فروردین شروع می‌شود و به مدت ده روز ادامه دارد. برای اینکه بتوانید در این آزمون ثبت نام کنید، کافیست به سایت my.medu.ir سر بزنید و مدارک لازم برای ثبت نام را در آن بارگذاری کنید. برای اینکه اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست آورید می‌توانید مقاله شرایط ثبت نام و نحوه‌ی برگزاری آزمون مدارس نمونه دولتی را مطالعه کنید.

درصدهای لازم برای قبولی مدارس نمونه دولتی 1402-1403

برای اینکه بتوانید آگاهی نسبت به نحوه پذیرش در آزمون نمونه دولتی داشته باشید، خوب است با درصد‌های قبولی دانش‌آموزان سال‌های گذشته آشنا شوید. بیشترین درصدی که هر دانش‌آموز می‌تواند در یک درس داشته باشد، 100 است. بنابراین هرچقدر که بتوانید به این عدد نزدیک شوید، تراز یا نمره شما بیشتر می‌شود. در ادامه جدول تراز و درصد‌های سال گذشته دانش‌آموزان را می‌بینید.

جدول ترازهای لازم قبولی در آزمون مدارس نمونه دولتی

روش محاسبه درصد لازم برای قبولی در نمونه دولتی

روش محاسبه نمره خام

نمره خام به صورت درصد بیان می‌شود. در آزمون ورودی نمونه دولتی برای پاسخ‌های اشتباه نمره منفی در نظر گرفته می‌شود. کمترین نمره خام 33/33- درصد بوده و برای دانش‌آموزی است که به تمام سوالات پاسخ اشتباه داده باشد.

بیشترین نمره 100 درصد است و برای دانش‌آموزی است که به تمام سوالات پاسخ درست داده باشد.

نمرات دیگر دانش آموزان براساس درصد بین این دو نمره قرار می گیرد. البته این نکته را فراموش نکنید که خیلی از دانش‌آموزان و خانواده آنها فقط به نمره خام توجه می‌کنند در حالی که نمره تراز از اهمیت بیشتری برخوردار است.

فرمول محاسبه نمره خام : {(تعداد سوالات نادرست) _ ( تعداد سوالات درست * 3) * 100 تقسیم بر تعداد کل سوالات * 3}

 نحوه محاسبه نمره تراز یا نمره آزمون نمونه دولتی

نمره تراز آزمون نمونه دولتی یا امتیاز آزمون نمونه دولتی بین صفر و بیست هزار می‌باشد و نمره منفی در تراز وجود ندارد. تراز یا امتیاز با توجه به نمره تمامی دانش‌آموزان شرکت‌کننده در آزمون و با استفاده از فرمول‌های خاص به دست می‌آید. یعنی محاسبه تراز برای یک دانش آموز باید با توجه به اطلاعات سایر دانش آموزان انجام بگیرد.
آنچه که در رتبه دانش‌آموزان تاثیرگذار است تراز یا امتیاز می باشد.

فرمول محاسبه تراز آزمون نمونه دولتی پایه ششم و نهم

دانش‌آموزان گرامی توجه داشته باشید که 510 و 600 عدد اصلی است که با تعداد سوال‌های حذفی تغییر می‌کند. بنابراین باید تا کلید نهایی و مشخص شدن تعداد سوالات حذف شده صبر کنید تا عدد اصلی مشخص شود که بتوانید امتیازتان را محاسبه کنید.

فرمول محاسبه تراز پایه ششم

نمره خام درس : (ضریب درس * {تعداد پاسخ های غلط – (3 * تعداد پاسخ های صحیح درس)}

نمره خام کل : مجموع نمرات خام هر درس
امتیاز آزمون : { نمره خام کل * 20000 } تقسیم بر 510

فرمول محاسبه تراز پایه نهم

نمره خام درس : (ضریب درس * {تعداد پاسخ های غلط – (3 * تعداد پاسخ های صحیح درس)} نمره خام کل :مجموع نمرات خام هر درس
امتیاز آزمون : {نمره خام کل * 10000} تقسیم بر 600
امتیاز معدل: {معدل کل * 10000}تقسیم بر 20
امتیاز معدل + امتیاز آزمون = امتیاز کل داوطلب

مدارس نمونه دولتی کدامند؟

یکی از سوال‌هایی که ذهن بسیاری از دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان را درگیر می‌کند این است که مدارس در کشور ما چند نوع هستند و چه تفاوت‌هایی با هم دارند. به طور کلی می‌توان گفت طبقه بندی انواع مدارس در کشور به این شکل انجام شده است:

  • مدارس دولتی
  • غیرانتفاعی
  • مدارس نمونه دولتی
  • تیزهوشان

البته اصول آموزشی در همه این مدارس مشابه هم است و دانش‌آموزان در هر کدام از این مدارس باید سرفصل‌هایی که از سمت وزارت آموزش و پرورش تعیین شده است را بخوانند. تفاوت اصلی در سبک‌های آموزشی و امکانات این مدارس است. همچنین مدارس غیرانتفاعی مدارسی هستند که باید برای ثبت نام در آنها هزینه بپردازید در حالی که تحصیل در سایر مدارس رایگان است.

مزایا و معایب مدارس نمونه و تیزهوشان

به عنوان یک دانش‌آموز چه در مدرسه نمونه درس بخوانید چه در یک مدرسه معمولی، مهم فقط تلاش و پشتکار شما در درس خواندن است. ممکن است در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی، با کمک بعضی از معلم‌ها یا فضای آموزشی متفاوت بتوانید تلاش بیشتری برای رسیدن به اهداف تحصیلی خود بکنید. بنابراین این وجود فضای رقابتی بیشتر و امکانات تحصیلی متفاوت از مهم‌ترین مزایای مدارس نمونه و تیزهوشان هستند. اما این مدارس معایبی هم دارند. برای اینکه بتوانید با مزایا و معایب این مدارس بیشتر آشنا شوید، می‌توانید مقاله مزایا و معایب مدارس نمونه و تیزهوشان را بخوانید.

قبولی در آزمون نمونه دولتی با استادبانک

استادبانک بزرگ‌ترین سامانه آموزش خصوصی کشور است که برای همه مقاطع تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه خدمات متنوع مشاوره تحصیلی، مقالات آموزشی، تدریس خصوصی، بسته‌های معلم خصوصی و غیره را ارائه می‌دهد. بهترین مشاوران تحصیلی کشور که با سامانه استادبانک همکاری دارند از روش‌های اصولی برای کمک به پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان استفاده می‌کنند. با کمک استادبانک می‌توانید با بهترین معلم‌های خصوصی آشنا شوید و راه قبول شدن خود را در مدارس نمونه دولتی تضمین کنید.

بنابراین با کمک تدریس خصوصی استادبانک می‌توانید به راحتی به تراز لازم برای قبولی در مدارس نمونه دولتی برسید. باتوجه به توضیحات گفته شده برای دریافت مشاوره تخصصی متناسب با شرایط خود می‌توانید از طریق شماره 91005343 – 021 با استادبانک در ارتباط باشید.

ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی چطور انجام می‌شود؟

برای اینکه بتوانید در این آزمون ثبت نام کنید، کافیست به سایت my.medu.ir سر بزنید و مدارک لازم برای ثبت نام را در آن بارگذاری کنید.

روش محاسبه درصد لازم برای قبولی در نمونه دولتی چگونه است؟

فرمول محاسبه نمره خام : {(تعداد سوالات نادرست) _ ( تعداد سوالات درست * 3) * 100 تقسیم بر تعداد کل سوالات * 3}