رپورتاژ آگهی

چگونه مکانیکی یاد بگیریم؟

استادبانک نویسنده
730 0
19 خرداد 1402

اگر خواهان رسیدن به ثروت زیاد هستید، باید فکر یک شبه پولدار شدن را از سرتان بیرون کنید! شرط رسیدن به درآمدهای کلان، یادگیری یک مهارت پولساز است. در حال حاضر فرصت‌های زیادی برای افراد، عل الخصوص جوانان وجود دارد، اما شاید یادگیری مکانیکی یکی از بهترین و آینده‌دارترین تخصص‌هایی باشد که هر کس می‌تواند روی آن دست بگذارد.
اگر دقت کنید، صنعت خودرو و اتومبیل روز به روز در حال گسترش است، در نتیجه بیراهه نیست اگر یادگیری شغل مکانیکی را یک برنامه بلندپروازانه بدانیم. ماهر شدن در این شغل به منزله تحقق رویاها، یعنی کسب درآمدهای بالا است. اگر یادگیری مکانیکی ماشین برایتان جذاب می‌باشد، این مطلب را از دست ندهید، چون می‌خواهیم به یک سوال پاسخ دهیم: چگونه مکانیکی یاد بگیریم؟

انواع روش‌های یادگیری مکانیکی خودرو

به جرات می‌توان گفت یکی از چالش‌برانگیزترین مشکلات در یادگیری هر تخصصی، انتخاب مسیر مناسب است. در پاسخ به این سوال که چگونه مکانیکی یاد بگیریم، می‌توان مسیرهای متفاوتی را نشان داد. اما اینکه از کدام روش برای تبدیل شدن به یک تعمیرکار حرفه‌ای استفاده می‌کنید، اهمیت زیادی دارد. در مجموع سه روش برای یادگیری شغل مکانیکی وجود دارد که در ادامه آنها را بررسی می‌کنیم:

1.   شاگردی در مغازه یا تعمیرگاه

بسیاری از متقاضیان یادگیری مکانیکی ماشین، سعی در یادگیری این مهارت با شاگردی در تعمیرگاه یا مغازه را دارند. این افراد مدتی را تحت عنوان شاگرد یا کارآموز در یک تعمیرگاه مجاز یا یک مغازه مکانیکی کار می‌کنند تا مثلا وارد بازار کار شوند. اما این روش معضلات خاص خود را دارد. اول این که مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا شما به یک تعمیر کار تبدیل شوید. نکته بعدی این است که معمولا در این روش تمام جزئیات به فرد ارائه نمی‌شود.

2.   تحصیل در دانشگاه

 عده‌ی دیگری از علاقه مندان به حوزه مکانیک خودرو، برای یادگیری مکانیک راه درس و دانشگاه را پیش می‌گیرند. در واقع این افراد علاقه مند به آموزش مکانیکی خودرو همراه با اخذ مدرک تحصیلی هستند. چه از طریق رشته‌های فنی حرفه‌ای چه رشته‌های ریاضی فیزیک، ذکر این نکته الزامی است که شما باید چند سالی در دانشگاه درس بخوانید و مدرک بگیرید. اما تجربه ثابت کرده که مهارت فارغ التحصیلان دانشگاه در پایین‌ترین سطح ممکن قرار دارد.

3.   شرکت در دوره‌های آموزش مکانیک

یادگیری مکانیک از طریق گذراندن دوره مکانیک خودرو نیز میسر است. آن دسته از افرادی که علاقه شدیدی به مکانیک داشته باشند، می‌توانند با شرکت در دوره آموزشگاه‌های معتبر به راحتی با این حرفه آشنا شوند. طبق بررسی‌ها به نظر می‌رسد این روش سریعترین و کارآمدترین مسیر برای وارد شدن به بازار کار باشد. اگر به شخصه بخواهم بهترین مسیر را برای مکانیک شدن انتخاب کنم، انتخاب من همین دوره‌های آموزشی است.

چگونه مکانیکی یاد بگیریم؟ مدت زمان یادگیری مکانیک خودرو

حالا که با روشهای مختلف آموزش مکانیکی خودرو آشنا شدید، بد نیست مدت زمان یادگیری این شغل از طریق هر روش را هم بررسی کنیم. همانطور که در جدول زیر مشخص است، دوره‌های عملی بهترین مسیر برای یادگیری مکانیک هستند. یادگیری مکانیک از طریق این دوره‌ها، طی مدت زمان کوتاهتری انجام می‌شود. از طرفی کیفیت یادگیری در چنین دوره‌هایی به مراتب بیشتر است. پس چرا باید برای یادگیری به روشهای دیگر تکیه کنیم؟

مدل یادگیری مدت زمان
شاگردی در مغازه یا تعمیرگاه چند سال (نامعلوم)
تحصیل در دانشگاه هنرستان حداقل 2 سال
دبیرستان حداقل 4 سال
شرکت در دوره‌های آموزش مکانیک 2 تا 4 هفته

چگونه مکانیکی یاد بگیریم؟ هزینه یادگیری مکانیکی ماشین

یکی دیگر از دغدغه‌های مشترک اغلب علاقه مندان به یادگیری شغل مکانیکی، هزینه‌هایی است که برای یادگیری این حرفه باید صرف کنند.
جالب است بدانید جهت یادگیری مکانیک خودرو از طریق شاگردی، فرد باید بابت رفت و آمد خود هزینه بپردازد. لازم به ذکر است بسیاری از تعمیرگاه‌ها و مغازه‌دارها هیچ پولی به شاگرد یا کارآموز نمی‌دهند. هزینه‌ی افرادی که از طریق طی کردن تحصیلات تکمیلی به دنبال یادگیری مکانیک هستند که دیگر سر به فلک می‌کشد. این افراد باید بابت شهریه دانشگاه، رفت و آمد، کتاب و … هزینه بپردازند. حال اگر مثلا دانشگاه فرد در شهر دیگری باشد، می‌بایست هزینه‌هایی مثل خوابگاه یا خورد و خوراک را نیز به آن افزود.

در مقابل اگرچه شرکت در دوره‌های آموزشی برای متقاضی چندین میلیون آب می‌خورد، اما به یکباره خیال فرد را راحت می‌کند. در واقع این روش مثل یک سرمایه گذاری کوتاه مدت است. پول خود را جایی می‌گذارید و به سرعت با یک مهارت پولساز آشنا می‌شوید. تنها مدت کوتاهی طول خواهد کشید تا وارد بازار کار شوید و به قول خودمانی پول پارو کنید.

آینده یادگیری شغل مکانیکی

اگر سوالاتی مثل “چگونه مکانیکی یاد بگیریم” یا “چگونه مکانیک شویم”، در ذهن شما شکل گرفته است، احتمالا به این شغل علاقه مند هستید. اما آیا به آینده‌ی این حرفه فکر کرده‌اید؟ پیشرفت تکنولوژی بسیاری از مشاغل را به سمت پرتگاه هدایت کرده است.
به راحتی می‌توان پیش بینی کرد تا چند سال آینده بسیاری از مشاغل سنتی به دست فراموشی سپرده خواهند شد. اما این موضوع برای مکانیک‌ها صدق نمی‌کند. آمارها نشان می‌دهد روز به روز تعداد خودروها در سطح شهر افزایش پیدا می‌کند. همین موضوع ضرورت شغل مکانیکی را نشان می‌دهد. پس خیالتان راحت، آینده این شغل با توجه به افزایش تقاضای تعمیر خودرو روشن است.

 

مزایای یادگیری مکانیکی ماشین

مزایای یادگیری مکانیکی خودرو بسیار زیاد است. اما چه چیزی از این بهتر که بازار کار این شغل در حال گسترش است. در واقع تقاضا برای شغل مکانیکی رو به افزایش است و این یعنی بازار کار خوب و درآمد عالی. از طرفی زمانی که فرد یک مغازه مکانیکی راه اندازی می‌کند، ساعات کاری خود را خودش تنظیم می‌کند. این روزها از افراد زیادی می‌شنویم که “نمی‌خواهم برای کس دیگری کار کنم!” این می‌تواند یک موهبت بزرگ برای افرادی باشد که به دنبال کسب درآمد به صورت آزادانه هستند.

بهترین روش یادگیری مکانیکی؛ شروع کنید

سوال مشترک بسیاری از علاقه مندان به حوزه مکانیک اتومبیل این است: چگونه مکانیک شویم؟ همانطور که گفته شد، یادگیری مکانیکی از طریق دوره‌های آموزشی بهترین روش است. این روش ضمن آماده سازی متقاضی برای ورود به بازار کار در سریعترین زمان، دردسر کمتری هم دارد. از طرف دیگر اگر در یک آموزشگاه تخصصی و حرفه‌ای نظیر آموزشگاه فنی حرفه‌ای ایران ILO دوره خود را بگذارید، موفق به اخذ مدرک آموزش مکانیکی خودرو فنی حرفه ای می‌شوید. این مدرک نه تنها در ایران بلکه در تمام کشورهای دنیا قابل ارائه است.

 ایران ILO با برخورداری از استاید مجرب و حرفه‌ای شما را با بالاترین سطح وارد بازار کار خواهد کرد. کلاس‌های این موسسه جهت راحتی حال متقاضیان به سه صورت فشرده، نیمه فشرده و عادی برگزار شده و پس از آن فرد می‌تواند تمامی خرابی‌های مربوط به خودرو را تعمیر کند. اگر به دنبال پاسخی برای سوال چگونه مکانیکی یاد بگیریم هستید، پیشنهاد ما به شما شرکت دوره‌های آموزش مربوط به آموزشگاه ایران ILO است. این فرصت ایده آل را از دست ندهید.

منبع: آموزشگاه فنی حرفه ای https://iranilo.com/

 

استادبانک، در قبال صحت محتوای منتشر شده مسئولیتی ندارد.