مطالب کاربردی

6 دلیل برای اینکه بسته آموزشی ابتدایی نخریم!

ملیحه فراهانی نویسنده
3152 18
25 آذر 1399
بسته های آموزشی دوره ابتدایی

بسته‌ آموزشی ابتدایی چیست؟ مجموعه‌ای از ویدئوهای ضبط ‌شده، فایل‌های از پیش آماده ‌شده، جزوات خلاصه کتاب و آزمون‌هایی است که موسسات در قالب بسته های آموزشی به دانش‌آموزان ارائه می‌کنند. از بسته های آموزشی اول ابتدایی گرفته تا ششم به نحوی طراحی شده‌اند که دروس کامل هر پایه را شامل باشند اما در درجه‌ی اول مشخص است این بسته‌ها نیاز به انگیزه و همراهی دانش‌آموز دارد و بیشتر مناسب کودکی است که مشتاق درس خواندن است.

در ادامه این محصول را برای کودکان دبستانی از زوایای مختلف و براساس دیدگاه متخصصان آموزش ابتدایی بررسی کنیم و با درنظر گرفتن نیازهای آموزشی یک دانش آموز دوره ابتدایی، میزان کارآمد بودن بسته های آموزشی دبستان برای فرزندان شما را می‌سنجیم و مقایسه‌ای بین بسته های آموزشی دبستان و شیوه های دیگر مثل معلم خصوصی دبستان انجام می دهیم.

1. ارتباط بسته آموزشی ابتدایی با عزت نفس کودکان

اهمیت دوره ابتدایی در این است که فرزند شما پس از گذراندن دوره‌های پیش از مدرسه برای اولین ‌بار بصورت جدی به سمت آموختن و درس خواندن می‌رود. ارتباط کودک با علم و دانش در این مقطع شکل می‌گیرد و کسی که به این ارتباط جهت می‌دهد معلم است. اگر این ارتباط به درستی شکل نگیرد در تمام دوران تحصیل او تاثیر منفی خواهد گذاشت.

این ارتباط شامل:

  1. تصور ذهنی کودک از سطح هوش و توانایی‌های خودش؛
  2. علاقه‌مندی او به کسب دانش؛
  3. اهمیتی که مسئله علم و دانش در رندگی او خواهد داشت؛

می‌باشد.

تصور ذهنی کودکان از خودشان چطور شکل می‌گیرد؟

در مقطع ابتدایی است که فرزند شما متوجه می‌شود در زمره درس خوان‌هاست یا نه؟ شاید برای او شرایطی شکل بگیرد که خود را جزء  دانش‌آموزان تنبل بداند و فکر کند این سرنوشت اوست و هیچ‌ وقت نمی‌تواند یا لیاقتش را ندارد که معدلی بالا داشته باشد و تشویق شود، این عوامل باعث می‌شود عزت نفس و خودباوری در او شکل نگیرد و در بزرگ‌سالی نیز خود را لایق هیچ چیز خوبی نداند.

اما اگر توانمندی‌های خودش را ببیند و تشویق شود، به شدت به کسب علم و دانش علاقه‌مند می‌شود، همیشه دنبال راهی برای حل مسائل است و این رویه را وارد زندگی خود نیز می‌کند، این افراد در آینده رشد و موفقیت را تجربه می‌کنند و می‌دانند که هیچ دری برایشان بسته نیست. معلم ابتدایی نقش مهمی در همه این تاثیرات یا بهتر بگوئیم در سبک زندگی و نگرش کودکان ابتدایی دارند.

متاسفانه برخی از معلمان مدارس از این تاثیری که بر دانش‌آموزان می‌گذارند، بی‌خبرند. ممکن است با یک بی‌حوصلگی یا حرفی که انگیزه دانش‌آموز را از بین ببرد، او را با علم و دانش بیگانه کنند و اتفاقی برای دانش‌آموز بیفتد، که در بزرگسالی فکر کند او برای درس خواندن و پیشرفت ساخته نشده است.

و حالا اگر در این زمینه به بررسی بسته ها و دی وی دی های آموزشی ابتدایی مخصوصا بسته آموزشی اول ابتدایی بپردازیم، این بسته ها هیچ نقشی در ایجاد انگیزه، کشف توانایی‌ها، تشویق، ایجاد خودباوری و عزت نفس و برقراری ارتباط کودک شما با علم و دانش ندارند.

وقتی کودک دبستانی مجبور باشد ساعت ها پای یک کلاس از قبل ضبط شده بنشیند، درحالی که معلم هیچ تعاملی با او ندارد و قرار نیست، برای حل مسائل به او کمک کند. نقش تشویق و افزایش خودباوری دانش آموز در یادگیری چه می شود؟

بسته آموزشی اول ابتدایی یا معلم خصوصی؟

در مورد معلم خصوصی قضیه برعکس است. معلم خصوصی موظف است اول از همه استعدادها و نقاط قوت فرزند شما را شناسایی کند و با یادآوری این نقاط قوت به او کمک کند تا دانش آموز به خودباوری برسد و باور کند که او هم می تواند تمام مسائل را حل کند و می تواند بهترین باشد.

اگر درباره بسته آموزشی ابتدایی از یک روانشناس که در حیطه کودکان فعالیت می‌کند پرس‌وجو کنید به شما خواهد گفت که بسیاری از ابعاد شخصیتی پنهان کودکان نظیر استعدادها و علایق نهفته آن‌ها در دوره ابتدایی برای اولین‌بار شکوفا می‌شود و این معلم است که باید به این ابعاد شخصیتی توجه کند، آن‌ها را نوازش کرده و به رشدشان بیندیشد.

بسته‌ و سی دی های آموزشی ابتدایی چنین رابطه‌ای را میان دانش‌آموز و معلم برقرار نمی‌کند. چنانچه بسته ها و دی وی دی های آموزشی اول ابتدایی می‌توانند عملا بی‌فایده و خسته کننده باشند و دانش‌آموز کمترین ارتباطی با این بسته ها برقرار نکند.

تجربه یکی از اساتید عربی استادبانک در مورد توجه به نیازها و روحیات شاگردان:

به باور بنده در برخورد با شاگردان ضعیف، ابتدا باید بررسی شود که دلیل ضعف شاگرد چیست؟

این مهمترین اصل است که اگر به آن دقت نشود، روش و مسیر درستی از طرف استاد انتخاب نمی‌شود. گاهی ضعیف بودن در درسی به خاطر این است که شاگرد با درس ارتباط برقرار نکرده است، که ایجاد این ارتباط به هنرمندی استاد بستگی دارد. گاهی شاگرد به خاطر بحران‌های دوره بلوغ، مشکلات روانی، مشکلات خانوادگی و یا از روی لجبازی به درسی علاقه نشان نمی دهد.

برخی دانش‌آموزان بی‌انگیزه هستند. و برخی جزء موارد خاص محسوب می‌شوند، مثل گروهی از این شاگردان کسانی‌اند که سن بالایی دارند و پس از پانزده سال دوباره شروع به ادامه تحصیل کرده‌اند. خوشبختانه تمام موارد اینچنینی را با کمک خود شاگرد با موفقیت به پایان رسانده‌ایم. یادآوری تمام مطالب پیشین و کار کردن از پایه با دانش‌آموزانی که مشکل پایه‌ای دارند، بسیار مهم است.

برخی دانش‌آموزان اعتماد به نفس پایینی دارند. لازم است از سوال‌های ساده‌تر شروع شود و اجازه داد شاگرد با راهنمایی ما خودش سوال را حل کند و به اندازه کافی تشویق شود، دادن اعتماد به نفس بسیار کمک کننده است.

با توجه به اینکه در بسیاری مواقع مشکل شاگرد به خاطر عدم آموزش صحیح در نظام آموزشی و مدرسه است، بهتر است شروع درس با درسی از کتاب باشد که هنوز در مدرسه تدریس نشده، و هنرمندانه و رندانه تشویق لازم، انگیزه کافی و اعتماد به نفس به شاگرد داده شود.
ابتدا استاد باید با روحیات شاگرد آشنا شود تا بتواند از دری وارد شود که مطلوب شاگرد است، مثلا شاگرد موسیقی دوست دارد و کار می‌کند.

لازم است اساتید همیشه تدریس پویا داشته باشند و شاگرد در روند لحظه به لحظه تدریس دخیل باشد و ذهن شاگرد با مباحث درس درگیر شود. ضمنا به صورت مستقیم و بیشتر غیرمستقیم باید به دانش‌آموز تاکید شود که حضور استاد برای رفع مشکل است، پس ایرادی ندارد که شاگرد بارها به اشتباه به سوالات پاسخ دهد، پس طوری رفتار شود که او از فکر کردن و اظهار نظر نهراسد.

با رعایت این موارد و بسیاری موارد دیگر، بارها نتایج مثبت و خوبی در تدریس به شاگردان ضعیف داشته ام.

 2. تعیین نیاز دانش‌آموز در بسته آموزشی دبستان

وقتی فرزند ابتدایی شما در یادگیری دروس ضعیف است این ضعف در آینده باعث بروز مشکلات دیگری از جمله کمبود اعتماد به نفس، سرخوردگی، بی‌انگیزگی، داشتن احساس بی‌لیاقتی و حتی در مواردی ترک‌ تحصیل می‌شود. باید از همین حالا به فکر اصلاح کردن رابطه فرزندتان با درس‌هایش باشید. اما چطور می‌شود یک کودک درس نخوان را درس خوان کرد؟ شاید مشکل فرزند شما روش تدریس اشتباه معلمش باشد یا شاید هم بازیگوشی و حواسپرتی خودش!

منشا مشکل درسی فرزند شما در چیست! معلم در ابتدا باید میزان یادگیری فرزند شما بسنجد و مشخص کند که دقیقا در چه مباحثی و چرا دچار مشکل شده است؟ سپس با توجه به نیازی که فرزند شما دارد، برنامه‌ریزی کند و با اتخاذ روش تدریسی متناسب با یادگیری او قدم به قدم با او همراه شود تا دانش آموز بخوبی مباحث را درک کند اما ابن کار به هیچ وجه از طریق بسته آموزشی ابتدایی انجام نمی‌شود.

مثلا ممکن است دانش آموز اول یا دوم ابتدایی شما در خواندن مشکل داشته باشد، این مشکل تنها با تکرار و تمرین و البته همراه با تشویق و افزایش انگیزه حل می‌شود، اگر یک معلم خصوصی در کنار فرزند شما باشد، می‌تواند با توجه به ظرفیت یادگیری کودک روش تدریس‌اش را تغییر دهد و با تمرین‌های مکرر مشکل او را حل کند.

اما این مشکل در دی وی دی های آموزشی دوم یا اول دبستان حل نمی‌شود، زیرا عملا هیچ تکرار و تمرینی در کار نیست و فقط معلم به عنوان متکلم وحده در حال درس دادن است، هیچ ارتباطی با فرزند شما برقرار نمی‌کند و روش تدریسش را متناسب با او تغییر نمی‌دهد.

تجربه یکی از اساتید زبان انگلیسی استادبانک درمورد توجه به سطح و یادگیری و تنظیم روش تدریس براساس نیاز دانش‌آموز:

سال گذشته شاگردی داشتم که بعد از تعیین سطح در جلسه اول متوجه شدم که شاگرد با توجه به اینکه دوره پایه و یادگیری حروف و اعداد زبان را در مدرسه گذرانده ولی باز در این زمینه بسیار مشکل دارد و بعد از بررسی بیشتر متوجه شدم که ایشان شاگرد دیرآموز هستند و در یادگیری و یادآوری مجدد مطالب بسیار ضعیف هستند.

با توجه به اینکه در این زمینه مطالعاتی داشتم روش تدریس خود را بر پایهٔ تدریس براساس بازی و شعر گذاشتم و بعد از 25 جلسه این روش تدریس بسیار عالی و تاثیر برانگیز بود.


در بسته های آموزشی دبستان هیچ نقشی برای روش‌های نوین آموزشی مثل بمباران ذهنی و حل مسئله با بازی وجود ندارد و از همه مهم‌تر تشویق که برای خودباوری و اعتماد به نفس دانش‌آموز ابتدایی اهمیت بالایی دارد، در بسته های آموزشی جایی ندارند.

بسته‌ های آموزشی معمولا برای طیف وسیعی از دانش‌آموزان طراحی شده‌اند. طراحان بسته آموزشی ابتدایی، تلاش می‌کنند که مشخصات و ویژگی‌های یک دانش‌آموز معمولی را مدنظر قرار دهند و متناسب با آن ویژگی‌ها، سی دی های آموزشی دوره ابتدایی را برای عموم دانش‌آموزان تولید کنند.

دی وی دی آموزشی صرفا یک کلاس از قبل ضبط شده است و نمی‌تواند سطح و پایه درسی فرزند شما را تعیین کند و متناسب با نیاز و سطح فرزند شما به او تدریس کند. اما در تدریس خصوصی، فرایند شخصی‌سازی بصورت کامل اتفاق می‌افتد؛ مدرس در اولین ‌قدم، دانش‌آموز را تعیین سطح می‌کند، سپس مطابق با قدرت یادگیری او برنامه‌ریزی می‌کند و روش تدریسی را انتخاب می‌کند که برای دانش‌آموز مناسب باشد.

3. بسته آموزشی ابتدایی و توجه به اختلالات یادگیری

اختلالات یادگیری از جمله مشکلات شایع در بین کودکان است. این اختلالات در بخش یادگیری خواندن، نوشتن و ریاضیات بروز پیدا می‌کنند، اما تشخیص این اختلالات برای خانواده‌ها سخت است و برخی از معلمان هم از درمورد آن‌ها اطلاعات کاملی ندارند و علائم این اختلال را به بی‌دقتی، کم‌هوشی، تنبلی و… ربط می‌دهند.

از کجا بفهمیم فرزندمان اختلال یادگیری دارد؟ کودکانی که اختلال یادگیری دارند باید تحت آموزش‌های مخصوصی و کاردرمانی قرار بگیرند. معلمی که در این زمینه تخصص دارد و به روانشناسی آموزش کودکان مسلط است می‌تواند این اختلالات را تشخیص دهد و برای درمان آن برنامه‌ریزی و عمل کند یا خانواده را به مشاور ارجاع دهد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله “انواع اختلالات یادگیری دانش‌آموزان” را بخوانید.

بسته های آموزشی برای دانش آموزای که اختلال یادگیری دارد، عذاب آور است. اختلال یادگیری، تنها توسط یک معلم متخصص و در طول پروسه‌ی آموزش، قابل تشخیص است.

دانش‌آموزی که اختلال یادگیری دارد ممکن است از نظر هوش و یادگیری قوی باشد اما بخاطر حل نشدن این اختلالات نمرات پائینی بگیرد و به او تلقین شود که ناتوان است، این امر باعث مشکلات روانی و کمبود اعتماد به نفس در دانش‌آموز می‌شود. یک معلم خصوصی متخصص دوره ابتدایی می‌تواند این اختلالات را در آموزش خود تشخیص دهد و برای درمان آن‌ها راه‌هایی را پیشنهاد دهد.

اما هنگامی که دانش‌آموز با یک بسته آموزشی روبرو باشد این اختلالات حل نخواهد شد. فراموش نکنید که طرفداران بسته‌های آموزشی ابتدایی تصور می‌کنند که آموزش یک پروسه یک خطی است که به آموزش دادن و آموزش گرفتن ختم می‌شود، درصورتی‌که در چنین مواردی، امر آموزش با مشکل روبرو می‌شود.

اختلال یادگیری ممکن است در دانش‌آموزان اول تا ششم دبستان دیده شود.
ممکن است شما اصلا از اختلال یادگیری فرزندتان خبر نداشته باشید و به قصد کمک به او دی وی دی های آموزشی اول تا ششم دبستان را خریداری کنید.
فرزند شما نمیتواند مشکل اش را به شما بگوید، او حتی خودش هم نمی داند مشکل از کجاست و بسته ها و دی وی دی ها هیچ کمکی به او نمی‌کند، تنها عذابش را بیشتر می‌کنند.

هنگامی که فرزند شما مشکل یادگیری دارد و شما نمی‌توانید آن را حل کنید، بهتر است یک معلم خصوصی متخصص داشته باشید تا به شما در این زمینه کمک کند. اختلالات یادگیری از اول تا ششم ابتدایی می‌توانند وجود داشته باشند و حتی اگر حل نشوند می‌توانند تا بزرگسالی هم ادامه پیدا کنند و شما بی‌خبر باشید.

✒️ سازندگان “بسته‌های آموزشی” نام دیگر آن‌ها را “معلم خصوصی” گذاشته اند!
به نظر شما بسته‌های آموزشی تا چه حد می‌توانند شبیه به معلم خصوصی باشند؟
نظرات خود را برای ما و دیگر خوانندگان مقاله بنویسید.

4. رفع اشکال در بسته های آموزشی دبستان

همان طور که به خوبی می‌دانیم، استاد ابتدا باید یک مبحث را به دانش‌آموز بیاموزد، سپس با سوال و جواب از او، اشکالات را برطرف کند یا اگر دانش‌آموزی قسمتی از درس را نفهمیده، مجددا آن قسمت را به او بیاموزد. دانش‌آموزان در بعضی مواقع، نیازی به یک آموزش کامل ندارند، چرا که مبحث را یاد گرفته‌اند و فقط یکی دو مشکل یا سوال درباره یک قسمت خاص دارند.

اگر دانش‌آموز با یک بسته آموزشی روبرو باشد، باید کل مبحث مربوطه را مشاهده کند تا بتواند به جواب سوال خود برسد و همان‌طور که می‌دانید بسته های آموزشی سوالات دانش‌آموز را بی‌پاسخ می‌گذارند و امکان رفع اشکال عملا وجود ندارد.

این روش کاملا اشتباه است چرا که وقت دانش‌آموز را می‌گیرد و او را کسل می‌کند. حالا به این فکر کنید که اگر دانش‌آموز با یک معلم یا استاد مواجه باشد، چه خواهد شد؟ در کلاس خصوصی معلم تا از رفع شدن اشکالات دانش آموز و یادگیری کامل او مطمئن نشود سراغ مباحث دیگر نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: کودکان دیرآموز

مباحث مهم و پایه ای در مقطع سوم وجود دارد که ممکن است سوالات زیادی در ذهن دانش‌آموز شکل بگیرد، زیرا در این پایه دانش‌آموز از یادگیری همراه با بازی به سمت درس خواندن به شکل جدی می‌رود، دی وی دی آموزشی پایه سوم و بالاتر نمی‌تواند این انتقال را بخوبی انجام دهد.

زیرا نمی‌توانند بخوبی اشکالات درسی دانش‌آموزان را برطرف کنند و دانش‌آموز را با سوال‌هایی که در ذهنش هست تنها می‌گذارد، برای همین اولین تصویرهای دانش‌آموز از درس خواندن بصورت جدی با ابهام و سردرگمی همراه می‌شود. اگر دانش‌آموز شما از پایه‌های سوم تا ششم، ارتباط خوبی با درس برقرار نکند ممکن است برای همیشه نسبت به درس خواندن دافعه داشته باشد.

بسته های آموزشی ابتدایی به سوالات باقیمانده در ذهن دانش‌آموز پاسخی نمی‌دهند، اما در کلاس خصوصی معلم تا از رفع شدن اشکالات دانش‌آموز و یادگیری کامل او مطمئن نشود سراغ مباحث دیگر نمی‌رود.

5. توجه به زبان بدن دانش‌آموز

در اغلب اوقات دانش‌آموزان ابتدایی به وسیله حرکت‌های بدنی و بصورت ناخودآگاه منظور خود را ابراز می‌کنند. مثلا دانش‌آموزی که مدام خمیازه می‌کشد یا با صورت و انگشتان خود بازی می‌کند، احتمالا از کلاس خسته شده است. یا ممکن است دانش آموز هنوز درس را متوجه نشده باشد یا سوالاتی در ذهنش باشد اما از پرسیدن دوباره سوال خود خجالت بکشد، این احساس او در چهره، حالت بدنی و حتی چشم‌های او نمایان می‌شود.

حال به این مسئله فکر کنید که اگر این دانش‌آموز در حال دیدن یک ویدئوی آموزشی باشد، عدم برقراری ارتباط با معلم باعث مختل شدن پروسه یادگیری او می‌شود، ولی اگر این دانش‌آموز در برابر یک معلم خصوصی باشد تمام حالت‌های بدنی او زیر نظر معلم قرار گرفته می‌شود.

معلم خصوصی مراقب است تا خستگی یا کسالت دانش‌آموز در فرایند یادگیری مشکلی ایجاد نکند، معلم کلاس خصوصی با روش‌هایی مثل نرمش‌های چند دقیقه‌ای، بازی‌های مهیج یا پیشنهاد یک خوراکی خوشمزه به دانش‌آموز کمک می‌کند که ذهن خود را بازیابی کند و با پرسیدن سوال مطمئن می‌شود که دانش آموز درس را بخوبی یاد گرفته است.

6. آیا بسته‌ آموزشی ابتدایی کیفیت خود را تضمین می‌کنند؟

آمارها و بررسی‌ها نشان داده در خوش‌بینانه‌ترین حالت تنها 30 درصد از خانواده‌ها از کیفیت بسته‌ های آموزشی راضی بوده‌اند، حال فرض کنید بسته‌ای آموزشی خریداری کرده‌اید و از کیفیت آن ناراضی هستید. سوالات و اشکالات فرزند شما را برطرف نکرده و باید دوباره به فکر راه‌حل دیگری باشید.

هیچ بسته آموزشی نمی‌تواند به شما تضمینی 100 درصدی از کیفیت و کارایی خود بدهد. زیرا وقتی بسته را خریداری کنید نمی توانید آن را مرجوع کنید. در چنین حالتی هزینه‌ی بیهوده‌ای کرده‌اید و مشکل فرزند شما نیز حل نشده است. اطمینان کردن به بسته‌ ی آموزشی راحت‌تر است یا معلمی که کار خود را تضمین می‌کند و به شما گزارش کارش را می‌دهد؟

اگر معلم خصوصی خود را از استادبانک انتخاب کرده باشید، او موظف است در ابتدای کار با شناسایی نیازها و نقاط ضعف فرزند شما هدف‌هایی که در نظر گرفته است را مشخص کند و ضمانت دهد در طی جلسات به هدف مشخص شده خواهد رسید و بعد از هر جلسه نیز به شما گزارش کامل از رشد فرزندتان را بدهد.

معلم خصوصی ابتدایی بهتر از بسته آموزشی ابتدایی

بسته‌ های آموزشی مجموعه‌ای از آموزش‌هاست که برای عموم تدوین شده است. به عبارت دیگر یک بسته‌ی آموزشی نسبت به تمامی دانش‌آموزان دوره ابتدایی یک رویکرد را دارد و شخصی سازی شده نیست. علاوه بر این نمی‌توان از کیفیت یک بسته آموزشی مطمئن شد.

یک بسته آموزشی هر چقدر هم باکیفیت باشد نیاز فرزندان شما را برطرف نمی‌کند. بسته ‌های آموزشی دوره ابتدایی فاقد تعیین نیاز و تشخیص نقاط قوت و ضعف، ارتباط مستقیم، امکان پرسش و پاسخ، تقویت اعتماد به نفس و بالا بردن شور و اشتیاق هستند. حتی ممکن است نتیجه‌ای عکس بدهند و فرزند شما را نسبت به درس بی‌علاقه‌‌تر کند.

معلم با دانش‌آموز خود ارتباط مستقیم دارد، اخلاق و رفتار دانش‌آموز را بررسی می‌کند. دانش آموزان ابتدایی در قدم اول با معلم خود ارتباط برقرار می‌کنند بعد با مبحثی که تدریس می‌شود. دانش‌آموزان ابتدایی نیازمند ارتباط مستقیم هستند. یک معلم نسبت به سلیقه، روحیات و عادت‌های دانش‌آموز به او آموزش می‌دهد و رفتار می‌کند.

اگر فکر می‌کنید اصلا بچه ابتدایی نیاز به معلم خصوصی ندارد! حتما اهمیت دوره ابتدایی در شکل‌گیری پایه درسی، روحیه تحصیلی و کشف استعداد و توانایی فرزندتان فراموش کرده‌اید.

معلم خصوصی علاوه بر اینکه نقش مستحکم کننده ارتباط فرزند شما با تحصیل را دارد، مثل یک مشاور به کشف استعداد او می‌پردازد و می تواند انگیزه‌ای در دانش آموز شما ایجاد کند که تا سال های سال ضامن موفقیت و پیشرفت او بشود.

یک معلم خصوصی ابتدایی که به روش های نوین آموزش مسلط باشد، با توجه به نیاز و سطح علمی فرزند شما روش تدریس خود را طراحی ‌کرده؛ سپس او را صاحب یک روحیه جنگنده و قوی، برای حل مسئله و یادگیری بیشتر می کند .

✒️ نظر شما در رابطه با بسته‌های آموزشی ابتدایی چیست؟
آیا شما تجربه استفاده از بسته‌های آموزشی برای کودک ابتدایی خود داشته‌اید؟
یا برای فرزند ابتدایی خود معلم خصوصی گرفته‌اید؟
سپاسگذاریم اگر نظرات و تجربیات خود را در مواجهه با بسته آموزشی یا کلاس خصوصی، با ما و سایر خوانندگان این مقاله در میان بگذارید.

چرا بسته آموزشی دوران ابتدایی مفید نیست؟

1.بسته آموزشی ابتدایی تاثیری در ایجاد علاقه و انگیزه در فرزند شما ندارند. 2. این بسته ها کلاس های از قبل ضبط شده هستند و طبعاً سطح علمی، توانایی یادگیری، علاقه و نیاز فرزند شما در درس را در نظر نمی گیرند. 3. اگر فرزند شما اختلال یادگیری، بیش فعالی، عدم توجه و تمرکز و... داشته باشد، این بسته ها برای او هیچ کارایی ندارند. 4. در بسته های آموزشی فرصتی برای رفع اشکال وجود ندارد. 5. بسته های آموزشی یادگیری کامل فرزند شما را تضمین نمی کنند. 6. آمارها نشان می دهند در بهترین حالت تنها 30 درصد از خانواده ها از بسته های آموزشی راضی بوده اند.

بهترین جایگزین بسته های آموزشی برای کودکان دوره ابتدایی چیست؟

معلم خصوصی دوران ابتدایی در ابتدا فرزند شما را تعیین سطح می کند و با توجه به جایگاه درسی و نیازی که دارد، برنامه درسی خود را می چیند و اشکالات شاگرد را از پایه رفع می کند. ارتباط فرزند شما را با تحصیل با ایجاد علاقه و انگیزه شکل می دهد، به دلیل داشتن آگاهی از روانشناسی کودکان، به زبان بدن فرزند شما توجه می کند و ارتباط موثری با او در کلاس برقرار می کند. برای کلاس های خود هدف گذاری می کند و بعد از هر جلسه گزارش کاملی از روند رشد دانش آموز به والدین می دهد. به همین دلیل والدین می توانند تسلط کاملی روی روند کلاس ها داشته باشند.

یک معلم خصوصی ابتدایی ماهر و باتجربه را از کجا پیدا کنیم؟

استادبانک برای جذب معلمان خصوصی ابتدایی خود علاوه بر دانش و تجربه کافی و رزومه قوی، به خصوصیات اخلاقی معلم و داشتن سواد روانشناسی کافی توجه می کند. علاوه بر این استادبانک قبل و بعد از برگزاری کلاس خصوصی پیگیری می کند که معلم کار خود را بخوبی انجام دهد و انتظارات والدین و شاگرد را برآورده کند. همینطور آکادمی اساتید استادبانک آموزش های اخلاق حرفه ای را برای معلمان خصوصی درنظر گرفته و آن ها را با روش های تدریس نوین و برقراری ارتباط موثر با دانش آموز آشنا می کند.