راهنمای انتخاب رشته هنرستان پایه نهم به دهم | توضیح شرایط ورود + معرفی رشتهها
آنچه مطالعه خواهید کرد
شاید از گذشته این تصور اشتباه در بین بعضی خانوادهها رواج یافته باشد که فقط دانشآموزانی که از درسخواندن فراری هستند، به سراغ رشتههای هنرستان و فنی حرفهای میروند. در حالی که این رشتهها اتفاقا برای بسیاری از افراد مناسبتر است و حتی بازارکار بهتری هم دارد.
اگر دانشآموز با علاقه و استعداد خود به سراغ این رشتهها برود، حداقل نتیجهای که در پی خواهد داشت، این است که بر اساس علاقه و استعداد خود مسیر تحصیلیاش را انتخاب کرده و دیگر احساس سرخوردگی نمیکند. علاوه بر این، تجربه نشان داده است زمانی که افراد بر اساس علایق خود مسیر تحصیلی را دنبال میکنند، احتمال موفقیتشان بیشتر هم خواهد بود. به خصوص درباره هنرستان که بخش عمده رشتههای آن بر اساس ذوق هنری و استعداد فردی دانشآموز انتخاب میشود.
اما چگونه میتوان از انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم مطمئن بود؟ این که آیا مسیر درستی را انتخاب میکنیم یا نه، آیا استعدادهای ما همان چیزی است که تصور میکنیم؟ نقش مشاوره تحصیلی در انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم در این میان چیست و استادبانک به عنوان مرجع تدریس خصوصی و انتخاب مشاور انتخاب رشته تحصیلی چه کمکی میتواند به دانشآموز کند؟ در این مطلب از مجله آموزشی استادبانک به بررسی جامعی از انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم خواهیم پرداخت.
راحت ترین انتخاب رشته نهم به دهم هنرستان با مشاورین استادبانک
انتخاب رشته تحصیلی در پایان سال نهم متوسطه اول برای دانشآموز میتواند کار بسیار دشواری باشد. چرا که او در پیش روی خود انواع رشتههای کاملا متفاوت نسبت به یکدیگر مشاهده میکند که هرکدام دریچهی ورود به دنیایی از رشتههای تحصیلی دانشگاهی و به دنبال مشاغل مختلف هستند. از یک طرف شرایط تحصیل دانشآموز و نظرات خانواده، دوستان و حتی جامعه وجود دارد که همچون بار سنگینی بر دوش او قرار میگیرد و از طرف دیگر علایق و استعدادهای نوجوان که اولین و مهمترین ملاک برای انتخاب رشته هستند.
اگرچه این سوال بزرگ وجود دارد که اساسا او چگونه میتواند متوجه شود که در چه زمینهای استعداد دارد؟ این سوالات اگرچه بسیار بزرگ و مهم به نظر میرسند، اما یک پاسخ دو کلمهای دارد: مشاوره تحصیلی. به کمک مشاوره تحصیلی دانشآموز میتواند دریابد که سلایق و علایق او به چه سمتی میرود؛ آیا او به دروس ریاضی، تجربی و انسانی علاقه دارد یا تمایل به رشتههای هنر دارد و حتی ترجیح بدهد در رشتههای فنی حرفهای مهارت بیاموزد و به عنوان تکنیسین مستقیما وارد بازار کار شود؟ مشاور تحصیلی به دانشآموز کمک میکند تا او بتواند راه خود را در این مسیر چندشاخه پیدا کند و البته نسبت به آینده شغلی خود آگاه شود.
همچنین به این دلیل که مشاور تحصیلی یک فرد متخصص در این زمینه است، خانوادهها نیز اطمینان بیشتری نسبت به راهنماییهای او خواهند داشت. استادبانک به عنوان مرجع انتخاب مشاور تحصیلی و انتخاب رشته به راحتی میتواند فرآیند انتخاب مشاور را برای شما آسان کند تا با بهترین مشاوران انتخاب رشته نهم به دهم هنرستان در ارتباط باشید.
شرایط انتخاب رشته نهم به دهم هنرستان
در روند انتخاب رشته سال نهم به دهم فرصتی دوهفتهای برای دانشآموزان در نظر گرفته شده تا با مراجعه به مدرسه و استفاده از راهنماییهای مشاوران برای انتخاب رشته اقدام کنند. دانشآموزان پایه نهم همراه با والدین خود در مدرسه حضور مییابند تا پس از دریافت مشاوره و راهنمایی یک ساعته از سوی مشاور مدرسه رشته تحصیلی خود را انتخاب و برای ثبتنام در دوره متوسطه دوم اقدام کنند.
برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نهم معیار مشخصی برای ارزیابی تعیین شده است که شامل عوامل مختلفی میشود و عبارتاند از:
- علاقه دانشآموز به رشته (با اثر 10 درصد)
- نظر و عقیده پدر و مادر(با اثر 5 درصد)
- نمرهای که فرد در آزمونهای مشاورهای کسب میکند (با اثر 35 درصد)
- نظری که مشاور تحصیلی دانشآموز دارد (با اثر 10 درصد)
- نظر معلمین در مورد شرایط تحصیلی دانشآموز (با اثر 10 درصد)
- نمرههایی که دانشآموز در انواع دروس مورد نیاز برای ورود به رشته به دست آورده است. (با اثر 35 درصد در انتخاب رشته)
مجموعه این معیارها تاثیر مستقیمی در انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم خواهد داشت. بنابراین دانشآموز باید کاملا همه این موارد را مدنظر داشته باشد.
شرط معدل برای انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم
شروطی که مربوط به نمرههای دانشآموز در دروس مختلف هستند، عبارتاند از:
- اگر کسی میخواهد وارد رشتههای فنی حرفهای شود، باید مجموع سه نمره پذیرفتهشده خرداد یا شهریور هر یک از درسهای ریاضی و علوم تجربی و حرفهوفن در مقطع متوسطه اول بدون ضریب کمتر از 30 نباشد.
- نمره درس ریاضی (1) اول متوسطه بدون تبصره و حداقل 10 باشد.
- مجموع نمرات درسهای مرتبط با رشته در دوره راهنمایی و پایه اول متوسطه (بدون احتساب نمره درس کارگاه خوداتکایی) باید حداقل 120 و معدل آنها کمتر از 12 نباشد.
برای ثبت نام در هنرستانهای فنی و حرفهای برای بعضی رشتهها مثل کامپیوتر و گرافیگ باید بعد از داشتن شرایط ورود به هر رشته در آزمون ورودی هم شرکت کرد. بعضی از هنرستانها هم بر اساس ظرفیت و با اولویت بندی معدل ثبت نام میکنند. نکتهای که وجود دارد، این است که در انتخاب رشته خود دقت کنید، چون بعدا امکان جابجایی دشوار خواهد بود.
رشته فنی و حرفهای چگونه رشتهای است؟ شناخت هنرستان
این شاخه از رشتههای تحصیلی روی دروس عملی و مهارتی بیشتر از دروس تئوری تمرکز دارد؛ بنابراین این رشته برای دانشآموزانی که به مهارتهای عملی علاقهمند هستند، بسیار مناسب است. مراکز و واحدهای آموزشی که این شاخه در آنها تدریس میشوند «هنرستان» و دانشآموزان آن «هنرجو» نامیده میشوند. رشتههای فنیوحرفهای شامل رشتههایی در زمینههای هنر، کشاورزی، خدمات و صنعت است که در ادامه به معرفی هرکدام از آنها خواهیم پرداخت.
پس از تعیین شاخه فنی و حرفهای و کاردانش در پایان کلاس نهم متوسطه اول و ثبتنام اولیه در هنرستان مربوطه، هدایت دانشآموزان برای ورود به زمینه، گروه و رشته مورد نظر بر اساس بررسیهای مشاورهای و نظر فنی کمیته هدایت تحصیلی مستقر در هنرستان مربوطه صورت میگیرد. ظرفیت رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش متناسب با نیاز بازار کار تغییر خواهد کرد و براین اساس ممکن است برخی رشتههای جدید اضافه و برخی رشتهها که بازار کار به آنها نیاز ندارد، حذف شوند.
دانشجویان شاخه فنی حرفهای با توجه به مباحث درسی و نوع دروسی که برای آنها ارائه میشود، از نظر عملی آمادگی بیشتری نسبت به بقیهی دانشآموزان در ورود به بازار کار دارند. اصولا از اهداف این شاخه ایجاد خلاقیت و نوآوری و کشف بهتر و زودتر استعدادهای دانشآموزان و پرورش درست آنها برای دستیابی به شغلهای مرتبط است.
بررسی رشتههای فنی و حرفهای
هنرجویان شاخه فنی و حرفه ای(به جز رشتههای مربوط به هنر) پیش دانشگاهی ندارند و پس از سه سال با دیپلم فنی و حرفه ای فارغ التحصیل میشوند. اما هنرجویان رشتههای مرتبط با هنر وارد سال چهارم میشوند. هنرجویان فنی و حرفهای از دو روش میتوانند وارد دانشگاه شوند:
- کسانی که دیپلم فنی و حرفهای دارند، میتوانند با شرکت در دورههای علمی-کاربردی، دوره کاردانی در کنکور سراسری و دانشگاه آزاد وارد دانشگاه شوند.
- کسانی که علاوه بر داشتن دیپلم فنی و حرفهای با تغییر رشته وارد سال چهارم یکی از رشتههای هنر، ریاضی، تجربی، انسانی و معارف اسلامی میشوند، میتوانند بدون هیچ محدودیتی در کنکور سراسری همه رشتهها شرکت کنند، به شرطی که برنامه ریزی درسی متوسطه اول را جدی بگیرند و پایه هفتم تا نهم را کاملا مسلط باشند.
همچنین از طریق رشتههای فنی میتوان به تمامی رشتههای گروه ریاضی در دانشگاه راه یافت، اما دقت کنید با انتخاب رشته فنی حرفهای شانس قبولی در دانشگاههای درجه یک کشور تا مقطع ارشد کمتر میشود و معمولا برای ورود به کارشناسی ارشد دانشگاههای خوب نیز دانشجویان هنرستانی با ضعف علمی محسوسی نسبت به دانشجویانی که از رشته ریاضی فارغ التحصیل شدهاند، مواجه هستند. این بدین معنا نیست که چنین امری غیرممکن خواهد بود و البته با تلاش و کوشش بیشتر کاملا قابل جبران است.
از سوی دیگر، با مهارتهای فنی آموخته در این رشتهها میتوان زودتر و راحتتر وارد بازار کار شد و به نوعی فارغ التحصیلان رشتههای فنی حرفهای زودتر مهارت و نوآوری خود را در شغل انتخابی به ظهور میرسانند. نهایتا اگر قصد دارید که تحصیلات عالی را دنبال کنید، رشته ریاضی نسبت به فنی مناسبتر است. اما اگر میخواهید زودتر وارد بازار کار شوید، رشتههای فنی حرفهای بیشتر توصیه میشود. لازم به ذکر است دانشآموزانی که به کارهای عملی علاقه بیشتری دارند، در رشتههای فنی حرفهای موفقتر خواهند بود و حتی میتوانند جایگاه شغلی بالاتری پیدا کنند.
چگونه میتوان نسبت به استعداد و علاقه خود آگاه شد؟
هرچقدر بر اهمیت استعداد و علاقه به عنوان دو عامل ضروری در انتخاب رشته تاکید کنیم، باز نمیتوان ضرورت شناسایی تواناییهای فرد از یک مسیر درست را نادیده گرفت. میتوان این چنین گفت که صرفا این که دانشآموز تصور کند به یک زمینه علاقمند است، کافی نیست و باید به کمک انواع تست استعدادیابی برای انتخاب رشته واقعا تواناییهای دانشآموز امتحان شود.
از مهمترین تستهای استعدادیابی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تست هالند؛ تست استعدادیابی مناسب برای انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم
تست هالند یکی از مهمترین آزمونهای شخصیتشناسی محسوب میشود که بر اساس آن شش تیپ شخصیتی کلی وجود دارد. البته هر فرد کاملا در یک تیپ شخصیتی قرار نمیگیرد و میتواند ترکیبی از دو یا چند تیپ مختلف باشد. این تیپهای شخصیتی شامل موارد زیر میشود:
- جسور و سازنده
- جستجوگر
- اجتماعی
- هنری
- واقعگرا
- قاعدهمند
به کمک تست هالند افراد میتوانند تشخیص دهند که بیشتر تمایل دارند در کدام زمینه فعالیت کنند و چه استعدادی دارند.
تست نئو؛ از محبوب ترین تست های شخصیت شناسی برای نوجوان
تست نئو از قدیمیترین روشهای شخصیتشناسی محسوب میشود. این تست هر فرد را از پنج جنبه مختلف مورد بررسی قرار میدهد:
- وظیفه شناسی
- حس خوشایندی
- برون گرایی
- گشودگی
- روان رنجوری
نتایج این بررسیها میتواند مشخص کند که فرد در کدام زمینهها بهتر میتواند فعالیت کند. تستهای جانسون اوکانر و MBTI از دیگر آزمونهای شناختهشده محسوب میشوند که تاثیر زیادی در شناخت توانایی و استعدادهای فرد دارند.
آزمونهای رغبت سنجی نوجوانان برای انتخاب رشته نهم به دهم
یکی از راههای مناسب برای سنجش رغبت نوجوانان نسبت به تحصیل در رشته مورد نظر خود، استفاده از آزمونهای رغبتسنجی نوجوانان است. در واقع شرکت در آزمون رغبت و توانایی پایه نهم به عنوان بخشی از روند طرح هدایت تحصیلی محسوب میشود که نقش موثری در کمک به دانشآموز برای یافتن علایق و استعدادهای خود خواهد بود. این آزمون شامل دو دفترچه “رغبت دانشآموزان” و “توانایی دانشآموزان” بوده و تعداد سوالات بخش رغبت 319 سوال و در بخش توانایی 255 سوال است. برای شرکت در آزمون رغبت سنجی نوجوانان کافیست وارد سایت آموزش و پرورش به نشانی www.medu.ir شوید، پس از واردکردن مشخصات و کد ملی، گزینه آزمون رغبت را انتخاب کنید و سوالات را پاسخ دهید.
پردرآمدترین رشته فنی حرفه ای کدام است؟
رشتههای فنی باتوجه به این که هنرجویان را خیلی زود و عمیق با محیط کار آشنا میکند، از نظر درآمد شرایط خوبی دارد و رشتههایی مثل نقشهبرداری، گرافیک، موسیقی و مکانیک از پرطرفدارترین رشتههای این شاخه هستند. در ادامه به معرفی بهترین و پرطرفدارترین رشتههای گروه فنی و حرفهای خواهیم پرداخت و با رشتههای دانشگاهی هنر و کنکور کاردانی آشنا خواهیم شد.
رشتههای کنکور هنر برای داوطلبین هنرستانی
رشتههای کنکور هنر را میتوان متفاوتترین رشتههای کنکور برای دانشآموزان دانست و مناسب افرادیست که در هرکدام از آنها استعداد و توانایی دارند. در ادامه به معرفی رشته های هنر در دانشگاه میپردازیم:
- آموزش هنر
- آهنگسازی
- ادبیات نمایشی
- ارتباط تصویری
- بازیگری
- باستان شناسی
- تلویزیون و هنرهای دیجیتالی
- چاپ
- سینما
- صنایع دستی
- طراحی پارچه
- طراحی صحنه
- طراحی صنعتی
- طراحی لباس
- طراحی و چاپ پارچه
- طراحی و ساخت طلاو جواهر
- عکاسی
- فرش
- کارگردانی تلویزیون
- کتابت و نگارگری
- کارگردانی
- گرافیک
- مجسمه سازی
- مرمت آثار تاریخی
- مرمت بناهای تاریخی
- موزه
- موسیقی نظامی
- نقاشی
- نقاشی ایرانی
- نمایش عروسکی
- نوازندگی موسیقی ایرانی
- موسیقی جهانی
- هنر اسلامی
- هنرهای صناعی
- کاردانی انیمیشن
- کاردانی باستان شناسی
- کاردانی حفاظت و مرمت آثار تاریخی
- کاردانی طراحی پوشاک
- کاردانی گرافیک
- کاردانی هنر سفالگری
همان طور که پیداست، انتخاب هرکدام از رشتهها- فارغ از بازار کار و موارد دیگر- در درجه اول کاملا بستگی به توانایی و استعداد دانشآموز بستگی دارد و این جاست که نقش موثر مشاور انتخاب رشته هنرستان نهم به دهم در یافتن این استعداد مشخص میشود.
رشتههای کنکور کاردانی فنی و حرفهای
کنکور کاردانی فنی و حرفه ای برای افرادی که میخواهند به سرعت وارد بازار کار شوند، مناسب است. داوطلبان میتوانند طی یک بازه زمانی دو ساله مدرک کاردانی را دریافت کنند و وارد بازار کار شوند یا اگر تمایل داشتند، در کنکور کارشناسی شرکت کنند و ادامه تحصیل دهند. لیست رشته های کنکور کاردانی فنی حرفه ای در سال 1401 به شرح زیر است:
همان طور که پیشتر اشاره شد، مدت زمان لازم برای دریافت مدرک کاردانی تنها دو سال است و سپس میتوان به عنوان تکنیسین وارد بازار کار شد.
رشتههای صنعتی در هنرستان
رشتههای زمینه صنعت به طور ویژه به آموزش تکنسینهای صنایع مختلف میپردازد و از این رو بازار کار بسیار خوبی در کارخانجات و صنایع دارد. این رشتهها شامل موارد زیر میشود:
- آبکاری فلزات
- برق ساختمان
- الکترونیک صنعتی
- برق صنعتی
- تعمیر دستگاه های پزشکی
- برنامه نویسی پایگاه داده
- مکانیک صنایع
- نساجی عمومی
- کارهای عمومی ساختمان
- تابلوسازی
- تصویرسازی دیجیتالی
- کارهای فلزی ساختمان
- تزئینات داخلی ساختمان
- نقشه کشی ساختمان
- برق صنعتی
- عیب یابی سیستم های رایانه ای
- ماشین های الکتریکی
- تراشکاری
- تاسیسات حرارتی و برودتی
- تعمیر لوازم خانگی برقی
- تولید و توسعه دهنده پایگاه های اینترنتی
- تاسیسات بهداشتی ساختمان
- نصب و سرویس آسانسور
- تعمیر موتورهای دیزل دریایی تعمیر تلفن های رومیزی و همراه
- تولید کننده چند رسانه ای
- سنگ کاری و کاشی کاری
- معماری آینه کاری
- ریخته گری
- سیستم های صوتی و تصویری
- برنامه نویسی بازی های رایانه ای
- طراحی و توسعه صفحات وب
- فرزکاری CNC
- ساخت مصنوعات فلزی
- روکش کاری چوبی
- اتوماسیون صنعتی
- مبل سازی مدرن
- خدمات فنی خودرو
- پلاستیک کار
- تعمیر و نصب ماشین ابزار
- تعمیر ابزار دقیق
- ناظر فنی چاپ
- تاسیسات حرارت مرکزی
- چاپ افست
- مدلسازی
- تولید محتوای الکترونیکی
- مبل سازی کلاسیک
- رنگ کاری مبلمان چوبی
- تعمیر خودروهای تجاری
- جوشکاری برق
- تزئینات داخلی چوبی
- خدمات پس از فروش خودروهای سبک
- جوشکاری گاز محافظ
- اپراتور CNC چوب
- بازسازی مبلمان
- تاسیسات گازرسی ساختمان
- تراشکاری CNC
- تراشکاری و فرزکاری
- تعمیر موتور خودرو
- کابینت سازی چوبی
- قالب سازی فلزی
- نقشه کشی صنعتی به کمک رایانه
همان طور که مشاهده میکنید، رشتههای زمینه صنعت فرصتی مناسب برای افرادیست که میخواهند به سرعت وارد بازار کار صنایع شوند(لازم به ذکر است که هیچ کدام از مراکز فنی حرفهای همه این رشتهها را ندارند).
رشتههای زمینه کشاورزی و خدمات در هنرستان:
رشتههای زمینه کشاورزی و خدمات از نظر کمیت شاید زیاد نباشند، اما برخی از مهمترین رشتههای هنرستان در این زمینه جای میگیرند. این رشتهها شامل موارد زیر میشوند:
- امور اداری
- حسابداری مالی
- هتلداری
- مدیریت و برنامه ریزی
- امور خانواده
- هوانوردی
- ایمنی و آتش نشانی
- مددیاری سالمندان
- مددیاری افراد با نیازهای ویژه
- تولید نهال و جنگل کاری
- زراعت غلات و حبوبات
- پرورش قارچ خوراکی
- پرورش میوه های هسته دار
- کشت و کار مکانیزه
- پرورش پرندگان زینتی
- تعمیر ماشین های ثابت کشاورزی
- تعمیر موتورهای سبک کشاورزی
- تعمیر سیستم انتقال نیروهیدرولیک
- ایجاد و نگهداری فضای سبز
- پرورش صنعتی دام های سنگین
- تکثیر ماهیان گرم آبی
- پرورش صنعتی دام های سبک
- پرورش درختان گرمسیری
- پرورش ماهیان گرم آبی
- پرورش زنبور عسل و کرم ابریشم
- پرورش و نگهداری اسب
- پرورش میگو
- پرورش ماکیان
- مکانیک تراکتور و تیلر
- تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی
- راهنمای گردشگری
- بورس و اوراق بهادار
- دریانوردی صیادی
- تکثیر میگو
- زراعت گیاهان علوفه ای و غده ای
- مرغداری صنعتی
- کشت گیاهان دارویی و زعفران
- پرورش گیاهان جالیزی و سبزی
- تولید نهال و جنگل کاری
- پرورش درخت و درختچه زینتی
- پرورش گل و گیاه آپارتمانی
- پرورش میوه های دانه دار و دانه ریز
- پرورش میوه های هسته دار
- تولید صنعتی فرآورده های لبنی
- تولید فرآورده های گوشتی
- فرآوری آبزیان و تولید کنسرو
برخی از رشتههای زمینه کشاورزی نظیر ماشینهای کشاورزی و مهندسی تولیدات گیاهی بازار کار بسیار خوبی در صنایع مربوطه دارند و رشتههای خدمات نیز فرصت مناسبی برای ورود به مشاغل خدماتی است.
استادبانک، مرجع مشاوره انتخاب رشته نهم به دهم هنرستان
با توجه به مواردی که در این مقاله عنوان شد، نقش مشاور انتخاب رشته نهم به دهم هنرستان در یافتن استعداد و تواناییهای فردی دانشآموز، آگاهی از مسیر شغلی احتمالی در صورت انتخاب هرکدام از رشتهها و در نهایت تصمیمگیری درباره رشته موردنظر خود در پایه دهم تحصیلی انکارناپذیر است. همچنین در صورتی که دانشآموز نیاز داشته باشد برای کسب نمرات لازم جهت انتخاب رشته هنرستان برخی دروس را رفع اشکال و تقویت کند، تدریس خصوصی استادبانک میتواند انتخاب استاد مناسب را ساده کند.
سامانه جامع آموزش خصوصی استادبانک علاوه بر برترین اساتید دروس مختلف، خدمات متنوع دیگری مانند مشاورین تحصیلی کنکور، مجموعه مقالات آموزشی، روش مطالعه و برنامهریزی درسی، بستههای معلم خصوصی، بانک نمونه سوالات کنکور و اپلیکیشن استادبانک را نیز به دانشآموزان سراسر کشور ارائه میدهد. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره متناسب با شرایط خود از طریق شماره تماس 91005343 – 021 با استادبانک در ارتباط باشید.
مهمترین فایده مشاور انتخاب رشته این است که به دانشآموز کمک میکند تا علایق و تواناییهای خود را بشناسد و بر اساس آن تصمیم بگیرد.
اگر کسی میخواهد وارد رشتههای فنی حرفه ای شود، باید مجموع سه نمره پذیرفتهشده خرداد یا شهریور هر یک از درسهای ریاضی و علوم تجربی و حرفه و فن در سه پایه دوره متوسطه اول او بدون ضریب کمتر از 30 نباشد.
رشتههای فنیوحرفهای شامل رشتههایی در زمینههای هنر، کشاورزی، خدمات و صنعت است و از این نظر تنوع بالایی دارد.
سلام من امسال نهم هستم به کار تعمیرات موبایل و فروش آن علاقه دارم باید رشته ی الکترونیک در هنرستان را انتخاب کنم؟ و بین رشته ی الکترونیک و تاسیسات کدام اینده شغلی خوبتری رای من دارد
سلام.من امثال معدلم 18/57 شد میتونم برم کامپیوتر فنی؟هنوز هدایت تحصیلی نگرفتم
سلام.من امثال معدلم 18/57 شد میتونم برم کامپیوتر فنی؟
سلام روزتون بخیر
من سلام دهم رشته تجربی بودم
تغییر رشته به ریاضی دادم
در حال حاضر یازدهم هستم و به موسیقی علاقه دارم
چه کتاب هایی را تهیه کنم برای کنکور هنر ؟
سلام خسته نباشید ببخشید ی سوالی داشتم من امروز هدایت تحصیلی سال نهم رو گرفتم اما فقط رشته کشاورزی قبول شدم ولی من میخوام برم هنرستان فنی حرفهای درشته برق یا صنایع چوب باید چکار کنم؟ از اول همه درس هارو امتحان بدم؟ یا چندتا درسی ک مربوط میشه به این شاخه؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید
میشه لطفا درمورد بازار کار طراحی دوخت و نمره و کتاب هاش بگید
چجوری میتونم برم طراحی دوخت با چ نمره ای؟
سلام میشه راهنمایی کنید من امسال نهم رو تموم کردم و انتخاب رشته میخوام انجام بدم به رشته هنر عکاسی علاقه دارم در مورد این رشته توضیح بدید معدل باید چند باشه؟!
خیلی ممنون از توضیحات تون ببخشید درمورد بازار کار این رشته ها میگید؟ 👇🏻
کامپیوتر
طراحی و دوخت
نقاشی
گرافیک
انیمیشن
لطفا بگید کدوم بازار کار بهتری داره و اینکه ما سال دهم اگر یکی از این رشته ها رو انتخاب کنیم دروس عمومی مون چیا هست؟
و اینکه مثلا رشته نقاشی دقیقا چی یاد میدن یعنی در طول سه سال تحصیلی همش نقاشی؟
با سلام به شما دوست عزیز
برای اطلاع از بازار کار رشته ها روی لینک مورد نظرتون کلیک کنید.
بازار کار رشته کامپیوتر
بازار کار رشته گرافیک
سلام من کلاس هشتم هستم هنوز مشخص نشده که معدل امسالم چند شده ولی مال پارسالم ۱۸.۷۵ شده بود نوبت اول امسال هم ۱۸.۶۰ شد حالا به فرض سال نهم رو ۱۷ اصلا بشه میتونم برم هنرستان؟ برای رشته عکاسی چی برم؟
برای عکاسی باید بری هنر بعد گرافیک. اون یکی از شاخه هاش عکاسی هستش
سلام من پایه نهم هستم من خیلی هنر رو دوست دارم بنظرتون چه رشته ای برم؟
سلام وقتتون بخیر من پایه نهم هستم و امسال باید انتخاب رشته کنم و به رشته موسیقی علاقه شدیدی دارم باید چجوری شروع کنم؟
سلام خسته نباشید برای رشته نقاشی باید چه درس هایی رو نمره بالا بیارم ؟
ببخشید برای رشته نقاشی باید معدلم چند باشه ؟؟
ايا كامپیوتر جز هنر ؟
یا سلام به شما دوست عزیز
کامپیوتر زیر مجموعه گروه فنی حرفهای قرار میگیره اما اگر منظور شما در سطح دانشگاهی هست باید از طریق رشته ریاضی و کنکور
مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کنید.
سلام . من برای رشته هنر موسیقی رو میخوام بردارم و نمره هام از هفتم پایین نبوده ولی معدلم ۱۶ بوده مشکلی نداره ؟ و امسالم هنوز ندادن کارنامه رو ولی میخواستم بدونم حداقل باید معدل چند باشه ؟
سلام
من پایه نهم هستم سال های هفتم و هشتم رو با معدل بالای ۱۸ قبول شدم اگر امسال حداقل ۱۷ بشم میتونم رشته انیمیشن انتخاب کنم؟
سلام من رشته عکاسی خوشم میاد میخوام برم عکاسی خیلی بهش علاقه دارم میخوام بدونم برای رشته عکاسی باید معدل چند باشه
با سلام به شما دوست عزیز
برای انتخاب رشته عکاسی باید وارد مدارس کار و دانش با حداقل معدل ۱۴ بشین.
رشته هنر موسیقی خوبه؟
سلام من امسال نهمم میخواستم معماری داخلی بخونم باید معدلم چند باشە ؟
ببخشید رشته طراحی داخلی رو پیشنهاد میکنید
سلام.
میخواستم بدونم،در فنی حرفه ای رشته شبکه و نرم افزار با کامپیوتر در فنی حرفه ای تفاوت داره؟
و اگر من برم رشته کامپیوتر در فنی حرفه ای،میتونم بعد از دانشگاه مهندس آی تی بشم؟
سلام من دانش اموز کلاس نهم هستم میخواستم وارد رشته ای دام و طیور بشم مسخواستم بدونم شرط نمره های من در حداقل ها چقدر باید باشه ممنون اگه پاسخ بدین♥
سلام دستتون درد نکنه از مطلبی که نوشتین من علاقه به رشته ساختمان توی هنرستان دارم میشه بهتر توضیح بدین کدوم درس ها تو این رشته موثرند و این که چه نمره هایی نیازه و اینکه تبصره خاصی داره ؟
سلام
من امسال کلاس نهم هستم میخوام رشته کامپوتر بخونم در این سه سال چه چیزهای یاد خواهم گرفت؟؟
سلام .وقت بخیر .
من یه دانش آموز هستم و از پایه هفتم عاشق رشته هنر بودم و هستم .
خوشبختانه خانواده ام مخالفتی ندارن .ومعدل پایه هفتم من نوبت اول۱۸/۶۰شد نوبت دوم۱۹/۵
اگر امسال معدلم حداقل ۱۸بشه میتونم برم رشته هنر؟
سلام اره خیلی خوب میتونی الف رو بیاری
سلام من کلاس نهمم امسال میخوام انتخاب رشته کنم اگه برم رشته هنر میتونم موسیقی رو انتخاب کنم پیانو؟
سلام باید بری رشته موسیقی بزنی ساز های جهانی
سلام
من به رشته وحرفه بازیگری علاقه ی شدیدی دارم
و در گروهای نمایش و.. مدرسه شرکت کردم ونمره ی خوبی دراین کاردارم.
درحال حاظر نهم هستم و نمی دانم چه رشته ای به بازیگری میخورد.
اگه یه راهنماییبکنید ممنون میشم
باتشکر دهباشیــ
خب ببین رشته بازیگری نیست کلا برای همین به طرح معماری رشته طراحی فرش در طراحی کیف طراحی و دوخت لباس هر چیز هر رشته ای که بری میتونیم وقتی که کنکور داشتی کنکور توی دانشگاه انتخاب کنید که رشته بازیگری را انتخاب کنید که همین طوری در بیرون کلاس های خصوصی بازیگری ولی همون دیپلم یکی از رشته های هنر را بگیریم و بعدش وارد رشته بازیگری خیلی خوبه
خواستم بپرسم برای رشته طراحی صنعتی از چه مسیری باید برم
ببخشید برای طراحی لباس باید کدوم زیرگروه رو انتخاب کرد
به نظر من برای طراحی دوخت در کاردانش خیلی خوبه چون دختر خاله من هم رفته طراحی دوخت در کاردانش و خیلی هم راضیه چون در فنی و حرفه ای وقتی وارد دانشگاه بشیم باید خودمون به دنبال مطالب ببریم و بگردیم و درسهای خونیمون میگن بیشتر از درس های عملی و کاردانش خیلی هم خوبه خیلی هم خوب درس میدن به جای خوبی هم داره رشته های خوبی هم داره
خوب بین رشته طراحی و دوخت داره خوب که فکر تو کاردانش هم هست برگه همین کاردانش باید بری و این که وقتی وارد دانشگاه شدی اون موقع باید بین دوخت و طراحی لباس یک نفر را انتخاب کنیم و فارغ التحصیل بشی رشته طراحی لباس و دوخت خیلی خوبه هم پردرآمد همه جای کشور های خارجی محبوبه
سلام من پایه نهم هستم میخاستم معمار مهندسی بخونم باید معدلم چند باشه؟و اینکه چه رشته رو بردارم؟ یا نقشه کشی معماری؟ممنون میشم بهم بگید.
هم میتونی از هنرستان بری و همینطور میتونی از ریاضی هم بری فکر کنم چون مهندسی معماری همش هندسه است و ریاضی باید خوب باشه و علاقه داشته باشه بهش رشته خوبی هم هست فقط ریاضی زیاد داره یاهمون هندسه
سلام وقت بخیر من الان کلاس نهمم
تا الان هم شرایط ورود به هنرستان رو داشتم. میشه درباره شرایط ورود به رشته سینما و اینکه هنرستان سوره اصفهان ازمون ورودی داره یا نه توضیح بدین
سلام من دانش آموز پایه نهم هستم معدل پایه هفتم تا الان خوب بوده عاشق گرافیکم اما خب خانودهم مثل تمام خانواده های ایرانی مخالف تحصیل تو رشته هنر هستن الان بین رشته کامپیوتر و تربیت بدنی کدومشون رو انتخاب کنم؟!
سلام دوست عزیزم، اگر از لحاظ خانوادت محدودیتی نداره، بهتر است که هنر رو ادامه بدی طبق علاقه ای که داری اما اگر مخالف هستند و شما چاره ای نداری، بین این دو رشته، رشتهای رو انتخاب کن که علاقه و تمایلت بیشتره. مقایسه نمیشه کرد این دو رشته را چون کاملا هم از لحاظ تئوری و هم از لحاظ فیزیک درسی متفاوت هستند. اینجا علاقه شرط اول انتخاب شما باید باشد.
سلام رشته هنر همه خانواده ها میگن که برای شاگرد تنبل کلاس ولی فکر می کنند که مهندس های مکانیک مهندسی معماری همه فارغ التحصیل از رشته هنرستان بودند رشته کامپیوتر باید زبان خیلی خوب باشه تربیت بدنی م خیلی سخته البته بعضی ها میگن خیلی سخته برای خانم ها ولی اینطور نیست برای خانم ها سخت نیست فقط باید پشتکار و تلاش داشته باشیم شما که میخواستیم بریم رشته گرافیک گرافیک عکاسی داره و یکم بیش از حد باید خرج کنیم رشته کامپیوتر و تربیت بدنی ام هنرستان ایه یعنی باید بری هنرستان
با سلام
من دانش آموز پایه نهم هستم
و به عکاسی علاقه دارم باید چه رشته ای رو بردارم؟؟
فتو گرافیک
سلام به همگی ببخشید من معدلم ۱۷:۶۴ شده
ولی نمره ریاضیم شده ۱۱
میخواستم ببینم میتونم وارد هنرستان بشم؟
سلام بله میتونین
ببخشید یه سوال داشتم ، من ترم اول معدل کلم شد ۱۷.۶۴ و ریاضی شدم ۱۲
اگه ترم دوم معدلم بالای ۱۷ باشه ولی ریاضی زیر ۱۷ باشه بازم میتونم وارد هنرستان بشم؟ فقط معدل کل مد نظرشونه یا به ریاضی هم توجه میکنن؟ نمره ریاضی برای قبولی توی هنرستان برای رشته کامپیوتر باید چقدر باشه؟
سلام وقتتون بخیر
من دانش آموز نهم هستم الان و قصد ورود ب هنرستان رو دارم
از نوبت اول هفتمم نمرم بالای 19 بوده تا نوبت اول نهمم(هفتم معدل نوبت اول 19.64 نوبت دوم 19.50 هشتم نوبت اول 19.20 نوبت دوم19.60نهم نوبت اول 19.57) و تا الان شرایط انتخاب رشته ی هنرستان رو داشتم
خواستم بدونم امسال نوبت دوم من باید معدلم چند باشه تا وارد هنرستان شم؟؟؟ ممنون میشم بگین
اگه بخوایم ازسال نهم به دهم وارد هنرستان بشیم درصورتی که تا الان در هنرستاننبودیم مشکلی پیش نمیآید؟از لحاظ دروس و …
و این که هنرستان درس های ادبیات وریاضی و …را دارد یا نه
بله درس های عمومی رو داره
سلام من سال نهم هستم و میخوام رشته کامپیوتر را انتخاب کنم باید معدلم چند باشه؟
سلام من نهم هستم میخوام برم رشته سینما .درس ریاضی باید چه نمره ای داشته باشم ؟زبان انگلیسی هم تاثیر داره؟جمع کل معدل هام حداقل باید چند باشه؟؟؟هنرستان غیر انتفاعی شرایطش فرق داره؟؟کمکم کنید
سلام نه چون چون در در هنرستان ریاضی و ادبیات هم هم دار و اینکه بعضی از رشته ها آمادگی دفاعی هم داره ولی نه مشکلی پیش نمیاد
سلام
محتوای سایت عالین
من می خواستم یه سوال بپرسم من سال هفتم معدلم هفده وهفتادو پنج هشتم پانزده وچهلو پنج ومعدل امسال هم بین چهارده تا هفده خواهد شد می تونم هنر بردارم ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
داداش پول تو هنر خیلی کمه ها خودمم عاشق خوانندگی ام ولی حواست باشه
ربطی نداشت بستگی داره چیکار بخوای بکنی