بهترین برنامه ریزی درسی برای همه دانشآموزان در همه مقاطع
آنچه مطالعه خواهید کرد
برای موفقیت تحصیلی و رسیدن به نمرات عالی، نیاز به داشتن برنامهریزی درسی است. برنامهای که در آن تمام تکنیکهای برنامهریزی رعایت شده باشد. دانشآموزان برای اینکه بتوانند به خوبی درس بخوانند و به خوبی از پس امتحانات ترم و تمام هدفهای تحصیلی خود بربیایند، لازم است که طبق جدول برنامه ریزی درسی پیش بروند. اما بهترین برنامهریزی درسی زمانی تاثیرگذار میشود که براساس اصول و تکنیکهای برنامهریزی طراحی شده باشد. اما این اصول شامل چه مواردی است و دانستن آن چقدر میتواند در تکمیل بهترین برنامه درسی به دانشآموزان کمک کند؟
مهمترین تکنیکهای برنامه ریزی درسی را یاد بگیرید
جدول برنامهریزی درسی زمانی تاثیرگذار است که این ۵ مورد مهم از تکنیکها و اصول مهم برنامهریزی در آن رعایت شده باشد:
۱. برنامه باید مختص خود دانشآموز باشد
اگر میخواهید شاگرد زرنگ کلاس شوید، پس باید برنامهای بنویسید که مختص خود شما و تواناییتان باشد. به هیج عنوان از جدول برنامه درسی دوست یا همکلاسیتان برای نوشتن برنامه کپی نکنید. چون هر فردی توانایی و ظرفیت محدود و خاص خود را برای درس خواندن و انجام تکالیفش دارد. اگر شما از دوست خود برنامه بگیرید، پس براساس تواناییهای او درس میخوانید. این روش هیچ نتیجهای برای شما نخواهد داشت.
بهترین برنامهریزی درسی زمانی تاثیرگذار خواهد بود که براساس تواناییها، اهداف، ظرفیت مطالعه و محدودیتهای زندگی شما نوشته شود.
از آنجایی که خیلی از دانشآموزان شناخت کافی برای نوشتن برنامه درسی خود را ندارند، ترجیح داده یک نفر دیگر برای آنها برنامهریزی کند. اما تا وقتی که شما برای برنامهریزی به فرد دیگری متکی باشید، هم عمل کردن به آن برنامه برایتان سخت میشود و هم آن برنامه بازدهی کافی نخواهد داشت.
۲. برنامهریزی درسی باید شامل اهداف کوچک و جزئی باشد
یک برنامهریزی درسی موفق باید شامل اهداف و گامهای کوچک و جزئی باشد. زمانی که شما برای درس خواندنتان برنامه طولانی مدت مینویسید، اجرایی کردن آن را برای خود سخت میکنید.
بهتر است به جای تعیین اهداف بلند مدت، هدفهای خود را به گامهای کوچک تبدیل کنید.
به طور مثال در یک نمونه برنامهریزی برای دانشآموزان ضعیف، برای تقویت درس ریاضی، بهتر است با کمک برنامهریزی درسی روزانه، هر فصلهای کتاب را از هم تفکیک کنید. اگر یک فصل از کتاب ریاضی راجع به دو مبحث مهم مثل تقریب و اندازهگیری و محاسبات تقریبی است، برای یک روز یک مبحث خوانده و تمرین شود و برای روز دوم نیز مبحث بعدی، با این روش علاوه بر اینکه تمرکزتان روی یک مبحث جمع میشود، یادگیری و تسلطتان نیز بالاتر میرود.
۳. تکنیکهای مدیریت زمان در آن رعایت شده باشد
برنامه ریزی درسی در بهترین حالت باید زمان و تایم مشخصی برای درس خواندن و انجام تکالیف داشته باشد. برخی از دانشآموزان عادت دارند در برنامهریزی درسی روزانه خود، چند درس و کتاب مختلف را مشخص میکنند اما زمانی را برای مطالعه آنها در نظر نگیرند. به طور مثال در یک روز باید درس ریاضی، عربی و زبان را بخوانند اما زمان مطالعه هیچ کدام را در جدول برنامهریزی مشخص نمیکنند. این روشی غلط در برنامه درسی است.
با این روش به دلیل عدم رعایت تکنیکهای مدیریت زمان در برنامه، ممکن است وقت بیشتری روی درس اول گذاشته و از برنامههای بعدی خود غافل شوند یا برای مطالعه درسهای بعدی، وقت کم بیاورند. اما اگر دانشآموزان با کمک تکنیکهای مدیریت زمان برای درس خواندن، برنامهریزی کنند، علاوه بر اینکه مطالعه هر درس را در ساعت مشخص خود انجام میدهند، تمرکز خود را نیز برای انجام به موقع تکالیف و مطالعه دروس نیز تقویت میکنند.
۴. برنامهریزی درسی باید تمام موانع و محدودیتهای اجرایی را پوشش دهد
برخی از دانشآموزان در طول روز علاوه بر درس خواندن، برنامههای دیگری نظیر بازی، شرکت در کلاسهای مختلف آموزشی و ورزشی نیز دارند. حتی ممکن است در طول سال عادت داشته باشند با خانواده به مسافرتهای زیادی بروند. برای نوشتن برنامهریزی درسی باید این موارد را نیز لحاظ کنید.
یعنی تایم کلاس رفتنها، تفریح یا مسافرت رفتن را در برنامه خود در نظر گرفته و زمانهای معیینی را در جدول برای جبران آن مشخص کنید. اگر هر مانع یا محدودیتی را در زمان پر کردن جدول برنامه درسی در نظر گرفته و تایم جبران آن را نیز در جدول خالی بگذارید،به هیچ عنوان از درسهای خود عقب نمیمانید.
۵. برنامهریزی درسی موثر باید قابلیت اجرایی شدن داشته باشد
برنامهریزی درسی خود را باید به گونهای بنویسید که قابلیت اجرایی شدن داشته باشد. برنامهریزی درسی زمانی قابلیت اجرایی شدن دارد که منطقی بوده و فراتر از تواناییها شما نباشد. واقع بینانه بوده و علاوه بر توانایی و ظرفیتهای شما، محدودیتهایتان را نیز پوشش دهد.
موثرترین توصیهها برای اجرایی کردن بهتر برنامهریزی درسی
برای پیشبرد برنامه و عملکرد بهتر در زمان اجرای برنامهریزی درسی بهتر است از توصیههای زیر غافل نشوید:
۱. مشورت با یک مشاور تحصیلی برای بررسی جدول برنامهریزی درسی خود
بهتر است بعد از اینکه جدول برنامهریزی درسی خود را تکمیل کردید، با یک مشاوره در خصوص برنامه تکمیل شده مشورت نمایید. خیلی از مواقع ما به دلیل انتظاراتی که فراتر از توانمان، از خود داریم، برنامهای غیر واقعبینانه طراحی میکنیم که از پس اجرای آن برنمیآییم. در این مواقع مشورت با یک مشاوره میتواند پیشنهاد موثری در بهبود و اصلاح برنامهمان باشد.
حتی گاهی لازم نیست از یک مشاور کمک بگیریم، میتوانیم با کمک مطالعه آخرین مقالات مربوط به برنامهریزی درسی و محتواهای مشاوره تحصیلی،اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببریم و با آگاهی یک برنامه مدون و متناسب با خود را طراحی کنیم.
گاهی بعضی از مشکلات و موانع به راحتی حل شدنی نیستند. اگر دانشآموزی در درسی مشکل داشته باشد، تلاش بیشتر به دلیل وجود مشکلات پایهای، باعث خستگی و دلزدگی بیشتر او خواهد شد. بنابراین در این شرایط باید از تلاش دست برداشت و با کمک یک معلم خصوصی حرفهای در تدریس در چند جلسه در ابتدا تمام مشکلات درسی خود را رفع کرد.
علاوه بر رفع مشکلات درسی، معلم خصوصی کمک شایانی در پیشبرد برنامه و اصلاح آن نیز خواهد داشت. در واقع معلم خصوصی طی روند ارزیابی در جلسه اول یک شناخت کلی از مدل یادگیری، میزان توانایی دانشآموز، سطح علمی و نقاط قوت و ضعف شما به دست میآورد. او به منظور اینکه برای شما برنامهریزی کند، سوالات مشخص و دقیقی از شما میپرسد که اغلب در مورد علایق، ساعات خواب، تغذیه، میزان تمرکز، دلایل از دست دادن تمرکز و غیره است.
بدین ترتیب معلم خصوصی با مشارکت شما یک برنامه اولیه میچیند که ساعات مطالعه با توجه به عادات مطالعه قبلی، نوع یادگیری و ظرفیت درس خواندن و برنامههای تفریحیتان است.
تجربه یکی از اساتید ریاضی استادبانک در رابطه با اهمیت برنامهریزی برای شاگردانش و آموزش برنامهریزی صحیح به آنها را بخوانید:
من به کرات با شاگردان ضعیف کلاس داشتم و در اکثر موارد مشکل شاگردان، عدم مطالعه و نداشتن برنامه درسی است. در حدی که بین دو جلسهای که با من کلاس دارند حتی جزوه یا کتاب را باز نمیکنند! در این شرایط شاید بزرگترین اشتباه یک مدرس، برنامهریزی دقیق برای شاگرد است. برنامهریزی دقیق چیزی نیست که حتی شاگردان متوسط هم به درستی رعایت کنند.
من در این موارد در جلسه اول به شاگردان توصیه میکنم یک پیشنهاد من را بیازمایند و آن هم این نکته مهم که در طول روز یک در میان ساعتهای خود را به مطالعه و تفریح اختصاص دهند. حتی از شاگردان پرسوجو میکنم که به چه تفریحاتی علاقه دارند و از آنها میخواهم که در یک ساعت تفریح خود حتماً به آن بپردازند.
مثلاً یک اپیزود از سریال مورد علاقه خود را ببینند. در این شرایط شاگردان از بلاتکلیفی خارج شده و میدانند که کافیست یک ساعت مطالعه کنند تا یک ساعت به تفریح مورد علاقه خود برسند. این روش مطالعه در هفته اول، ساعات مطالعه روزانه شاگردان من را از زیر یک ساعت به ۷ تا ۱۰ ساعت رسانده است.
در هفتههای بعد ۲ برگه برنامه ریزی درسی متفاوت به شاگرد میدهم و نحوه پر کردن و استفاده از برگهها را به آنها آموزش میدهم و به مرور شاگرد در برنامهریزی و مدیریت زمان حرفهای میشود.
۳. دوری از اهمالکاری در زمان اجرای برنامه
گاهی همه ما با وجود تدوین یک برنامه موفق کامل، باز هم در پیشبرد آن چندان موفق نیستیم. یکی از مهمترین دلایل عدم اجرای موفقیتآمیز برنامه، نداشتن اراده کافی در اجرا و به قولی اهمال کاری است. اهمال کاری یعنی ما میدانیم باید در این زمان این کار مهم را انجام دهیم اما به دلایلی آن را به تعویق میاندازیم یا انجامش نمیدهیم.
چک کردن به گوشی موبایل و گشتن در شبکههای مجازی، خوابیدن در تایمهای مطالعه، رویاپردازی و از این دسته کارها، جزوه شاخههای اهمال کاری محسوب میشود. در این شرایط برای اجرایی شدن برنامه و دوری از اهمال کاری میتوان از تکنیکهای مدیریت زمان برای تمرکز حواس استفاده کرد. همچنین با کمک برنامه قفل گوشی و تکنیکهایی برای دوری از موبایل در زمان مطالعه، تا حدودی از اهمالکاری دور شد. در ضمن در این شرایط میتوانید با درمیان گذاشتن گزارش برنامه به والدین و کمک از آنها در اجرای برنامه، این مشکل بزرگ و خطرناک را پشت سر گذاشت.
۴. استفاده از سیستم پاداش برای پیشبرد برنامه درسی روزانه
با اجرای برنامهریزی درسی هفتگی خود میتوانید به خود پاداش دهید. گامهای کوچک بردارید، با کمک برنامهریزی درسی روزانه، به صورت دقیق مطالعه کرده و تکالیف خود را حل کنید و در آخر هفته اگر وضعیت مطلوبی داشتید، به خود پاداش دهید. پاداش میتوانید خرید وسیله مورد علاقه باشد یا رفتن به یک کافه و رستوران و غیره، در هر صورت به خود قول دهید و برای رسیدن به هدف از انگیزههای مختلفی مثل پاداش به خود استفاده کنید.
چطور میتوان برنامهدرسی خود را بهتر انجام داد؟
چنانچه گفته شد معلم خصوصی برنامهریزی مشارکتی را طی چند مرحله انجام میدهد و کم کم عادات مطالعهی شما را تغییر میدهد. علاوه بر این چون خود شما در برنامهریزی همکاری داشتهاید و علایق و دغدغههای خود را در آن گنجاندهاید کم کم عادت میکنید که طبق برنامه عمل کنید.
برنامهریزی مشارکتی همراه با معلم خصوصی باعث میشود خودتان روند برنامهریزی کردن را یاد بگیرید و به شناخت دقیقتر و کاملتری از خودتان برسید. علاوه بر همهی اینها یکی از دلایلی که دانشآموزان به برنامهریزی معلم خصوصی خود پایبند میشوند اینست که معلم برای آنها ایجاد انگیزه میکند و روحیهی جنگندگی را در آنها تقویت میکند.
در مقاله دیگری به ارتباط بین معلم خصوصی و افزایش انگیزه و اعتماد به نفس شاگردان اشاره کردهایم. برای اطلاعات بیشتر مقالهی “کلاس خصوصی؛ با اعتماد به نفس دانشآموز چه میکند؟“ را بخوانید.
دانلود جدول برنامهریزی درسی استادبانک
حال که نکات مهم برنامهریزی درسی را متوجه شدهاید، با کمک یک نمونه جدول برنامهریزی درسی روزانه، جدول برنامهریزی درسی هفتگی و همچنین جدول برنامهریزی درسی ماهانه، سعی کنید یک برنامه با زمان مشخص و متناسب با اهداف کوتاه مدت، توانایی و ظرفیت مطالعاتی خود بنویسید.
جدول برنامهریزی درسی استادبانک؛ ماهانه، هفتگی و روزانه
جدول برنامه ریزی درسی استادبانک سه نوع است. برنامه ماهانه، هفتگی و روزانه که توضیحات هرکدام را ادامه میتوانید بخوانید. استفاده از این برنامه در هر هفته چند دقیقه وقت شما را میگیرد. مطمئن باشید که هرچند دقیقهای که صرف برنامهریزی برای خود کرده، میتواند ارزش مطالعهتان را ساعتها بالاتر ببرد. بنابراین نگران اتلاف وقت نباشید.
باتوجه به مواردی که به آن اشاره شد در این برنامه ما مطالعه کردن را به دو دسته آموزشی و آزمونی تقسیم کردیم. واضح است زمانی که برای آموزشی خواندن دروس صرف میشود، باید بیشتر از آزمونی خواندن باشد. در برنامه ریزی درسی ابتدایی و دوره متوسطه اول و دوم این اختلاف بیشتر هم دیده میشود.
به همین علت ما تفکیک مطالعه به آزمونی یا آموزشی را کنار گذاشتیم و تفکیک آزمونی خواندن را به عهدهی دانش آموز و در جدول پیش بینی میگذاریم تا از پیچیدگی برنامه هم جلوگیری کنیم. البته که جدیترین دورهی مطالعه آزمونی در دوران جمع بندی برای کنکوریها است که جداگانه به آن خواهیم پرداخت.
جدول برنامهریزی هفتگی استادبانک
جدول برنامهریزی هفتگی مهمترین جدول برنامه ریزی درسی است. با این جدول هرروز کار دارید و باید به آن توجه زیادی کنید. استفاده از این جدول به شکلی که توضیح داده شده در ابتدای هفته، طی روز و انتهای هفته صورت میگیرد.
۱. موقع نقشه کشیدن برای بهترین برنامه ریزی درسی، شده!
باید از تکنیکهای مدیریت زمان برای درس خواندن استفاده کنیم. تایمی را در آخر هفته (مثلاً جمعه عصر) گذاشته و برای هفته آینده برنامهریزی می کنیم. به این شکل که هر کاری را که در روزهای هفته آینده باید انجام دهیم را مینویسیم. در این مرحله از جدول پیشبینی استفاده میکنیم که هرروز ما را به سه بخش صبح (بیدار شدن تا ناهار)، بعدازظهر (بعد از ناهار تا شام) و شب (بعد از شام تا خواب) تقسیم میکند. هر کار و برنامهای که در طول روزهای هفته آینده در پیش داریم به این شکل روی کاغذ ثبت میشوند.
به طور مثال میدانیم که در روز دوشنبه آینده، شب را مهمان هستیم. پس برای درس خواندن صبح و عصر را وقت داریم. با توجه به اینکه چهارشنبه امتحان کلاسی ریاضی داریم پس عصر دوشنبه بهتر است ریاضی بخوانیم. همچنین چون صبح یکشنبه درس جدیدی از ادبیات را خواندهایم، آن درس را هم برای بعدازظهر یکشنبه میگذاریم.
صبح را هم صرف خواندن فیزیک و دینی میکنیم، چون هفته پیش درسهای سختی را خوانده که نیاز به تمرین و مطالعه دارند. به این شکل در جدول پیشبینی مربوط به دوشنبه، در قسمت صبح مینویسیم “تست از دینی و فیزیک” و در قسمت بعدازظهر مینویسیم “خواندن ریاضی برای امتحان و دروس تازه درس داده شده ادبیات”.
همچنین می توانید فقط اسم دروس را بنویسید و این جزئیات را در ذهن داشته باشید. اینها کاملاً به سلیقه خودتان و اینکه چطور راحتتر هستید، بستگی دارد. این کار را برای تمام روزهای هفته انجام میدهید. بدین صورت شما برای هرروز از قبل میدانید که باید چه درسهایی را مطالعه کرده و این درسٰها را در چه زمانی در نظر بگیرید.
۲. چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است؟
فواید ثبت ساعات مطالعه بسیار زیاد است. که به بخشی از آنها در بالا اشاره شد. برای ثبت ساعات باید در طول روز هر ساعت مطالعه خود (یا نرسیدن به برنامه) را بنویسید. این کار میتوان بعد از هرنوبت مطالعه انجام داد یا اینکه بعد از طی شدن یک بخش از برنامه (مثلا قبل از ناهار) و یا در انتهای روز و قبل از خواب انجام داد اما ستونی هم برای آموختهها داریم.
یکی از جدیترین اهداف برنامهریزی، کشف اشتباهات خود در مطالعه و بهبود آنهاست.
برای رسیدن به این هدف لازم است که حتماً با نگاهی به برنامهریزی هفته قبل خود، نقصهای احتمالی را پیدا کنیم و در هفته بعدی آنها را از بین ببریم. پس این ستون را جدی بگیرید و هر هفته سعی کنید حداقل با یکی دو جمله مثل “باید زودتر از خواب بیدار شوم” یا “باید با دقت ویژهتری ادبیات را بخوانم” پر کنید. حضور این ستون در برنامه به شما یادآوری میکند که هر هفته باید برنامهریزی بهتری نسبت به هفته قبل داشته باشید.
۳. شمارش امتیازها و داوری
آخر هفتهها زمان ارزیابی کردن برنامهتان است. باید پس از جمع کردن ستونهای ساعت مطالعه و کامل کردن جدول، زمانی که برای مطالعه صرف کردید را ارزیابی کرده و عملکردتان در هفتهای که گذشت را بررسی کنید. این کار در واقع مرحله درو کردن ثمرات برنامهریزی است.
باید ببینید نقاط قوت و ضعف کجاها بوده و در برنامهریزیهای آتی باتجربهتر و حرفهایتر عمل کنید. پس هیچگاه این مرحله را سرسری نگیرید. پس از اینکه بررسیهایتان از هفته گذشته کامل شد و به نتایجی واضح و مفید رسیدید، برای برنامهریزی هفته آینده اقدام کنید.
هرماه بهتر از ماه قبل؛ جدول برنامهریزی ماهانه
جدول برنامهریزی درسی ماهانه مشابه برنامهریزی هفتگی دو بخش دارد که در دو نوبت باید تکمیل گردد. بخش اول جدول پیشبینی است که ابتدای ماه انجام میشود و بخش دوم ثبت ساعات مطالعه که به تفکیک، هر دو جدول را شرح میدهیم.
۱. جدول پیشبینی و تعیین استراتژی
در ابتدای ماه باید مشخص کنید که در هر هفته از یک ماه، میخواهید بابت هر کدام از دروس چه کارهایی انجام دهید. ابتدا هدفهای مطالعاتی ماهیانهتان را با کمک مشاور و پشتیبان درسی خود مشخص میکنید. این اهداف میتوانند کاملاً متفاوت از هم باشند. مواردی همچون “بهبود ضعف در تستهای استکیومتری شیمی”، “تسلط بیشتر بر مبحث آرایهها در ادبیات”، “بالا بردن درصد زیست در آزمونها”، “افزایش ساعات مطالعه روزانه” یا هرچیز دیگری برحسب سلیقه و نیاز شما از این قبیل اهداف هستند.
سپس هرکدام از این اهداف در هفتههای مطالعاتی پخش میشوند. برای مثال، تصمیم میگیرید برای هفته دوم آبان ماه علاوه بر مطالعه دروس و برنامه ریزی درسی یازدهم، برای آزمونی که در پیش داشته، تمرکزتان را بر مبحث گیاهی زیست شناسی بگذارید و آن را قویتر کنید. بنابراین به این طریق میتوانید مشخص کنید که در هر هفته باید چه درسهایی خوانده شود.
بعد از پر کردن این جدول شما نقشه راهی منظم و مدون برای مطالعه در طول ماه دارید. برنامههای هفتگیتان را با توجه به این برنامه پیش میبرید و ساعات مطالعه را هم همانطور که برای جدول هفتگی توضیح داده شد، کامل میکنید.
۲. جدول ساعات مطالعه و کسب تجربه
در انتهای ماه ساعات مطالعه هر هفته خود را به دقت در جدول ساعات مطالعه ثبت میکنید. ستونهای این جدول میزان مطالعه هر درس شما را به تفکیک هفته در ماه نمایش میدهند. این اعداد همان اعدادی است که به عنوان جمع درسی در جدول هفتگی ثبت کردهاید. اما این بار تمام هفتههای یک ماه را در کنار هم و با پر کردن مدوام این جدول، ماههای مختلف را در کنار هم دارید که به شما توان مقایسه و مشاهده عملکردتان را میدهد و بسیار باارزش است.
در انتهای ماه اگر در آزمونی شرکت کردهاید، میتوانید نتایج آزمونها (یا امتحانات کلاسی خود) را بنویسید. به این شکل جدول برنامهریزی ماهانه کامل میشود. اما تحلیل این جدول بسیار بااهمیتتر از پر کردن آن است. حالا با کمک مشاورتان باید عملکرد درسی خود را ارزیابی کنید. تمام نقصهای احتمالی در برنامهتان مثل “کمبود ساعات مطالعه”، “مطالعه پایین درسهای خاص”، “مطالعه ناقص یا نادرست بعضی دروس” و “مشکل در روشهای آزمون دادن” و غیره در این بررسی باید موشکافی شوند.
جدول برنامهریزی روزانه استادبانک
جدول برنامهریزی روزانه درسی با هدف ایجاد نظم در مطالعه برای هر روز نوشته میشود. بهترین برنامه ریزی درسی روزانه میتواند در شب قبل و یا در ابتدای روز (اول صبح بلافاصه بعد از بیدار شدن) انجام شوند.
این جدول بسیار بیشتر از جداول هفتگی و ماهیانه تحت اختیار و سلیقهی شخص شما است و باید باتوجه به عادات و سبک زندگی روزمرهتان، ساعتهای مطالعهتان را تفکیک کرده و در هر نوبت درسی خاص را مطالعه کنید.
جدول اول برای ثبت ساعات مطالعه شما است. پس ستون اول را به ساعات مطالعهتان تقسیم کرده و در ستون دوم مینویسید که دقیقاً چه درسی را از چه منبعی و به چه شکل خواندهاید. برای مثال، در ردیف اول بخش شب در جدول مینویسید که “از ساعت ۸ تا ۹ ونیم، تمرینهای تستی از مبحث حد ریاضی حل شد”
توجه به فعالیتهای خارج از درس خواندن از ویژگیهای برنامه درسی روزانه
از دیگر ویژگیهای برتر برنامهریزی درسی روزانه، توجه به فعالیتها و برنامههای غیردرسیتان است. از آنجا که این برنامه بیشتر برای کسانی مفید است که تازه شروع به برنامهریزی درسی کرده و هنوز به روالی روزانه برای مطالعه دست پیدا نکردهاند. این جدول به دانشآموزان و مشاورین آنها کمک میکند تا با بررسی جزئیات فعالیتهای روزانهشان، بتوانند به برنامهای بهتر برای هرروز خود دست پیدا کنند. از آنجا که نهایتاً موفقیت تحصیلی شما به هر یک روز درس خواندنتان بستگی دارد و همین روزها در کنار هم موفقیتهای بزرگ را رقم میزنند، این جدول اهمیت بسیاری دارد.
پر کردن این جدول برای مدتی نه چندان طولانی باعث میشود نظم خاص روزانهی خودتان را پیدا کنید و دیگر نیازی به پرکردن آن نداشته و انرژی خود را روی برنامههای بلندمدتتر هفتگی و ماهانه بگذارید.
در نهایت برای پیشبرد بهتر برنامه خود میتوانید از سایت تدریس خصوصی استادبانک و اساتید برتر آن کمک بگیرید. فقط کافی است وارد سایت استادبانک به نشانی www.ostadbank.com شوید یا با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۵۳۴۳ جهت راهنمایی و مشاوره از تیم پشتیبانی تماس بگیرید.
خیلی خوبه
من خیلی وقت بود که دنبال چنین برنامه ای بودم
خوشحالیم که واستون مفید بود
ممنون از سایت خوبتون که خیلی کمکم کرده و خواهد کرد ?
سلامت باشید … خوشحالیم که بهتون کمک کرد …
عالیییییی
سلام بسیار عالی مدتها بود که دنبال چنین جداولی بودم. فقط یک سوال میتونید خودتون هم برنامه درسی برام بفرستید پایه نهم هستم
سلام. خداروشکر واستون مفید واقع شد.
به زودی سرویس مشاوره رو راهاندازی میکنیم و تو اون قسمت میتونید از مشاورای ما برنامه شخصی سازی شده بگیرید.
موفق باشید.
ممنون کامل،دقیق،عالی
و بیشترین قسمتی رو که دوست داشتم قسمت pdf ها رو?????????????????
مرسیییی????????????
سلام خوش اومدید به سایت.
ممنون از نظر دلگرمکنندهی شما.
سلامت باشید.
سلام.من پایه 11 تجربیم..
میخام درسو شروع کنم.
اینو بگم پایه دهمو جمع نکردم..
میتونید یه برنامه کامل برام بدین
واقعا عای بود دستتون درد نکنه
سلام.من کلاس دهم هستم و برای اولین برنامه ریزی خود از جداول برنامه ریزی شما استفاده کردم و خیلی به درد خورد.از شما به خاطر کمک به دانش آموزان و آموختن نحوه درست درس خواندن متشکرم.????
سلام.
خوشحالیم که جدول برنامه ریزی استادبانک بهتون تو درس خوندن کمک کرده.
موفق باشید.
ممنونم عالی بودVery good
با سلام من الان نهم هستم خیلی از این برنامه شما متشکرم واقعا عالی هست.
باتشکر
سلامت باشید.
چه خوب که بهتون کمک کرده.
خیییلی خوب بود ممنون
سلام. متشکرم از سایت خو بتون بسیار عالی و مفید هست❤
خیلی ممنون از زحمات شما واقعا خسته نباشید در این روز ها که بیشتر آدم ها راه موفقیت دیگران را سد میکنند شما وفادارانه به ملت و کشورتان خدمت میکنید??????????
عالی است ممنون خدا خیرتون بده ?????
سلام من دانش آموز پایه یازدهم هستم
از اول ترم که شروع شد خیلی با خوندن و این جور چیزا مشکل داشتم و اصلا نمیتونستم درست برنامه ریزی کنم
ولی الان که مطالب و خوندم و جدول رو دیدم آشفتگیای ذهنم برطرف شد و فهمیدم باید چزور برنامه ریزی کنم
فقط لطفا اگه میشه بگید که هر درسی رم باید چطور خوند مثلن درسای عمومی رو چطوری باید خوند و خوندنشون چه فرقی با درسای تخصصی تو چه زمینه هایی داره ؟
بازم ممنون از مطالب خوب و مفیدی که برای ما گذاشتید ???
یک برنامه ریزی دقیق میخواستم
به عنوان مثال بارم بندی
شیوه مطالعه
شیوه تست زنی
سلام وقتتون بخیر یه همچین برنامهریزیای باید توسط یه معلم خصوصی انجام بشه تا نتیجه مطلوبی داشته باشه برای اینکه متوجه بشید معلم خصوصی چطور اینکار رو میکنه این مقاله رو بخونید: https://edu.ostadbank.com/تاثیر-کلاس-خصوصی-را-چطور-می-شود-فهمید؟/
سلام
ممنون بابت مطالب خوبتون
من میخواستم برم در ازمون های اموزشگاه قلم چی ثبت نام کنم و میخواستم بپرسم که این اموزشگاه چقدر به من کمک میکنه که تو مدرسه ی نمونه دولتی قبول شم ؟
سلام دوست عزیز، شرکت در ازمونهای قلم چی اگر در سال سوم یا پیش دانشگاهی هستی، توصیه میشود ولی اگه پایه دهم و قبلتر هستی فعلا بیشتر روی مدرسه و درسهای اصلیت متمرکز باش. برای پایه سوم و پیش دانشگاهی با هدف آمادگی برای کنکور میتوانی شرکت کنی و هر دو هفته خودت را بسنجی.
من یازدهم تجربی هستم از اذره ماه شروع کردم حداقل روزی۵ ساعت درس خوندن.ولی درصد هام بین ۱۰تا۳۰ درصد هست.خیلی نگرانم که سال دوازدهم هم همین طور باشم.شما هم از همین درصد های پایین شروع کردید؟
سلام خوبه ، روند خوبی داری نگران نباش ، اینجوری نمونه درصد ها الان با توجه به اینکه شما یازدهمی خوب و منطقی هست