رپورتاژ آگهی

پلتفرم رزرو آنلاین کلاس زبان همیارزبان

سردبیر نویسنده
369 0
12 شهریور 1401

در جهان امروز، زندگی به گونه‌ای پیش می‌رود که افراد برای پیشرفت در کار و حرفه خود، نیاز به دانستن زبان دوم دارند و تسلط به زبان دیگر امری ضروری به نظر می‌رسد. کسی که بخواهد در هنر، مهندسی، پزشکی و یا تجارت موفق شود، باید بتواند خود را به‌روز نگه دارد، نیاز به خواندن مقالات به‌روز دارد و این حقیقت را باید در نظر گرفت که صنعت نشر ایران در ترجمه کتب بیشتر به سمت و سوی رمان رفته تا کتب علمی. از همین رو، شخصی که زبان دومی بداند، به راحتی می‌تواند با تهیه کتب روز، همگام با دانش روز پیش برود و پیشرفت کند. از طرف دیگر، با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر ایران، بخش زیادی از جامعه به فکر مهاجرت هستند و دانش نسبت به زبان کشور مقصد، می‌تواند روند پذیرش در آن کشور را سهولت بخشد. حتی در زندگی روزمره نیز، دانستن زبان دوم می‌تواند کیفیت زندگی شما را افزایش دهد. طبق پژوهشی که توسط دانشگاه‌های معتبر جهان صورت گرفته‌است، کسانی که زبان دومی می‌آموزند، توان ذهنی بالایی پیدا کرده، در روابط اجتماعی با گروه بزرگتری در ارتباط خواهند بود و در نهایت در زندگی شخصی و حرفه‌ کاری خود پیشرفت خواهند کرد.

چرا دوره زبان را نیمه‌کاره رها می‌کنیم؟

سالانه افراد بسیاری خود یا فرزندشان را در آموزشگاه‌های زبان ثبت‌نام می‌کنند؛ اما شمار اندکی دوره آموزشی زبان را به اتمام می‌رسانند. دلیل چنین اتفاقی چیست؟

خیلی از افراد در کلاس‌های زبان ثبت‌نام می‌کنند؛ اما بعد مدتی آن را رها می‌کنند. عده‌ای دیگر، توان هزینه سرسام‌آور کلاس‌های حضوری آموزش زبان را ندارند و به سراغ اپلیکیشن‌های مختلف می‌روند؛ اما زمانی که پشتیبانی مدونی وجود نداشته‌باشد که با تزریق انگیزه به افراد، آنها را به سوی جلو سوق دهد؛ نتیجه چیزی جز رهاکردن زبان نخواهد بود. از طرف دیگر، کلاس‌های تدریس خصوصی به قدری هزینه‌بر هستند که هر کسی توان مالی حضور در چنین کلاس‌هایی را ندارد. در چنین شرایطی، کسانی مشتاق که آموزش زبان دیگری هستند، چه کاری از دستشان بر می‌آید؟ آیا باید زبان‌آموزی را رها کنند؟

در سال‌های اخیر، روش‌های مختلفی برای آموزش زبان ایجاد شده‌است. اکثر این روش‌ها بدون آن‌که به شما در درک زبان کمک کنند؛ بیشتر جنبه حفظی داشته و خیلی زود از ذهن شما پاک خواهند شد. سالانه سمینارهای زبان با هدف حفظ لغات در کمترین زمان برگزار می‌شود؛ اما مگر درک زبان دوم فقط به لغات محدود می‌شود؟ در واقع این سمینارها، با چند تکنیک کنکوری شما را برای تست زدن آماده می‌کنند؛ نه درک زبان.

چرا اپلیکیشن‌های آموزش زبان مؤثر نیستند؟

اپلیکشین‌های مختلفی در زمینه آموزش زبان انگلیسی، روسی یا فرانسوی ساخته شده‌است. ایراد بزرگ چنین اپلیکیشن‌های در این است که بخش زیادی از بار آموزش را بر دوش زبان‌آموز می‌گذارند؛ به عنوان نمونه، نظارتی بر تمرین‌ها وجود ندارد. به همین خاطر، زبان‌آموز پس از مدتی کوتاهی آموزش را رها می‌کند. حال گروه آموزشی همیار زبان، دست به اقدامی مؤثر برای تأثیر بیشتر آموزش بر زبان‌آموزان زده‌است. در این روش، فرد یا افراد می‌توانند با شرکت در کلاس آنلاین زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری و بر اساس زمانی که می‌توانند برای آموزش وقت بگذارند؛ به صورت پیوسته زبان مورد نظرشان را فرا بگیرند. در ایران بیشتر افراد به دنبال یادگیری زبان انگلیسی هستند؛ بنابراین، اگر از مشتاقان یادگیری زبان انگلیسی هستید، ما در مقاله قصد داریم شما را با کلاس زبان آنلاین همیار زبان و نحوه رزرو کلاس آنلاین زبان این موسسه آشنا نماییم. پس تا آخر مقاله ما را همراهی کنید.

چرا باید زبانی جدید بیاموزیم؟

بر اساس باوری نادرست، اکثر افراد آموختن زبانی جدید را محدود به سنی خاص می‌دانند. شاید به همین دلیل، فقط 18 درصد امریکایی‌ها به زبان دیگری مسلط هستند. نکته اول در این است که بدانید یادگیری زبان سن خاصی ندارد و افراد زیادی در سنین بزرگسالی زبان دومشان را آموخته‌اند. در واقع باید این جمله معروف را آویزه گوشتان نمایید: «هیچوقت برای یادگیری در نیست».

مطالعات صورت گرفته بر روی افرادی که دو زبان یا بیشتر تسلط دارند و کسانی که زبانی جز زبان مادری بلد نیستند، نشان می‌دهد افرادی که زبان دومی را آموخته‌اند در مسیر زندگی موفق‌تر عمل کرده‌اند. با این حال، در ادامه مطلب، قصد داریم شما را با 7 مزیت یادگیری زبان جدید آشنا کنیم؛ شاید انگیزه لازم برای یادگیری زبان را پیدا کنید.

  • یادگیری بهتر زبان مادری

نوزادان بدون آموزش خاصی زبان مادریشان را می‌آموزند. کسی به آنها درباره مصدر، قید یا بند موصولی چیزی نمی‌گوید؛ آنها بر اساس شهود این قواعد را به کار می‌برند. به همین خاطر، وقتی معلم در مدرسه درباره قواعد زبان فارسی حرف می‌زند، دانش‌آموز گیج می‌شود. همان‌طور که گفتم، کودک به صورت شهودی زبان فارسی را فرا گرفته و چیزی از ساختار جمله نمی‌داند؛ بنابراین، وقتی زبان دومی را می‌آموزیم و با ساختار جمله، گرامر و قواعد آن آشنا می‌شویم، یادگیری قواعد زبان مادری نیز تسریع می‌گردد و درک درستی نسبت به آن پیدا می‌کنیم.

  • افزایش تمرکز

بر اساس مطالعات مجله Brain and Language، افراد دو یا چند زبانه بهتر از افراد تک زبانه مفاهیم را درک می‌کنند؛ زیرا تمرکز آنها روی درک مفاهیم و کلمات بیشتر است.

  • جلوگیری از آلزایمر

بر اساس مطالعات مرکز مغز و اعصاب امریکا، افرادی که به دنبال یادگیری زبان دوم می‌روند؛ احتمال ابتلا به آلزایمر و زوال عقل در آنها نسبت به افراد دیگر به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. در پژوهشی دیگر، افرادی که به آلزایمر مبتلا شده‌اند، با یادگیری زبانی دیگر تا 5 سال روند پیشرفت بیماری را به تأخیر انداخته‌‌اند. این در حالی‌ست که داروهای این بیماری فقط تا 12 ماه جلوی روند رو به رشد آلزایمر را می‌گیرند.

  • یادگیری بهتر ریاضی

در سال 2007، پژوهشگاهی در ماساچوست امریکا بر روی تأثیر آموزش زبان بر یادگیری دیگر دروس پرداخت. نتیجه این پژوهش نشان می‌دهد کودکانی که زبان دوم می‌آموزند، در یادگیری درسی مانند ریاضی عملکرد بهتری از خود نشان داده‌اند. دلیل این امر، به سبب یادگیری ساختار منطقی جمله در گرامر زبان دوم عنوان شده‌است. به همین خاطر، کودک زبان‌آموز در درسی که بر پایه منطق می‌باشد بهتر عمل می‌کند.

  • بهبود روابط اجتماعی

یادگیری زبان دوم، باعث گسترش شبکه روابط اجتماعی می‌شود. به عنوان مثال، یکی از راه‌های پیشرفت در زبان انگلیسی، هم صحبتی با شخصی انگلیسی زبان است. از همین رو، زبان‌آموزان می‌توانند از طریق شبکه‌های اجتماعی با افراد مختلفی در سراسر جهان ارتباط داشته‌باشند. از طرف دیگر، فرد می‌تواند با زبان‌آموز دیگری ارتباط برقرار کند.

  • بهبود قدرت تفکر

یکی از راه‌هایی که سبب افزایش مهارت در زبان دوم می‌شود، استفاده از کلمات متنوع در جمله‌است؛ به گونه‌ای که جمله ساخته شده برای فرد مقابل معنادار باشد. این مهارت سبب بهبود تفکر واگرا می‌شود. از همین رو، افرادی که زبان دومی می‌آموزند؛ قدرت تفکرشان افزایش می‌یابد و در نتیجه قدرت خلاقیتشان نیز رشد می‌کند.

  • افزایش اعتماد به نفس

در روزگاری که تسلط به زبان دوم مزیت محسوب می‌شود؛ افرادی که دو یا چند زبان را فراگرفته‌اند، در روابطشان از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستند و همین امر سبب رشد در حرفه و روابط اجتماعی آنها می‌گردد.

مواردی که در بالا ذکر شد، بر اساس تحقیقاتی‌ست که توسط مؤسسات معتبر آموزش زبان صورت گرفته‌است. پس از همین امروز با ثبت‌نام در کلاس آنلاین زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری، خود و کودکان دلبندتان را در مسیر رشد و پیشرفت قرار دهید.

مزایا و معایب کلاس حضوری آموزش زبان

از جمله مزیت‌های کلاس‌های حضوری زبان می‌توان به تعامل با دیگر زبان‌آموزان اشاره کرد. زمانی که شما در محیطی قرار بگیرید که همگی علایق مشترکی داشته‌باشید؛ انگیزه بیشتری برای یادگیری زبان جدید پیدا خواهید کرد؛ اما کلاس‌های حضوری آموزش زبان معایب خودش را دارد.

مرسوم‌ترین روش آموزش زبان، ثبت‌نام در آموزشگاه‌هایی‌ست که کلاس‌های حضوری برگزار می‌کنند؛ اما باید به یاد داشته‌باشید، کلاس‌های حضوری آموزش زبان برای همه افراد مناسب نیست. به عنوان مثال، افرادی که شاغل هستند، برای حضور در اینگونه کلاس‌ها مشکلات زیادی دارند؛ چرا که باید وقت خود را با ساعات برگزاری کلاس هماهنگ کنند. از همین رو، افراد شاغل، معمولا پس از چند جلسه آموزش را رها کرده و از خیر یادگیری زبانی جدید می‌گذرند. مواردی که گفته شد، درباره موسسه‌ای‌ست که کیفیت آموزشی‌اش مطابق تبلیغاتش است؛ اما در موارد بسیاری، زبان‌آموز به واسطه تبلیغات غلوآمیز موسسات با صرف هزینه‌ای هنگفت در دوره‌های آن شرکت می‌کند؛ اما به جلسه سوم نرسیده متوجه کیفیت پایین آموزش می‌شود. از طرف دیگر، در مواردی، کلاس‌ها به خاطر به حد نصاب نرسیدن و یا ریزش زبان‌آموز کنسل می‌شود و شما دوباره باید به دنبال آموزشگاه دیگری بروید. در واقع، رشد قارچ‌گونه آموزشگاه‌های زبان، زبان‌آموز را در انتخاب آموزشگاه مناسب سردرگم می‌کند و سردرگمی یکی دیگر از عوامل شایع در میان کسانی‌ست که یادگیری زبان را رها می‌کنند. به معنای دیگر، بی‌اعتمادی یکی از اصلی‌ترین مشکلات افراد در آموزش زبان است. کمتر مؤسسه‌ای وجود دارد که اجازه حضور آزمایشی شما در کلاس را بدهد و در صورت رضایتتان از شما شهریه بگیرد؛ اما اگر موسسه‌ای که معتمد دیگر زبان‌آموزان باشد را پیدا کنید؛ می‌توانید از چنین مزیتی بهره ببرید. در ادامه مطلب سراغ کلاس آنلاین زبان انگلیسی، مزایا و معایب آن خواهیم رفت.

مزایا و معایب کلاس آنلاین

خوشبختانه با وجود اینترنت و گسترش امکانات فضای مجازی دیگر بهانه‌ای برای آموزش زبانی جدید نخواهید داشت. شاید عده‌ای در هماهنگی زمانشان با ساعات برگزاری کلاس‌های حضوری آموزش زبان مشکل داشته‌باشند. شاید عده‌ای به خاطر ترافیک و سختی رفت و آمد از خیر زبان بگذرند و هزار شاید دیگر؛ اما با برگزاری کلاس آنلاین زبان انگلیسی یا دیگر زبان‌ها دیگر جایی برای بهانه نمی‌ماند.

اولین مزیت کلاس آنلاین زبان انگلیسی و یا دیگر زبان‌ها راحتی است. فرض کنید، بعد از ساعت‌ها کار و سروکله زدن با مشتری یا مراجع و تحمل ترافیک، بخواهید به آموزشگاه زبان بروید. به شخصه رمقی برای یادگیری زبان برایم نمی‌ماند. در حالی‌که در کلاس آنلاین، در خانه‌ خود نشسته‌اید؛ چای تازه‌دم می‌نوشید و از هوای کولر لذت می‌برید و همزمان زبان مورد علاقه‌ خود را می‌آموزید.

دومین مزیت، انعطاف زمان برگزاری کلاس‌هاست. چند نفر از ما، به خاطر رفتن به سفر چند جلسه از کلاس حضوری آموزش زبان را از دست داده‌ایم؟ بعدش هم وقتی از بقیه افراد کلاس عقب ماندیم، عطای کلاس را به لقایش بخشیدیم؟ اما چنین اتفاقی در کلاس آنلاین زبان انگلیسی یا دیگر زبان‌ها رخ نخواهد داد. شما می‌توانید لب ساحل، در جنگل ابر، در ویلایی رو به دریا و هر جایی باشید و جلسه آنلاین زبانتان را نیز بگذرانید.

سومین مزیت به توضیح و مثال‌های گوناگونی نیاز دارد. فرض کنید فرزند شما خجالتی‌ست و هنگام حضور در میان جمعیت دچار استرس می‌شود. آیا چنین خلق و خویی باید جلوی یادگیری زبان را بگیرد؟ به طور واضح، خیر. ثبت‌نام در کلاس آنلاین زبان انگلیسی و به طور کلی کلاس‌های آنلاین این اجازه را به فرزند خجالتی شما می‌دهد که همگام با دیگر هم سن و سالانش زبان بیاموزد. در کلاس آنلاین، چیزی به نام ردیف اول و آخر وجود ندارد. همه در ردیف اول هستند. استاد به صورت تکی با شما تعامل خواهد داشت. در کلاس‌های آنلاین همیارزبان، فرزند شما به صورت خصوصی توسط استادی مجرب زبان را فرا خواهد گرفت.

شاید ایراد بگیرید که چنین کاری سبب گوشه‌گیرتر شدن فرزندتان می‌شود؛ اما چنین تصوری اشتباه‌ است. کودک شما با شخصی حقیقی در ارتباط است و این ارتباط خوشایند سبب افزایش انگیزه کودک برای حضور در جمع برای نشان‌دادن توانایی‌اش می‌شود.

مزیت چهارم خود انضباطی‌ست. به عنوان مثال، فرد با حضور در کلاس آنلاین زبان انگلیسی به تدریج زمانی مشخص برای این کلاس را در برنامه روزانه‌اش در نظر می‌گیرد. او می‌داند در ساعت خاصی که خودش تعیین کرده باید به امر یادگیری زبان بپردازد؛ پس برنامه‌های دیگرش را بر اساس همان می‌چیند و در پایان متوجه می‌شود، از برنامه‌ای مدون پیروی می‌کند. در حالی‌که قبل از حضور در کلاس آنلاین زبان انگلیسی یا دیگر زبان‌ها، برنامه‌ریزی برایش سخت بود؛ حالا طبق برنامه خودش پیش می‌رود.

شاید مزیت پنجم مهم‌ترین مزیت کلاس آنلاین آموزش زبان باشد؛ حداقل برای من مهم‌ترین است. در حالی‌که کلاس‌های حضوری آموزش زبان هزینه زیادی را پشت دست خانواده‌ها و افراد می‌گذارد؛ کلاس‌های آنلاین آموزش زبان این معضل را رفع کرده‌اند. به طور واضح، آموزشگاه‌هایی که دوره‌های حضوری برگزار می‌کنند، هزینه‌هایی از قبیل نگهداری ساختمان و وسایل کلاس را از زبان‌آموز دریافت می‌کنند. در کلاس آنلاین چنین مواردی نیست. چه‌استاد و چه زبان‌آموز در خانه خود نشسته‌اند؛ بنابراین بدیهی‌ست که هزینه ثبت‌نام کلاسی مانند کلاس آنلاین زبان انگلیسی به صرفه‌تر و کم هزینه‌تر خواهد بود.

چرا همیار زبان؟

برخلاف دیگر مؤسسات که کلاس‌های آنلاین زبان را به صورت گروهی برگزار می‌کنند که حاصلش چیزی جز کاهش کیفیت آموزش نیست؛ همیار زبان کلاس‌های آنلاین آموزش زبان را به صورت خصوصی برگزار می‌کند؛ در حالی‌که شما می‌توانید بر اساس هزینه‌ای که می‌خواهید، استاد مورد نظرتان را انتخاب نمایید. همیار زبان علاوه بر برگزاری کلاس آنلاین زبان انگلیسی، برای زبان‌های فرانسه، اسپانیا، چینی، ترکی استانبولی و آلمانی نیز اقدام به برگزاری کلاس‌های آنلاین کرده‌است.

در زندگی امروزی همه افراد نیاز به یادگیری زبان انگلیسی دارد. چه کودکان شاد و سرزنده و چه جوانان جویای کار و تحصیل.

مزیت دیگر کلاس‌های آنلاین آموزش زبان همیار زبان این است که برای هر زبان شما می‌توانید اساتید مختلفی انتخاب کنید. به عنوان مثال، در کلاس آنلاین زبان انگلیسی بسته به سطح زبان و رده سنی، شما حق انتخاب استاد را خواهید داشت. البته، زمانی که‌استاد را انتخاب می‌نمایید، شما باید آزمون تعیین سطح را هم شرکت کنید. این‌گونه‌ استاد موردنظر بر اساس سطح زبان شما برنامه تدریس را ارائه خواهد داد.

هزینه کلاس‌های آنلاین همیار زبان

همان‌طور که قبلا گفته شد، کلاس‌های آنلاین هزینه زیادی ندارند. از طرفی، همیار زبان در اقدامی جالب، هزینه کلاس‌ها را دسته‌بندی کرده‌است؛ به گونه‌ای که شما نسبت به‌استطاعت مالی خود استاد را انتخاب می‌کنید؛ مثلا شما توان پرداخت جلسه‌ای 150 هزار تومان را دارید. در بخش فیلترهای جستجوی سایت و بخش هزینه، این عدد را انتخاب می‌کنید. سپس به شما تعدادی از اساتید زبان را معرفی می‌کند. هر کدام، ویدئوی معرفی دارند. در بخش دیگر، برنامه زمانی استاد نیز قرار داده شده‌است. بنابراین شما می‌توانید، برنامه زمانی خود را برنامه زمانی استاد مقایسه کرده و مناسب‌ترین استاد را انتخاب نمایید.

هزینه‌ها در همیار زبان به گونه‌ای طراحی شده‌اند که افراد با هر سطح درآمدی بتوانند زبانی جدیدی بیاموزند و مشکلات اقتصادی مانعی برای رشد و ترقی افراد نشود.

توصیه انتخاب مؤسسه آموزش زبان

هنگام انتخاب مؤسسه آموزش زبان، حتما درباره اساتید آن تحقیق نمایید. همان‌طور که گفته شد، در سایت همیار زبان، هر استاد، بیوگرافی خود را قرار داده‌است و شما به راحتی درباره سوابق تحصیلی و مهارت و تجربه آموزش استاد خواهید فهمید. هم‌چنین با پرس‌وجو از دوستان و آشنایان می‌توانید از تجربه آنها بهره ببرید.

نتیجه‌گیری

یادگیری زبان مهارتی حیاتی محسوب می‌شود. ما در دورانی زندگی می‌کنیم که شما به راحتی با چند کلیک می‌توانید به بهترین کورس‌های آموزشی دست پیدا کنید؛ اما اگر زبان انگلیسی ندانید، از دیگران عقب می‌مانید و نمی‌توانید از امکاناتی که بستر فضای مجازی برای شما تدارک دیده‌ استفاده نمایید.

از طرف دیگر، در دوران پاندمی کرونا که بیشتر مؤسسات زبان به خاطر محدودیت‌های کرونایی برای مدتی طولانی تعطیل بودند؛ شما نباید از یادگیری زبانی دیگر عقب بمانید. پس، از کلاس‌های آنلاین آموزش زبان و بستر وب نهایت استفاده را ببرید. از همین رو، با تحقیق درباره مؤسسات مختلف و بهره‌گیری از تجربه دیگر افراد، موسسه‌ای مناسب را انتخاب نمایید و زبانی جدید بیاموزید.

منبع: همیارزبان

استادبانک، هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت محتوای نوشته شده ندارد.