برنامه ریزی درسی متوسطه اول استادبانککلاس هفتم متوسطه اول استادبانک

بهترین برنامه ریزی درسی برای پایه هفتم متوسطه

استادبانک نویسنده
43110 26
19 مهر 1400
بهترین برنامه ریزی درسی پایه هفتم - مجله استادبانک

پایه هفتم اولین سال ورود شما به مقطع متوسطه است. امسال با کتاب‌ها و دروس تازه مواجه می‌شوید. اکثر مطالب دروس پایه هفتم، مطالب جدیدی نبوده و شما با آن‌ها تا حدودی در سال‌های قبل برخورد داشته‌اید. عربی و زبان دو درس جدید هستند که با توجه به خواندن زبان عربی در قرآن و پیام‌های آسمان، کم‌ و بیش با آن آشنا هستید. انگلیسی را هم در مواجه با اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و استفاده از کلاس‌های یادگیری زبان انگلیسی کم و بیش درک کرده‌اید.

حتی درسی مثل ریاضی نیز در پایه هفتم دنباله رو مباحث ریاضی ششم است. خلاصه اینکه با مطالب خیلی جدید و ناآشنا در پایه هفتم روبه رو نخواهید بود. اما مهم است که به روش مطالعه آن‌ها و برنامه‌ریزی درسی خود دقت داشته باشید.  مجله استادبانک مجموعه مقالات مختلفی را با هدف مشاوره تحصیلی و برنامه‌ریزی درسی آماده کرده است که در این مطلب به موضوع برنامه‌ریزی درسی هفتم و برنامه‌ریزی درسی هفتم آنلاین پرداخته شده است.

اهمیت برنامه‌ریزی درسی برای امتحانات نوبت اول هفتم و نوبت دوم 

اگر ورودی تیزهوشان ششم به هفتم هستید، مهم است که بدانید چطور برنامه‌ریزی درسی کرده تا از پس کلاس‌های فشرده و فوق برنامه این نوع مدارس برآمده و افت معدل و افت تحصیلی نداشته باشید. خواه و ناخواه به دلیل قرار گرفتن در مقطع متوسطه دوم، معلم، والدین و کادر آموزشی به شما به چشم همان کودک دبستانی نگاه نخواهند کرد. بنابراین روش تدریس، حجم درس‌های آموزش داده شده، نوع برخوردی که با شما می‌شود، سختگیرانه‌تر از سال‌های قبل خواهد بود.مشاوره تحصیلی استادبانک

در سال هفتم شما وارد پایه‌ای می‌شوید که به دلیل تخصصی شدن درس‌ها، هر کتاب یک معلم مخصوص به خود را دارد. مسئولیت شما در برابر یادگیری کامل دروس، انجام به موقع تکالیف و فعالیت بیشتر در کلاس نیز بالاتر خواهد رفت. بنابراین فرقی نمی‌کند که دانش‌آموز تیزهوشان و مدارس نمونه باشید یا مدارس عادی، شما باید به دلیل قرارگیری در این مقطع، با برنامه‌ریزی برای امتحانات نوبت اول هفتم و همچنین نوبت دوم، مطالعه منسجم داشته و معدل خود را بالا ببرید.

البته باید درنظر داشت که هیچ کس بیشتر از یک مشاور حرفه‌ای یا معلم باتجربه نمی‌تواند برنامه کاملی را برای مطالعه و برنامه ریزی درسی یک دانش آموز تدوین کند. اگر می‌خواهید که اصولی درس بخوانید و در سریع‌ترین زمان‌های ممکن درس‌های خود را یاد بگیرید باید از کمک یک معلم خصوصی باتجربه کمک بگیرید!

درخواست معلم خصوصی هفتم تنها با یک کلیک!

نکاتی که باید در هر برنامه‌ریزی درسی بدانید!

قبل از اینکه به سراغ جدول برنامه‌ریزی درسی هفتم pdf که در ادامه این محتوا قرار داده شده بروید، بهتر است چند نکته را راجع به نحوه برنامه‌ریزی کردن بدانید. یعنی اگر از هر جدولی بخواهید استفاده کنید، هنگام پر کردن آن، بهتر است این نکات را رعایت کنید:

نکته اول: یک برنامه مختص به خود داشته باشید

لطفاً در زمان برنامه‌ریزی و پر کردن جدول برنامه‌ریزی درسی هفتم، از برنامه شخص دیگری استفاده نکنید. شما دانش‌آموزان هر کدام ظرفیت مخصوص به خود را برای مطالعه دروس و تمرین دارید. ساعات تفریح، میزان زمانی که برای خانواده و دوستان خود می‌گذارید و همچنین میزان ساعاتی که درس می‌خوانید، با یکدیگر متفاوت است. بنابراین به هیچ عنوان از روی برنامه همکلاسی و دوست خود، برنامه‌ریزی نکنید.

یک برنامه موفق، شامل برنامه‌ای است که مختص شما، سبک زندگی شما و ظرفیت‌تان در زمان مطالعه و تمرین دروس است. در ضمن این برنامه شامل زمان کلاس‌های فوق برنامه و کلاس‌های خارج از مدرسه نیز است. پس با توجه به ظرفیت، برنامه آموزشی و تفریحی خود برنامه‌ریزی کنید.

برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم در استادبانک

نکته دوم: بر اساس هدف خود اولویت بندی کنید

قطعاً هر دانش‌آموزی هدف ویژه‌ای برای درس خواندن دارد. به طور مثال دانش‌آموزی در دروس پایه هفتم بسیار ضعیف است و هدفش این بوده که تا زمان امتحانات مشکلات پایه‌ای خود را برطرف کند. در برنامه خود باید زمان بیشتری را به رفع اشکال و مابقی تایم خود را برای یادگیری دروس جدید بگذارد و این کار را با کمک معلم خصوصی انجام دهد.

دانش‌آموز دیگری هدفش چیزی فراتر از کسب معدل بالا در امتحانات ترم بوده و می‌خواهد در آزمون‌های علمی مهمی مثل المپیاد شرکت کند. بنابراین این دانش‌آموز باید مطالعه و مرور کتاب‌های تقویتی در سطح المپیاد را در کنار مرور درس‌های پایه خود بگنجاند و درصد زمانی که برای این آزمون می‌گذارد، باید بیشتر از سایر برنامه‌هایش باشد.

بنابراین براساس هدفی که دارید، برنامه‌ریزی کنید. برنامه‌ریزی براساس هدف، به کار شما نظم می‌دهد و موفقیت شما را حتمی‌تر می کند. چون می‌دانید برای چه هدفی دارید تلاش می‌کنید.

برای اینکه بدانید چه عواملی موجب افت تحصیلی می‌شود تا در برنامه‌ریزی خود، با توجه به نکات مقاله افت تحصیلی، از رخ دادن آن جلوگیری کنید، مطالعه مقاله زیر را پیشنهاد می‌کنیم.

برای مطالعه: علت افت تحصیلی دانش‌‌آموزان و راهکارهای جبران آن

نکته سوم: محدودیت‌ها را در برنامه خود مشخص کنید

حتماً اکثر شما در زمان درس خواندن محدودیت‌های فیزیکی و روانی دارید. یعنی ممکن است در جایی که درس می‌خوانید، به دلیل سر و صدای زیاد تمرکز نداشته باشید. یا ممکن است خانواده شما و سبک زندگی‌تان به گونه‌ای باشد که بسیار زیاد سفر می‌کنید. یا حتی از لحاظ روانی، دانش‌آموزی باشید که تمرکز نداشته و لازم است که بعد نیم ساعت درس خواندن، کمی استراحت به خود دهید. اگر این محدودیت‌ها را در زمان برنامه‌ ریزی درسی خود لحاظ نکنید، برنامه شما به کندی پیش خواهد رفت و از شکل اجرایی بودنش خارج خواهد شد.

نکته چهارم: برنامه تعیین شده، باید برای شما اجرایی باشد

مهم‌ترین نکته در همه برنامه‌ریزی‌ها، قابلیت اجرایی بودن آن برنامه است. یعنی اگر برنامه‌ای که شما طراحی کردید، قابلیت اجرا شدن را نداشته باشد، به هیچ دردی نمی‌خورد. برنامه زمانی قابلیت اجرایی شدن ندارد که فراتر از ظرفیت، توانایی و سطح توقعات ما نوشته شود. مهم‌ترین پیامد این نوع برنامه‌ریزی، این است که بعد از مدتی از اجرا نشدن برنامه‌ها، دلزده شده و آن را رها می‌کنیم.

بنابراین بهتر است یک برنامه مشخص مختص به توانایی و ظرفیت خود بریزید. سطح توقع خود را در زمان اجرای برنامه در حد توانایی‌ها و محدودیت‌ها خود قرار دهید و همچنین براساس هدف مشخصی که دارید، جدول زمانی برنامه خود را پر کنید. اگر این ۴ نکته را در زمان پر کردن برنامه خود رعایت کنید، مطمئن باشید در اجرای برنامه و پیش‌برد آن موفق خواهید شد.
البته اجرای دقیق برنامه تعیین شده نیازمند ابزار کمک آموزشی نیز است، می‌توانید از خدمات آموزش مختلف استادبانک از فایل‌های نمونه سوال تا گام به گام کتاب‌های درسی به صورت رایگان کمک بگیرید تا مطالعه و عمل کردن به برنامه برای شما راحت‌تر باشد.

برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم در استادبانک

آموزش برنامه‌ريزي درسي هفتم با کمک استادبانک

برنامه‌ای که استادبانک برای شما در پایه هفتم تدارک دیده است، برمبنای دادن آزادی و اختیار به دانش‌آموز برای چیدن درس‌هایش است. به گونه‌ای که بتواند در نوشتن برنامه خود، راحت باشد و بر اساس هدف، توانایی‌ها و محدودیت‌های خود برنامه‌ریزی کند.

این جدول برنامه‌ریزی درسی هفتم به شما کمک می‌کند تا در اجرای برنامه‌های خود نظم بیشتری داشته و عملکرد خود را در پیش‌برد آن بسنجید. به این شکل که می‌توانید با کمک این برنامه، بررسی کرده در هر بازه‌ای از روز چه درسی را خوانده‌اید یا باید بخوانید. همچنین وارد کردن اطلاعات در بخش پشتیبان درسی درج شده در جدول برنامه‌ریزی، به مشاور شما کمک می‌کند تا به طور کامل از وضعیت درسی‌تان آگاه شده تا متناسب با آن شما را راهنمایی کند.

جدول برنامه ریزی درسی هفتگی هفتم

این جدول برنامه‌ریزی درسی هفتم برای معدل ۲۰ و یادگیری عمیق دروس است. قسمت اول جدول، بخش پیش‌بینی است. شما باید قبل از شروع هفته، تمام برنامه‌های هفته آینده خود را چه درسی و چه غیردرسی مشخص کنید و به روی کاغذ بیاورید. این‌کار به این صورت است که با توجه به نیازی که برای مطالعه به هردرس دارید، زمانی را برای آن اختصاص می‌دهید. همچنین برنامه‌های دیگر خود مثل کلاس‌های مختلف یا مهمانی یا ورزش را تعیین کرده و روی کاغذ می‌آورید.

سپس برای اجرایی شدن هر کدام از این برنامه‌ها، زمان مشخصی از هفته و روز را در نظر می‌گیرید. برای مثال در زمان سه‌شنبه صبح روی جدول می‌نویسید ریاضی و این یعنی که باید در آن زمان ریاضی بخوانید و یا در جدول برای شنبه عصر می‌نویسید ورزش و باید در آن زمان به کلاس ورزشی‌تان بروید.

به این شکل تمام کارهای هفته آینده‌تان مشخص می‌شود. سپس با روال برنامه‌ طراحی شده توسط خودتان در طول هفته پیش می‌روید. به طورکلی، ایجاد این روند به شما کمک می‌کند تا به بهترین ساختار برای اجرای برنامه ریزی متوسطه اول دست پیدا کنید و با آمادگی بیشتر پای به مقاطع بالاتر بگذارید.

قسمت‌های دیگر جدول برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم

بعد از بخش پیش‌بینی در جدول برنامه‌ریزی درسی، قسمت بعد جدول ساعت مطالعه است که در آن میزان مطالعه روزانه خود را از هر درس ثبت می‌کنید. جدول بخش ساعات برای بررسی میزان پیش‌برد برنامه‌های خود و  بررسی عملکرد‌تان است. همچنین این جدول انگیزه و حس رقابتی در شما ایجاد می‌کند که  هر روز از روز قبل بهتر عمل کنید تا در نهایت به موفقیت تحصیلی برسید.

قسمت دیگر جدول نظر پشتیبان درسی‌ و جمع ساعات مطالعه‌تان است. حتماً هر هفته برنامه‌تان را پیش مشاور مدرسه یا کسی که در این زمینه آگاهی دارد و یا حتی پدر و مادر و اعضای خانواده برده تا با هم آن را بررسی کنید و با کشف ایرادهای احتمالی برنامه‌تان به بهتر شدن آن کمک شود. اگر هم در آن موفق باشید می‌توانید روی تحسین والدین و مشاور و انرژی گرفتن از آن‌ها حساب کنید!

برنامه ریزی درسی روزانه هفتم

 برنامه روزانه به شما کمک کرده تا بدانید در طول روز زمان خود را صرف چه کارهایی می‌کنید. با کمک جدول برنامه‌ریزی درسی روزانه می‌توانید نظم بیشتری به کارهای روزانه خود داده و ساعات درس خواندن خود را با حذف کارهای غیرضروری، افزایش دهید. از طریق کلیک روی لینک زیر، می‌توانید جدول برنامه‌ریزی درسی روزانه پایه هفتم را دانلود کنید.

برنامه‌ریزی درسی پایه هفتم در استادبانک

استفاده از کلاس تدریس خصوصی برای اجرای بهتر برنامه‌ درسی

یک برنامه‌ریزی درسی زمانی موفقیت‌آمیز است که به بهترین شکل اجرا شود. خیلی از مواقع به دلیل ضعف مشکلات درسی، برنامه آن‌طور که باید پیش نمی‌رود. استفاده از کلاس معلم خصوصی یکی از بهترین گزینه‌ها برای اجرای برنامه به خصوص با هدف رفع مشکلات درسی است. کلاس‌های تدریس خصوصی استادبانک می‌تواند یک گزینه خوب برای درخواست معلم خصوصی شما باشد. چون علاوه بر اینکه برترین اساتید تدریس خصوصی را دارد، هزینه‌ جلسات معلمانش نیز به صرفه و مناسب است. شما با هر بودجه‌ای می‌توانید از استادبانک معلم خصوصی بگیرید. برای مشاهده قیمت جلسات معلم خصوصی روی لینک تدریس خصوصی استادبانک کلیک کنید. اگر هم نیاز به راهنمایی و مشاوره بیشتر در زمینه خدمات معلم خصوصی استادبانک داشتید، می‌توانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۵۳۴۳ تماس بگیرید.
مشاوره تحصیلی استادبانک