مشاوره تحصیلی

اهمیت مشاوره تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه

1494 0
28 تیر 1401
اهمیت مشاوره تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه

مشاوره تحصیلی، هنر هدایت و راهنمایی است. انسان در طول زندگی، موقعیت‌های مختلفی را تجربه می‌کند که باید در آن‌ها دست به انتخاب بزند و برای آینده‌ی خود تصمیمی مهم بگیرد. برای دانش‌آموزان و دانش‌پژوهان، این انتخاب‌ها وابسته به تحصیلات است و آن‌ها باید در مراحل مختلف دوران مدرسه و دانشگاه، تصمیمات حیاتی و اثرگذاری بگیرند. نقش مشاوره تحصیلی در همه‌ی جوانب این مسیر پرچالش، چنان پررنگ و پراهمیت است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و باید نسبت به مشورت و کسب راهنمایی، حساس، دقیق و دغدغه‌مند بود.

اما، این همه‌ی ماجرا نیست! تلاش و کوشش، درس خواندن و نظم داشتن به تنهایی مسیر پیشرفت را برای دانش‌آموز هموار نمی‌کنند و همیشه امکان پدید آمدن موانع و عوامل منفی وجود دارد. مشاور تحصیلی، فردی است که در این شرایط گره از کار دانش‌آموز یا دانشجو باز می‌کند تا بدون مشکل و با کمترین آسیب، راه تحصیلی خود را ادامه دهد. بنابراین، ارزش دانش مشاوره و استفاده از راهکارهای فردی متخصص، باید توسط دانش‌پژوه و والدین به خوبی درک شود تا در زمان درست از آن بهره ببرند. مجله استادبانک در یکی دیگر از مجموعه مقالات برنامه ریزی درسی و مشاوره تحصیلی خود به سراغ اهمیت مشاوره تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه رفته است تا شما را با کاربرد و کارایی مشاوره تحصیلی در مقاطع مختلف آشنا کند.

مشاوره تحصیلی؛ اهمیت کمک گرفتن از مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی؛ اهمیت کمک گرفتن از مشاوران

درس خواندن و کسب مراتب بالا در علم و دانش، همیشه پرفراز و نشیب و سخت بوده است. اما با تغییر برخی از سیستم‌های آموزشی و ایجاد ساختاری مانند آزمون، امتحان و کنکور، وجه رقابت نیز به آن اضافه شده است. رقابت جنبه‌های مثبت و منفی خود را دارد که شامل: انگیزه، تلاش و نظم و از طرفی دیگر، استرس و نگرانی و افت تحصیلی است. دانش‌آموز و والدین، موفقیت را هدف قرار می‌دهند و برای رسیدن به آن هزینه‌های مالی و معنوی بسیاری پرداخت می‌کنند.مشاوره تحصیلی استادبانک

اما، گذر از این مسیر بدون داشتن راهنما بعید به نظر می‌رسد. یکی از مهم‌ترین خدماتی که مشاوره تحصیلی در اختیار دانش‌پژوه قرار می‌دهد، نشان دادن راه و انتخاب درست در مراحل حساس دوران تحصیل است. برای مثال، سیستم آموزشی ایران را در نظر بگیرید. انتخاب رشته نهم به دهم، انتخاب رشته کنکور، ورود به مدارس تیزهوشان و غیره که از اول ابتدایی تا قبل از ورود به دانشگاه پیش‌روی دانش‌آموز قرار دارند و برای هرکدام باید طبق اطلاعات کافی و ذهنی هوشیار تصمیم گرفته شود. نیاز به کمک گرفتن از مشاور تحصیلی در همه‌ی این موارد انکارناپذیر است.

اما مسئله‌ی بسیار مهم دیگری هم وجود دارد. واقعیت این است که رقابت تحصیلی و درس خواندن، فرآیندی استرس‌آور است که بسیاری از دانش‌آموزان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و عملکرد آن‌ها را دچار اختلال می‌کند. افت تحصیلی، فرار از درس خواندن، بی‌نظمی، فشارهای عصبی ناشی از تحصیل (به خصوص دوره کنکور)، دوران بلوغ، تاثیر خانواده روی عملکرد تحصیلی، نداشتن محیط آموزشی یا مدرسه باکیفیت و غیره، مجموعه‌ای از عوامل و موانعی هستند که طی دوران طولانی تحصیلات، امکان به وجود آمدن آن‌ها برای دانش‌آموز و خانواده وجود دارد. برای عبودر از این شرایط سخت، استفاده از مشاوره تحصیلی بهترین انتخاب ممکن است.

سامانه جامع آموزش خصوصی استادبانک، جمعی از بهترین مشاورین تحصیلی کشور را برای مشاوره تحصیلی ابتدایی تا دانشگاه در دسترس دانش‌پژوهان سراسر کشور قرار داده است.

اهداف مشاوره تحصیلی؛ مشاور چه کاری انجام می‌دهد؟

اهداف مشاوره تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه، می‌تواند متفاوت باشد و جنبه‌های مختلفی را پوشش دهد. دانش‌آموزان مشکلات و نیازهای متعددی دارند که برخی از آن‌ها درسی و بعضی‌ از آن‌ها روحی یا روانی است. در مجموع، یک مشاور تحصیلی در جلسات مشاوره، چند هدف مشخص را می‌تواند دنبال کند که در لیست زیر مشاهده می‌کنید:

  • هدایت تحصیلی (مانند: انتخاب رشته)
  • آموزش مهارت‌های مطالعه و یادگیری (مانند: روش مطالعه ریاضی یا هر درسی دیگر)
  • حل مشکل افت تحصیلی
  • کنترل استرس و اضطراب امتحانات
  • مدیریت و رفع رفتارهای نابهنجار (به خصوص دروان بلوغ)
  • ارائه‌ی راهکار برای حل مشکلات روحی و روانی
  • ساده‌ کردن و هدایت دانش‌آموز برای موفقیت در تحصیلات

همه‌ی این موارد با هدف پیشرفت تحصیلی دانش‌آموز انجام می‌شود و فرقی نمی‌کند مشاور در کدام مرحله از هدایت تحصیلی یا در حال رفع چه مشکلی باشد. مشاوران در نهایت به دنبال هموار کردن مسیر درس خواندن دانش‌آموزان هستند تا دوران تحصیلی موفق و خوبی را پشت‌سر بگذارند.

وظایف مشاور تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه

مشاور تحصیلی هم مانند هر شغل و مهارتی دیگر، وظایفی مشخص دارد که نسبت به نیاز دانش‌آموز و هدف اصلی مشاوره آن‌ها را ارائه می‌کند. مشاوران باتوجه با خواسته‌ی دانش‌آموز یا والدین، ابتدا باید شرایط و فرد موردنظر (دانش‌آموز یا حتی والدین) را بررسی نمایند و در گام بعدی مشکلات را رفع کنند. به طور کلی وظایف مشاور تحصیلی شامل موارد زیر است:

  • شاف‌سازی هدف دانش‌آموز؛ کمک به مشخص کردن هدف
  • چیدن و طراحی بهترین برنامه‌ریزی درسی باتوجه به شرایط دانش‌آموز (مقطع، توانایی‌ها، روحیات و غیره)
  • مدیریت اضطراب و حفظ خونسردی در دانش‌آموز
  • افزایش اعتمادبه‌نفس دانش‌آموز
  • تقویت ذهن دانش‌آموز نسبت به بی‌اهمیت بودن حرف مردم
  • کمک به حذف موانع و موارد منفی زندگی شخصی و تحصیلی دانش‌آموز
  • توجیه دانش‌آموز درمورد اهمیت و ارزش تلاش کردن که نتیجه‌ی آن

البته می‌توان به این لیست، چند وظیفه‌ی جزئی‌تر دیگر هم اضافه کرد یا هر مشاور می‌تواند براساس روش کاری خود، شرح وظایف گسترده‌تر یا متفاوت‌تری را تعریف کند تا به وسیله‌ی آن‌ها دلایل افت تحصیلی دانش‌آموز را کشف کرده و در مناسب‌ترین زمان، بهترین راه‌حل‌ها را ارائه دهد. اما به طور کلی و براساس چهارچوب‌های از پیش تعیین شده برای مشاوره تحصیلی، مواردی که در این بخش نام‌برده شده از وظایف اصلی مشاوران است.

اهمیت نقش والدین در مشاوره تحصیلی و ترغیب دانش‌آموز

اهمیت نقش والدین در مشاوره تحصیلی و ترغیب دانش‌آموز

اگر مشاوره تحصیلی را دقیق زیرنظر بگیریم و کمی به جزئیات آن توجه کنیم، یک مسئله به خوبی قابل مشاهده است. فرآیند مشورت و دخالت شخصی دیگر در روند تحصیلی و زندگی شخصی دانش‌آموز نیاز به یک معیار بسیار مهم و حیاتی دارد. خانواده! بدون همکاری و همدلی والدین نمی‌توان تصور کرد که دانش‌آموز مشاوره تحصیلی آسانی را پشت‌سر بگذارد که اهداف آن یکی‌پس‌از دیگری در مدت زمانی کوتاه به دست می‌آیند.

نقش والدین در مشاوره تحصیلی دانش‌آموز غیرقابل انکار است و آن‌ها می‌توانند با همکاری مشاور، سرعت و کیفیت رفع مشکلات و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموز را ارتقاء دهند. دردسرهای تحصیلی به اندازه کافی وجود دارند و بهتر است تا والدین با داشته روحیه همکاری و ایجاد انگیزه در دانش‌آموز به رفع دست‌اندازها کمک نمایند. البته، مواردی وجود دارد که معضلات خانوادگی، دلیل اصلی نیاز دانش‌آموز به مشاور است. این شرایط خاصی است که مشاور باتجربه و کاربلد، می‌داند چگونه و با چه ترفندهایی، روحیه‌ی دانش‌آموز را حفظ کرده و راه‌حل مناسبی را پیش‌ پای او بگذارد.

مشاوره تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی؛ ابتدایی تا دانشگاه

انتظار ما از دانش‌آموز کلاس اول ابتدایی یکسان با دانش‌آموز پایه هشتم یا کنکوری نیست. درک شرایط مدرسه، عملکرد تحصیلی، رفتار و مشکلات دانش‌آموز در مقاطع مختلف، شکل متفاوتی پیدا می‌کند که هر کدام نیازمند واکنش و اقدامات منحصربه‌فرد است. بنابراین نقش مشاوره تحصیلی هم در مقاطع ابتدایی تا دانشگاه، متمایز است.

در ادامه به خوبی این موضوع را بررسی می‌کنیم تا ضرورت مشاوره تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه، بهتر برای شما آشکار شود.

مشاوره تحصیلی در ابتدایی؛ مشاوره دبستان و کودکان

مشاوره تحصیلی در ابتدایی؛ برای آغازی دقیق و اصولی

تصور عمومی این است که بچه در سال‌های ابتدایی، دروس ساده‌تری دارند و مسائل تحصیلی آن‌ها چندان پیچیده نیست و به راحتی قابل حل است. متاسفانه مشاوره تحصیلی در ابتدایی، برای بسیاری از والدین بی‌اهمیت جلوه می‌کند و نادیده گرفته می‌شود. اما چند نکته ظریف و مهم در این مبحث، مطرح است. ابتدا شناخت استعداد، توانایی و علایق دانش‌آموز کم سن‌وسال است که باید در زمان و موقعیتی درست شناسایی شود. چه سال بهتر از اول یا همان اوایل مقطع ابتدایی می‌توان پیدا کرد؟

مشاور تحصیلی با استفاده از تکنیک‌های مختلف و در ادامه بررسی نمرات و روند تحصیلی دانش‌آموز در سال‌های آغازین مدرسه، اطلاعاتی درست از استعداد و علاقه‌مندی‌های دانش‌آموز به دست می‌آورد که می‌توانند نقشه راه ادامه تحصیل دانش‌پژوه باشند. پایه و اساس سواد و تفکر دانش‌آموز نسبت به درس خواندن در مقطع ابتدایی شکل می‌گیرد و نباید نسبت به این بازه‌ی زمانی حساس و سرنوشت‌ساز بی‌تفاوت بود. مشاوره تحصیلی ابتدایی، مانند چیدمان دقیق پایه‌های یک ساختمان است که باید اصولی و دقیق ساخته شود.

در کنار شناخت توانایی‌های ذهنی و روحی دانش‌آموز، مشاور تحصلیی به دانش‌آموز یاد می‌دهد چگونه درست درس بخواند، روش‌ مطالعه مناسب را انتخاب کند و با کمک برنامه‌ریزی، مدیریت زمان برای درس خواندن داشته باشد. وقتی دانش‌آموز از همان سال اول مدرسه، هدایتگری کاردان را در کنار خود می‌بیند به ندرت دچار افت تحصیلی می‌شود و تعامل بهتری با خانواده، هم‌کلاسی‌ها و معلمین خود دارد.

مشاوره تحصیلی در متوسطه اول؛ مدیریت بحران‌های ناشی از تغییر محیط و سن

متوسطه اول، همراه با چند تغییر بزرگ و اثرگذار است. دانش‌آموز از مقطع ابتدایی، وارد محیطی جدی‌تر می‌شود که از نظر کلاس‌بندی، تعداد معلمان، همکلاسی‌ها و شیوه تدریس متفاوت از دوران دبستان است. همیشه در ابتدا، کنار آمدن با تغییرات سخت به نظر می‌رسد و پذیرش این موضوع برای دانش‌آموز تازه‌وارد پایه هفتم، کمی دشوارتر است. بنابراین نقش مشاوره تحصیلی در متوسطه اول از همان پایه هفتم حیاتی جلوه می‌کند تا از نظر روحی، روانی، درسی و حفظ نظم به دانش‌پژوه کمک کند.

هرکدام از این مواردی که گفته شد، می‌توانند شروع مشکلات تحصیلی نوجوانان در ابعاد مختلف باشند. مسئله‌ی مهمی دیگری که در این دوران به چشم می‌آید، تغییر سن از کودکی به نوجوانی و شروع دوران پرماجرای بلوغ است. در واقع، دغدغه‌ی مشاورین تحصلیی فقط دیگر حفظ ریتم درس خواندن و پیشرفت تحصلیی نیست. بروز رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی، نوسانات اخلاقی متعدد، واکنش‌های احساسی و مسائل فیزیکی و جسمی دانش‌آموز که باید به طور دقیق بررسی و مراقبت شود. مشاور تحصیلی در این شرایط پیچیده، ابتدا بهترین راه ارتباطی را با دانش‌آموز را پیدا می‌کند تا راهنمایی و هدایت او ساده‌تر باشد.

در کنار همه‌ی این معضلات روحی و روانی که نتیجه‌ی دوران بلوغ است و باید توسط والدین و مشاور درک شود، مشاور تحصیلی، نقش مهمی دیگری نیز در مقطع متوسطه اول دارد. تعداد دروس و شکل تدریس در سال‌های هفتم تا نهم تغییر بزرگی پیدا می‌کند و دانش‌آموز نیاز به مدیریت بهتر و نوشتن برنامه‌ی جامع‌تری دارد. دانستن برنامه‌ریزی در روش مطالعه ابتدایی، برای موفقیت در این مقطع کافی نیست و مشاوره تحصیلی، راه‌حل دانش‌آموز متوسطه دوم است.

نقش مشاوره تحصیلی در انتخاب رشته نهم به دهم

نقش مشاوره تحصیلی در انتخاب رشته نهم به دهم

اهمیت نقش مشاوره تحصیلی در متوسطه اول گسترده است. در پایان سال نهم متوسطه، دانش‌آموزان باید یکی از مهم‌ترین تصمیمات دوران تحصیل خود را بگیرند برای انتخاب رشته نهم آماده شوند. انتخاب رشته نهم به دهم از نقاط عطف در مسیر آموزشی هر دانش‌پژوهی است و داشتن مشاور تحصیلی، بدون تردید نیاز اساسی برای عبور موفق از این انتخاب حساس است.

مشاور اجازه تفکر بهتر را به والدین و دانش‌آموز می‌دهد تا واقعیت‌های تحصیلی، توانایی‌ها و استعداد دانش‌آموز را در نظر گرفته و انتخابی هوشمندانه و منطقی داشته باشند. باید در نظر داشت که احتمال گرفتن یک تصمیم احساسی و لحظه‌ای در چنین مواقعی وجود دارد که به سادگی، مسیر تحصیلی و حتی آینده شغلی دانش‌آموز را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین، باید از مشاوره تحصیلی برای انتخاب رشته نهم به دهم کمک گرفت.

مشاوره تحصیلی در متوسطه دوم؛ برنامه‌ریزی، مدیریت استرس و چند داستان دیگر!

مقطع متوسطه دوم، مهم‌ترین بازه‌ی زمانی در دوران تحصیل دانش‌آموز است. دروس تخصصی و سخت‌تر می‌شوند و امکان بروز مشکلات تحصیلی و افت نمرات بیشتر می‌شود. از طرفی دیگر، فشارهای روانی ناشی از نزدیک بودن آزمون کنکور سراسر وجود دارد و همچنان بحران‌های روحی، دوران بلوغ نیز کم‌وبیش حس می‌شود. بنابراین دانش‌آموز از جبهه تحت فشار است و نیاز به کمک دارد.

مشاوره تحصیلی در متوسطه دوم، برای محصل چند ویژگی مثبت و کاربردی به همراه دارد. مشاور به شاگرد کمک می‌کند تا عمق بیشتری به برنامه‌ریزی خود بدهد و برای چیدمان جدول زمانی میان دروس تخصصی و عمومی اولویت داشته باشد، در صورت داشتن مشکل درسی یا افت تحصیلی، راه‌حل مناسب را به دانش‌آموز نشان می‌دهد و در طول سال‌های دهم تا دوازدهم، دانش‌پژوه را از نظر روحی و روانی آماده شرکت در کنکور سراسری می‌کند.

نکته مهم این است که بچه‌ها در طول این دوره سه ساله از نظر ذهنی، رشد قابل‌توجه‌ای می‌کنند و دوران کودکی را کامل پشت‌سر می‌گذارند. مشکلاتشان جدی‌تر و بحران‌های روانی یا عاطفی عمیق‌تری را تجربه می‌کنند. بنابراین بسیار مهم است که فردی متخصص و باتجربه، رفتارها و نیازهای آن‌ها را تحت نظر داشته باشد تا در کنار مراقبت تحصیلی از نظر روحی و معنوی نیز تامین باشند.

اهمیت مشاوره تحصیلی کنکور، دانش آموز در حال صحبت با مشاور

اهمیت مشاوره تحصیلی کنکور

دانش‌آموزان سال‌ها تلاش می‌کنند تا در آزمون سراسر کنکور، عملکردی عالی داشته باشند تا وارد دانشگاه و رشته موردعلاقه‌شان شوند. در کنار معلمین خصوصی، منابع کمک آموزشی و سایر امکانات، کمک گرفتن از مشاور یکی دیگر از ارکان موفقیت در این مسیر است. در واقع در سال منتهی به کنکور، مشاور در همه‌ی جنبه‌ها می‌تواند به دانش‌آموز کمک کند. معرفی بهترین منابع کمک آموزشی، تعیین برنامه‌ ریزی درسی کنکور، بررسی عملکرد و رفع مشکلات افت تحصیلی و حفظ روحیه داوطلب از مهم‌ترین اقداماتی است که مشاوره تحصیلی برای دانش‌آموز انجام می‌دهد تا آزمون کنکور خوبی را در پیش داشته باشد.

به طورکلی، داشتن مشاور در سال کنکور، بیش‌از هر زمانی دیگر اهمیت دارد و والدین باید نسبت به این موضوع حساس باشند. جدا از مسائل درسی و برنامه‌ریزی، استرس داوطلب در این دوران بالا است و امکان دارد دچار لغزش‌های مختلفی شود یا از نظر ذهنی بهم بریزد. بنابراین شرکت در جلسات مشاوره تحصیلی کنکور، می‌تواند مانند پیشگیری یا در نهایت درمان این مشکل عمل کند.

مشاوره تحصیلی در انتخاب رشته کنکور

شناخته‌شده‌ترین بخش مشاوره‌ها، مربوط به مشاوره تحصیلی برای انتخاب رشته است. حتی دانش‌آموزانی که تلاش چندانی برای موفقیت در کنکور نکرده‌اند نیز در زمان انتخاب رشته از مشاور تحصیلی کمک می‌گیرند. اما برای داوطلبی که برنامه‌ریزی داشته و زحمت کشیده است، شرکت در جسله مشاوره تحصیلی اهمیت فروانی دارد و جدی است.

این موضوع در مورد بخش بزرگی از رتبه‌های کنکور سراسر صادق است و داوطلبینی که رتبه‌ مناسبی به دست می‌آورند، دوست دارند بهترین رشته و مناسب‌ترین دانشگاه را باتوجه به رتبه‌شان انتخاب کنند. در این شرایط یک مشاوره مسلط و آگاه، می‌تواندن سرنوشت تحصیلی و آینده شغلی دانش‌آموز را تحت تاثیر قرار دهد. مشاورین به خوبی از موقعیت هر رتبه و تراز، باخبر هستند و می‌دانند شانس پذیرش داوطلب در چه دانشگاه و رشته‌ای بیشتر است. با کمک مشاوران، دانش‌آموز با در نظر گرفتن سه معیار، علاقه، رتبه و شانس قبولی بهترین انتخاب رشته کنکور سراسری را تجربه می‌کند.

مشاوره تحصیلی در دانشگاه؛ گذر دانشجو از مشکلات

مشاوره تحصیلی، منحصر به سال‌های مدرسه و قبل از دانشگاه نیست. واقعیت این است که مشکلات و چالش‌های تحصیلی در دانشگاه هم ادامه دارد. این موضوع به خصوص برای دانشجویان تازه‌وارد، بیشتر جلوه می‌کند و آن‌ها با نحوه‌ی درس خواندن و برنامه‌ریزی و حتی انتخاب واحد در ترم‌های اول دچار دردسر هستند. بنابراین اولین کارایی مشاوره تحصیلی دانشگاه برای همین چند مشکل به ظاهر ساده است.

اما، مسئله‌ی افت تحصیلی یا فشارهای روانی ناشی از سخت بودن دروس در دوران دانشگاه نیز وجود دارد و به مراتب دانشجو را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد. کمک گرفتن از مشاور تحصیلی و بهره بردن از روش‌ها و راهنمایی یک فرد متخصص، می‌تواند بازه‌ی زمانی این بحران‌ها را کوتاه‌تر کند و دانشجو را سریع‌تر به مسیر پیشرفت و تحصیل برگرداند. به طور خلاصه باید گفت که مشاورین تحصیلی همراهانی هستند که دانش‌پژوهان از ابتدایی تا دانشگاه، برای داشتن سال‌های تحصیلی موفق همیشه به آن‌ها نیاز دارند.

معیارهای انتخاب مشاور تحصیلی خوب و باتجربه

معیارهای انتخاب مشاور تحصیلی خوب و باتجربه

مشورت گرفتن، یک انتخاب عاقلانه است. اما نباید از هرکسی مشورت گرفتن و به هر توصیه‌‌ای عمل کرد. مشاوره تحصیلی، کاری تخصصی و ارزشمند شناخته می‌شود که با هدف کاهش انتخاب‌های اشتباه و کمک به دانش‌آموز در زمینه‌های درسی، روحی و روانی انجام می‌شود. مشخص است که باید نسبت به انتخاب مشاور حساس بود و به عوامل مختلف دقت داشت. در ادامه با مهم‌ترین معیارهای انتخاب مشاور تحصیلی آشنا می‌شوید:

  • سابقه کاری مشاور
  • سطح تحصیلات و میزان ارتباط با این حوزه
  • میزان صبر و حوصله و صرف زمان برای دانش‌آموز
  • اهمیت به شخصی بودن برنامه‌ریزی درسی و توجه به جزئیات
  • میزان پیگر بودن و اهمیت دادن به تغییرات درسی و روانی دانش‌آموز
  • اثرگذاری بالا از نظر روحی و کلامی (انگیزه‌بخش بودن)
  • میزان دستمزد یا هزینه مناسب

این موارد از مهم‌ترین معیارهایی که می‌توان با آن‌ها یک مشاور تحصیلی خوب را شناسایی کرد. البته هر دانش‌آموز باتوجه به نیازش به مشاوره تحصیلی، می‌تواند معیارهای شخصی نیز داشته باشد تا بهترین مشاور را برای خود انتخاب کند.

کمک گرفتن از مشاوره تحصیلی ابتدایی تا دانشگاه استادبانک برای موفقیت و پیشرفت

مشاوره تحصیلی، فرصتی است تا دانش‌آموز و والدین قبل از هر اقدامی همه‌ی جوانب را در نظر بگیرند و به بهترین شکل برای هر مسیر تحصیلی آماده شوند. همان‌طور که در طول مقاله مطالعه کردید، مشاور تحصیلی، نیاز مشترک دانش‌آموز اول ابتدایی تا دانشجوی دانشگاه‌ است.

سامانه جامع آموزش خصوصی استادبانک بهترین مشاورین تحصیلی کشور را آماده برگزاری جلسات مشاوره تحصیلی برای مقاطع ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم، کنکور و دانشگاه برای دانش‌پژوهان و والدین سراسر ایران دارد. با کمک مشاوران استادبانک، مسیر پیشرفت تحصیلی هر دانش‌آموز هموارتر می‌شود.

اگر برای انتخاب مشاور تحصیلی نیاز به راهنمایی دارید یا در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، می‌توانید با شماره 91005343 021 تماس بگیرید. تیم پشتیبانی استادبانک، آماده پاسخگویی به شما کاربران عزیز است. مشاوره تحصیلی استادبانک

چرا مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان اهمیت دارد؟

مشاوره تحصیلی از چندین جنبه برای دانش‌آموز اهمیت دارد. استفاده از راهنمایی شخصی متخصص، برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر و جلوگیری از افت تحصیلی قبل از ورود به بحران از مهم‌ترین دلایلی است که کمک گرفتن مشاوران تحصیلی را  ارزشمند می‌کند. در مورد همه‌ی مزایا و کاربردهای مشاوره تحصیلی در این مقاله توضیح داده شده است.

آیا مشاوره تحصیلی فقط محدود به سال کنکور یا انتخاب رشته است؟

نکته مهم همین است که مشاوره تحصیلی، نیازی برای همه‌ی مقاطع تحصیلی ابتدایی تا دانشگاه است و هر پایه تحصیلی، مشکلات و دردسرهای خاصی خود را دارد که با کمک مشاور به راحتی قابل حل است. در این مقاله در مورد نقش مشاوره تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه کامل توضیح داده شده است.

قیمت مشاوره تحصیلی کنکور چگونه است؟

این موضوع می‌تواند به معیارهای مختلفی سابقه، کیفیت و روش مشاوره بستگی دارد. شما در استادبانک بهترین مشاور تحصیلی را با مناسب‌ترین قیمت در دسترس دارید.

مشاور تحصیلی چه وظایفی دارد؟

مشاوره تحصیلی با هدف رفع مشکلات درسی، کمک به راحت‌تر و منظم‌تر درس خواندن و حمایت روحی و روانی انجام می‌شود. ولی هر مشاور باتوجه به تکنیکی که برای مشاوره دارد، می‌تواند خدمات مختلفی را به متقاضی ارائه دهد. وظایف مشاورین فقط به حوزه مطالعه محدود نیست و آن‌ها برای حفظ روحیه و انگیزه دانش‌آموز نیز تلاش می‌کنند. در این مقاله در مورد تاثیر مشاوره تحصیلی برای رفع بحران‌های روحی- روانی به نکات جالبی اشاره شده است.